Herkese hayırlı akşamlar.
MhmTesk gurup da ki arkadaşlara soruyorum, adam akıllı bana bir egzos alalım diye hepsi diyor yeter yeter tek silindir
daha ne olsun bence gerek yok diyorlar. Motoru ilk aldığım da benim için biraz masraflı oldu, orjinal egzos yerine şimdilik ucuz yollu birşi alim dedim bir kaç ay sonra değiştirim dedim kaldı öyle. Üç hafta önce, kendim de çıkan sese gıcık oldum tiger gpm2 satan yer bulamadım.
Ama şu yazının üzerine önümüzde ki ay ilk işim egzos değişicek
Motordan anlayanlar hadi egzosdan bakıyor diyelim ya diğerleri ?
Denemesi bedava tam göremedim ama 600f kullanıyorsun sanırım, kap gel yarın akşam yedi de barlar sokağına hangisine ilgi olucak bir bakalım
Akla gelebilicek ne varsa hiçbiri ile övünmem ama ilgi alaka da kesinlikle övünürüm..
Ve evet eskişehirden aldım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:53 ----------
Sabri0120 daha yeni farkettim affedersin: ben biraz sert kullanıyorum 100-110 km de 4 lt yakıyor.
Sorunları ile alakalı ise son 10 sayfayı okur isen ne nedir çözüm de neler yapılmış.
Eğer gerçekten ilgileniyor isen calibre ile ilk sayfadan itibaren okusan daha iyi daha ne arkadaşların faydalı yazıları bulunmakta.
Benim de anlamadığım bir konu var aslın da, iki ay önce inat ile sohbet amaçlı fabrika ile görüşmeye karar verdim.
Yeni açılan yerlerinin numaralarına ulaştım açıyorlar sekreter çıkıyor yok toplantıda lar şehir dışındalar bir türlü görüşemedim.
Ama nasıl oluyor ise ustam bana kırmızı grenajlar kırmızı çamurluk semer ıvır zıvır parçayı firma ile görüşüp getittirdi.
Kesinlikle ikinci el falan değil di ambalajlı faturalı. İşte ben bu olayı hala çözemedim.