Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
11 Eylül 2013, 14:31
eekthecat adlı üyeden alıntı
ön balata da sese neden olan kısım disk aynası mı? Sadece aynanın degismesi yeterli mi? önerebileceginiz kaliteli/ uyumlu marka model,satan yer var mı?
Disk aynası dediğin fren diskiyse hayır onu değiştirmeye gerek yok, iyi bir fren balatasıyla sorun çözülür. Tavsiye edeceğim balata yok maalesef.
muncipoyraz adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar.Benim GV250 de de arka frenlerle başım dertte hafif bastığımda hiç tutmuyor biraz fazla bastığımdada hemen kitleniyor ve kaydırıyor devamlı ayarı ile oynuyorum fakat pek bi değişiklik göremiyorum.Çok güvensiz bir sürüş oluyor benim için sorun nedir balata bitmiş yada kirli felan olabilirmi ? Motorum 4000 KM de 2013 model..
Servise bir göster istersen, bu dediğin bitmiş ya da yüzeyi çok sertleşmiş balatada olur genelde.
Reklamlar
-
11 Eylül 2013, 14:44
İçindeki mekanizma düzgün çalışmıyorsa yüzeyin bir kısmı basmıyor olabilir,o zaman da yapar boyle arabadan biliyorum..
-
11 Eylül 2013, 14:46
Levent E. adlı üyeden alıntı
İçindeki mekanizma düzgün çalışmıyorsa yüzeyin bir kısmı basmıyor olabilir,o zaman da yapar boyle arabadan biliyorum..
Benim aklıma da tam olarak o geldiği için servise bir göster dedim zaten, çünkü balata bitmiş ya da sertleşmiş olması pek mümkün değil.
-
11 Eylül 2013, 16:16
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Benim aklıma da tam olarak o geldiği için servise bir göster dedim zaten, çünkü balata bitmiş ya da sertleşmiş olması pek mümkün değil.
En kısa sürede ziyaret edicem servisi teşekkürler arkadaşlar..
-
11 Eylül 2013, 20:56
Arkadaşlar herkese slm.bugün motorum için HGS aldım.motora yapıştırmaya gerek varmı? Plakadan okuyo bakiyeden düşüyor filan diye duydum ama ne kadar sağlıklı olur? Fikirleriniz bekliyorum
-
12 Eylül 2013, 01:30
arkadaşlar yağ değiştiricem yağ filtreside değiştiricem bana düzgün bir yağ filtresi önerebilirmisiniz internetten 5 liraya var 10 liraya var 15 liraya var hangisini almam en faydalı olur?
-
12 Eylül 2013, 01:38
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
arkadaşlar yağ değiştiricem yağ filtreside değiştiricem bana düzgün bir yağ filtresi önerebilirmisiniz internetten 5 liraya var 10 liraya var 15 liraya var hangisini almam en faydalı olur?
5 Lira olanı alabilirsin, hepsi aynı.
-
12 Eylül 2013, 03:22
gv için sanırım en iyi yağ filtresi k&n dir türkiyede satılıyormu varmı bilmiyorum..
-
12 Eylül 2013, 10:26
hyo kenan adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar herkese slm.bugün motorum için HGS aldım.motora yapıştırmaya gerek varmı? Plakadan okuyo bakiyeden düşüyor filan diye duydum ama ne kadar sağlıklı olur? Fikirleriniz bekliyorum
Ben etiket hgs'yi pvc kaplatıp ,depo ustu cantanın şeffaf gözüne yukarı bakar şekilde koydum.Rahat okuyor.
Köprude plakadan okusa da ,otobanda giriş çıkış işaretlemezse max mesafe ücreti düşer.
-
12 Eylül 2013, 15:55
Ben etiket hgs'yi pvc kaplatıp ,depo ustu cantanın şeffaf gözüne yukarı bakar şekilde koydum.Rahat okuyor.
Köprude plakadan okusa da ,otobanda giriş çıkış işaretlemezse max mesafe ücreti düşer.
Saol kardeşim teşekkür ettim.başka kullanan yok sanırım? Kimse cvp vermemiş!!!
live to ride...ride to live...
-
12 Eylül 2013, 19:31
Levent E. adlı üyeden alıntı
Vee Ridvan beklenen mesajı yazarr..
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Bu da 10.000 mesaj önce söz verdiğim gibi, 20.000. mesaj
Şebeke misiniz şirket misiniz abicim siz? Biri ortayı yapıyor diğeri golü atıyor.
