Hayırlısı olsun Berk inşallah . Bak ben olmayınca, konu duruyor valla :D. Eğer calibreyi alırsan bekliyoruz paylaşımlarını .
Bu arada benim motosikletin işi bitti sayılır. Manetler filan kaldı. Ben de farkındayım çok fazla uzadı. Fakat ustamın elinde olmayan, işleriyle alakalı bir takım olaylar gelişti. O yüzden motosikleti bana söz verdiği tarihte teslim edemedi. Dangalağın biri gitmiş, sanayi de çok gürültü oluyor bilmem ne diye, adamın iş yerini şikayet etmişler. 1 haftadır o işlere koşturuyorumuş, belediye filan gidip, geliyormuş. Bunun üstüne son yağan yağmurlar, maalesef ki orada ki dükkanları kötü etkilemiş. Geçen arabayla yanına uğradığım da, yemin ediyorum sanki dereden geçercesine zor ulaştım yanına :D. Kapı eşiğine kadar suydu. Motosikletin işlerinin bu derece uzaması onu da üzdü ve bana mahçup olduğu söyledi. Fakat ben canını sıkacağı bir durum olmadığını, ne zaman müsait olursa bana o zaman teslim edeceğini söyledim.
O yüzdendir ki, motosikletimi teslim alamadım ve paylaşım yapamıyorum. Bir de, daha önce dediğim gibi, bu aralar pek gezme fırsatım da olamıyor . Öteki motosikletim de öyle duruyor garaj da.