Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
22. sayfa BirinciBirinci ... 12202122232432 ... SonuncuSonuncu

Bu moto calibre 250cc

REKLAM ALANI
    SonpoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Hayırlısı olsun Berk inşallah . Bak ben olmayınca, konu duruyor valla :D. Eğer calibreyi alırsan bekliyoruz paylaşımlarını .

Bu arada benim motosikletin işi bitti sayılır. Manetler filan kaldı. Ben de farkındayım çok fazla uzadı. Fakat ustamın elinde olmayan, işleriyle alakalı bir takım olaylar gelişti. O yüzden motosikleti bana söz verdiği tarihte teslim edemedi. Dangalağın biri gitmiş, sanayi de çok gürültü oluyor bilmem ne diye, adamın iş yerini şikayet etmişler. 1 haftadır o işlere koşturuyorumuş, belediye filan gidip, geliyormuş. Bunun üstüne son yağan yağmurlar, maalesef ki orada ki dükkanları kötü etkilemiş. Geçen arabayla yanına uğradığım da, yemin ediyorum sanki dereden geçercesine zor ulaştım yanına :D. Kapı eşiğine kadar suydu. Motosikletin işlerinin bu derece uzaması onu da üzdü ve bana mahçup olduğu söyledi. Fakat ben canını sıkacağı bir durum olmadığını, ne zaman müsait olursa bana o zaman teslim edeceğini söyledim.

O yüzdendir ki, motosikletimi teslim alamadım ve paylaşım yapamıyorum. Bir de, daha önce dediğim gibi, bu aralar pek gezme fırsatım da olamıyor . Öteki motosikletim de öyle duruyor garaj da.
    Önce emniyet, sonra hareket...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    sağolasın soner :D bu arada motor harbiden de canlı olarak görünce çok daha yakışıklı ve cüsseli duruyor resimlerden daha iyi artı oturuş pozisyonu vs çok rahat şaşırdım resmen tek sesini duyamadım oda çalıştırırmısınız demek aklıma gelmedi ama motor tam olarak kafamdaki motor vede siyah kırmızı :D haha inşallah bu hafta içi olucak bir aksilik olmazsa bakalım

130'u_gördüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS & Kanuni Windy S
    Bursada Calibre sahibi olan varsa bana ulaşabilirse çok sevinirim.Yakından görmek istiyorum bu motoru
    MhmtcnKoral bunu beğendi.
    Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...

Motosikleti
    -
    Alıntı berk_cglr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağolasın soner :D bu arada motor harbiden de canlı olarak görünce çok daha yakışıklı ve cüsseli duruyor resimlerden daha iyi artı oturuş pozisyonu vs çok rahat şaşırdım resmen tek sesini duyamadım oda çalıştırırmısınız demek aklıma gelmedi ama motor tam olarak kafamdaki motor vede siyah kırmızı :D haha inşallah bu hafta içi olucak bir aksilik olmazsa bakalım
    Demiş olsan da, çalıştırmaya bilirlerdi. Çünkü genel de motosikletlere aküleri bağlamıyorlar . Ses konusunda da şüphen olmasın. Stok hal de ve tek silindir de sahip olanacak en iyi sese sahip ;). Gelişmeleri bekliyoruz..

Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Sonpol bana bile merak ettirdi ofisin yakınındaki Bodrum şubesine gidip üzerine çıktım birkaç çeşidin.Bu Calibre diğer çeşitlerden farklı duruyor.Daha kaliteli işçilik, ama alçak gibi uzunlara.
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

Motosikleti
    -
    Eskilerden daha önce yayınlamadığım bir kaç foto atalım, hareket gelsin . Yeniler yakında...

speed_dream bunu beğendi.

