kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
2013 fabrika çıkışlı Calibre varmı ?
2 gündür sürekli bumoto fabrikasını arıyorum telefonları açmıyorlar. kapatıp gittilermi acep harbiden internet siteleri dışında bi numaraları varda benmi bilmiyorum 50 kere aradım yahu
Mercedes E250Cdi, 2013 Opel Astra Gtc. Honda activa100+2013 Bumoto calibre 250rr, KYMCO XCİTİNG500, YAMAHA MT07, SYM FİDDLEII 125S, HONDA VFR800X CROSSRUNNER
Ne demek rica ederim Fabrıkayı bende arıyorum cevap veren olmadı calibrenın 2013 modelı ne zaman cıkıcak dıye merak edıyorum ama gorusemedım kımseyle bi ara bayısıne gıdıp sorucam mecburen gıdersem senın sorunuda sorarım onlara
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------
Hayır su anda pıyasada yok sıfır satılanlarda 2012 model ama 2013 modelının ne zaman cıkıcagını ogrenmeye calısıcam ogrenınce haber verırım sızede sız ogrenırsenız sız verırsınız
Canlandıralım azcık şurayı öncekı motorlarımı aldıgım magazada kı yakısıklı calibre
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Beyaz renk <3
Calibre sahipleri motorlarının durumu hakkında bilgi verebilirler mi ?
Evet biraz bilgilendirin Soner abi gidince çok durgunlastı burası Ben bayramdan sonra alıcam bi aksilik çıkmassa o zaman a dan z ye herseyını atıcam ama sizde şimdiden baslayın paylasımlara
Dünyada 200 den fazla ülkede satılan Calibre 250 İngiltere ve pekçok ülkede Talon 250 cc olarak satılmaktadır.Benim araştırmama göre İngilterede 3800 sterlin gibi bir fiyata sahip 2012 teknolojisini sunan emsalleri olan gt 250 cbr 250 ve ninja 250 klasmanindaki motorlar ile fiyat ve kalite olarak hiçde geri kalmayan arkasında Arge'si olan ve hızla racing sevenlerin rüyası olmaya başlamış bir marka olmaya başladı.Uzak Doğu nun en büyük dünyanın ise ilk 10 Racing firması arasında yer alan firmanın kullandığı metal ve plastik aksamı kendi üretimleri olup çok ciddi bir Araştırma,Geliştirme laboratuvar' ı olan gelişim için ciddi bütçeleri olan Racing sevenlerin kalite ve fiyat konusunda ulaşılabilr motorlar almasından öncülük yapan ciddi bir firma olduğunu belirtmek isterim.Ardında bu ise gönül vermiş bir ekip ve ciddi bir holding ve marka var.Firmanın Malı piyasaya sunduktan sonra arkasında ciddi olarak duran birşirket olduğunu bildigim için hiç düşünmeden Calibre 250cc RR'ı satın aldım.150 cc 125 cc hava sogutmali modelleride yurt disinda mevcut.Oldukça bol yedekparcasi olan Calibre250 cc RR hız ve performans konusunda çok katı asla geride kalmayan üstten çift ekzantrik li dohc motor ile 170- 180 km gibi topspeed lere çıkabilirsiniz.Tabi standart hızı 160 km civarı ve üstü4. Viteste 140-155 km 5. viteste 170 -..... gibi hıza çok rahat ulaşıyorsunuz.Daha yüksek hızlara kilomuz boyumuz ruzgarin yonu ve hizi ve motordaki ustalığımız sebep olacaktir.250 cc kategorisindeki tüm motorlar 160 dan sonra redline a girmektedir. O sebep den sallamalara inanmayın.Motordan daha fazla hız isteyen ön dişliyi 12 'lik yaparsa performansını 20 km ilave artırır.Calibre 250cc estetik,duruş hız performans yönünden,parça kalitesi ve bulunulabilirliği yüzünden kesinlikle fiyatının üzerinde bir motor. şeklinde bir yazı buldum..
Kaynak:https://www.facebook.com/pages/Bumoto-Calibre-250rr/335360986504524?fref=ts
İzinsiz kullandıgım için yayınlayan arkadaştan özür dilerim ..
Hangi mağaza burası?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------
3 hafta olacak ben alalı 800 km ye yaklastı. 300 km de bi yağ değişimi ve filtre temizlettim serviste, sorun olmadan kullanıyorum. Çok fazla dikkat çekiyor motordan az biraz anlayan bile 250cc diyince şaşırıyor 600cc gibi duruyor, yakıt tüketimi çok iyi hızı ise zaten söylemişler 250cc makinada ne kadar olması gerekiyorsa o kadar.
Mercedes E250Cdi, 2013 Opel Astra Gtc. Honda activa100+2013 Bumoto calibre 250rr, KYMCO XCİTİNG500, YAMAHA MT07, SYM FİDDLEII 125S, HONDA VFR800X CROSSRUNNER
Hahaha iyi güldüm gece gece Ahmet Kuralın diyemedim ya la gibisinden olmuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:56 ----------
Avcılar Akçelik motorlu araçlar magazası fakat ben calibremi Sefaköy'deki Motorland den almayı dusunuyorum.
En önemlisi hararet ve radyatörle ilgili bi sorun yasadınız mı bazı kullanıcılarda o sıkayet oluyordu sizde de oluyor mu acaba ?
Arkadaşlar bu gün dikkatimi çekti sizdede oluyomu bi soruyum dedim acaba normalmi motor vitesdeyken debraja basıp hareket ettirdiğimde şıkır şıkır ses geliyo sanki gitmek istemez gibi birde çukura girdiğimde arka amartisör çat die vuruyo bi normalmi ayrıca bende hiç hareret problemi olmadı
Benim vitesli motorumdada oluyodu debriyaja basıp haraket ettırınce ya da bosta haraket ettırınce motor calısmadan gidince çıt çıt dıye ses gelıyodu önemli bişey oldugunu sanmıyorum arka amortisorunde ayarını yaptırın bence o zaman bi sorun kalmaz. Hararet sorununuzun olmaması cok ıyı radyatorden su akma gıbı bı durumda yok o zaman dimi baktınız mı hiç radyatore.
Sizce en güzel calibre hangi renk
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Beyaz daha iyi gösteriyor kendini
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)