-
12 Eylül 2013, 23:02
Yogun baskı ve tehdit altındaydım kardes,malum ben de Gv sahibiyim(çoluğum cocuğum var gibi bişey),eline düşeriz elbet dedim
-
13 Eylül 2013, 11:17
ben o kadar otobandır köprüdür kullanıyorum hiç düşmüyor benden. arabada okuyamayınca plakadan düşüyor ertesi gün mesaj geliyor. motorda daha hiç mesaj gelmedi :D
-
13 Eylül 2013, 14:09
Merhaba arkadaslar bizim motorlarda rahatca kullanılabilecek pantalon ve mont arıyorum.Sehirler arasında üşütmesin sehir içinde terletmesin istiyorum.Önerebileceğiniz markalar veya modeller varmı acaba?
-
13 Eylül 2013, 14:21
emperor42 adlı üyeden alıntı
ben o kadar otobandır köprüdür kullanıyorum hiç düşmüyor benden. arabada okuyamayınca plakadan düşüyor ertesi gün mesaj geliyor. motorda daha hiç mesaj gelmedi :D
Söylenen şey, hgs fotoğraflarının önden çekildiği ve motosikletlerde plaka olmadığı için haliyle motosikletlerin beleşe geçebildiği HGS gişelerinden. Ben elimde tutarak geçiyorum ama bir kere okumamış o da sonra ne mesaj olarak geldi ne giriş çıkış olarak. Çok güvenmeyin de tabii bana yine de.
---------- Post added at 13:21 ---------- Previous post was at 13:19 ----------
segsegseg adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaslar bizim motorlarda rahatca kullanılabilecek pantalon ve mont arıyorum.Sehirler arasında üşütmesin sehir içinde terletmesin istiyorum.Önerebileceğiniz markalar veya modeller varmı acaba?
Mont olarak Robocop modelini aldım hudsonın içliği de var gayet sıcak tutuyor. Pantolon revitten almıştım, çok kaliteli o da. Tavsiye edebilirim ikisini de karda kışta test edilmiştir. Kışlık gerçi bunlar ılık ve sıcak havalarda durduğunda özellikle her türlü terletir.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
13 Eylül 2013, 14:29
[QUOTE=lycantrophic;3155368]Söylenen şey, hgs fotoğraflarının önden çekildiği ve motosikletlerde plaka olmadığı için haliyle motosikletlerin beleşe geçebildiği HGS gişelerinden. Ben elimde tutarak geçiyorum ama bir kere okumamış o da sonra ne mesaj olarak geldi ne giriş çıkış olarak. Çok güvenmeyin de tabii bana yine de. [COLOR="Silver"]
Ben test ettim onayladım hgs'yi okuyamadığı kopruden 5 gecisten 2 sinde plakayı okudu.Bana mesaj falan gelmedi,direkt bakiyeden düştü.
hgs yi elimde tutarsam hic bir sekilde gormuyor.Depo üstünde sabit, yukarı yonlu tutarsam porb olmuyor.
-
13 Eylül 2013, 14:43
Ben Alanya'da yaşıyorum ama sehirler arasıda yolculuk yapacağım.Alanyanın kışıda dondurucu soğuk olmaz sizce yazlıkmı almalıyım kışlıkmı.Yazlık alırsam idare edermi acaba?
-
13 Eylül 2013, 17:52
arkadaşlar ben sis farı takmak istiyorum farın yanına birer tane ve koruma demiri üzerine ama aküden çok enerji çekmemesi lazım o yüzden ledlerden alıcam ama şekil olarak klasik farlardan istiyorum yani nikel tas şeklinde, koruma demiri kolayda farın yanına nasıl monte ederim bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olurum
feyizoğlunda satılan sis farları var içindek ampulü ledlerle değiştirm imkanımız olursa istediğim şekilde yapmış olurum diye düşündüm
-
13 Eylül 2013, 20:01
Amerikadaki gv250 lerde gv650 göstergesimi kullanıyorlar..
http://s1275.photobucket.com/user/colinronan1919/media/DSC02504_zpsb5a53b48.jpg.html
http://s1275.photobucket.com/user/colinronan1919/media/DSC02505_zpsc532e38c.jpg.html
-
13 Eylül 2013, 20:26
hyo kenan adlı üyeden alıntı
Selam. Ben kaskimin camina üst soluna doğru yapistirdim gormemi engelemeyecek şekilde, geçerken hafif başımi sağa doğru çeviriyorum ve her seferinde de okudu. Tavsiye olunur..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler