Beyler aktif olarak kullanıyorum calibre yi ama su soğutma sistemi problem ini nasıl çözeceğiz acil yardım lütfen
Beyler aktif olarak kullanıyorum calibre yi ama su soğutma sistemi problem ini nasıl çözeceğiz acil yardım lütfen
Merhaba bu başlık çok aktif değil ama belki denk gelen olur bir arkadaşımın calibre 250cc arkadaşın motor 8-9 aydır tamircide yatıyor adam parça yok diyor , üst kapak ve piyano parçasını bulamıyor siz parçaları nereden temin ediyorsunuz bu tamirciye 700 lira para verildi ama hala tamirci o parça uymadı vb. diyor nereden alabileceğimizi yada kendi motorunu perte ayırmış ust kapağı sağlam parça varsa mesaj atabilir konu hakkında fikri olan varsa bu mesajımi altını yaparak yazarsanız cok makbule geçer hekrese hayırlı surusler
Bence parçasızlıktan motorları tamircide yatıracağınıza çin sitelerinden temin etmeye çalışın. Araştırma yapmaya başlamanız için örnek bir link ekliyorum. Vaktim olsa ben de araştırırdım sizin yerinize. http://www.aliexpress.com/wholesale?...+cylinder+head
Motorda 4 valf çift egzantrik üst kapak olması da parça bulmayı zorlaştıran bir durum.
Olaylardan dolayı, maranta motor parça alış satışı yapamıyormuş sanırım devlet el koymuş, arkadaşım bayiie gidip sormuş yani işimiz çin sitelerine kaldı yada sahibinden de ilan kovalıyacağız.
Arkadaşlar derdinize derman olmaya geldim.
BU motorların aynı kalıbını üreten bi yer var adana otogarı karşısında Motozeus diye.
zealsun ayaktan çalıştırmalı hava soğutmalı motor takıyorlar çinden getirip orda topluyorlar.
Bunlarda parça vardır ama bumoto motor aksamı parçası yoktur sadece kaporta ve diğer kısımlar var
Numarasını veriyorum adamın : 0541 449 01 27
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:48 ----------
bu arada ben motor ve radyatörümü komple söktürüp
rks 200 lük taktırdım yani su soğutmalıdan hava soğutmalıya çevirdim şu anda şehirler arası
geziyorum motor kalıbıda iyi. Sadece benzini koy yağını koy yürü hiç bir derdim yok çok şükür.
120 gördüm dişli felan değiştirsem 150 görürmüşüm ama gerek yok böyle temiz.
Birde arkadaşlar bu moto calibrenin tüm parçaları sıfır olarak bulunuyor artık Antalyada
bana ulaşın : 0532 179 24 95
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)