Motosikleti
    bi alamadım motoru bankalar sagolsun ama az kaldı bu hafta alıyorum kar mar demeden binicem valla

Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Alıntı berk_cglr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bi alamadım motoru bankalar sagolsun ama az kaldı bu hafta alıyorum kar mar demeden binicem valla
    Hocam eğer benim gibi borç edinerek motosiklet alıcaksanız lütfen ekipmanı hesaplamayı unutmayın.Ben zira öyle bir hataya düştüm
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

Motosikleti
    3 ncu motorum olucak kendisi ekipman acısından sıkıntı yok anlıcagın ama yinede tesekkur ederim

mk10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Merhabalar, bende üşenmeden 22 sayfa yazıyı okudum ve calibre almaya karar verdim. Fakat ilk motorum olacak. İlk motor için önermemişsiniz ama 125 lik bir şey alıp 2 ay sonrada sıkılmak istemiyorum. Ehliyeti Ankara da nereden alabilirim bildiğiniz güzel bir kursa var mı ? Yada şubat da İzmir de olacağım buradan önerebileceğiniz bir yer var mı ? Nisan gibi almayı planlıyorum fiyatlar o zamana kadar artar mı sizce ?

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı mk10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar, bende üşenmeden 22 sayfa yazıyı okudum ve calibre almaya karar verdim. Fakat ilk motorum olacak. İlk motor için önermemişsiniz ama 125 lik bir şey alıp 2 ay sonrada sıkılmak istemiyorum. Ehliyeti Ankara da nereden alabilirim bildiğiniz güzel bir kursa var mı ? Yada şubat da İzmir de olacağım buradan önerebileceğiniz bir yer var mı ? Nisan gibi almayı planlıyorum fiyatlar o zamana kadar artar mı sizce ?
    Merhaba. hoşgeldiniz. AnkaraMT başlığına bekleriz ;) http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...let-grubu.html

ayrıca 125 lik alırsanız dediğiniz gibi 2 ayda sıkılabilirsiniz.
    O yüzden 250 lik tavsiye ederim.

Ama calibre nin 1. versiyonlarında bazı sıkıntılar varmış sanırım. Ledlerin sönmesi, fren ve birkaç ufak tefek sorun.
    @Sonpol ün kullandığı 2. versiyon olması lazım. buna dikkat edin ;)

kask ve korumalıklarınız olmadan çıkmamaya özen gösterin, hiç birşey olmaz inş.

Bu motorda sürüm farkını açıklayacak arkadaş varsa bize bi özetlerse iyi olurdu

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı makseli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba. hoşgeldiniz. AnkaraMT başlığına bekleriz ;) http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...let-grubu.html

ayrıca 125 lik alırsanız dediğiniz gibi 2 ayda sıkılabilirsiniz.
    O yüzden 250 lik tavsiye ederim.

Ama calibre nin 1. versiyonlarında bazı sıkıntılar varmış sanırım. Ledlerin sönmesi, fren ve birkaç ufak tefek sorun.
    @Sonpol ün kullandığı 2. versiyon olması lazım. buna dikkat edin ;)

kask ve korumalıklarınız olmadan çıkmamaya özen gösterin, hiç birşey olmaz inş.

Bu motorda sürüm farkını açıklayacak arkadaş varsa bize bi özetlerse iyi olurdu
    Nisan gibi inşallah aranızdayım. Aileden pek destek yok o yüzden bende bir miktar kredi çekip almayı düşünüyorum. 4000 TL nakit geri kalanı taksit şeklinde yapabilecek bir bayi tanıyor musunuz Ankara da ?

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Nisan gibi inşallah aranızdayım. Aileden pek destek yok o yüzden bende bir miktar kredi çekip almayı düşünüyorum. 4000 TL nakit geri kalanı taksit şeklinde yapabilecek bir bayi tanıyor musunuz Ankara da ?
    Ankara daki servis-bayi Yiba çarşısı arkasında.

Taksit sent vb düşünüyorsanız işiniz zor, Ama kredi kartı ile olur tabi

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Anladım bir şekilde halledeceğim bir calibre sahibi olmak istiyorum cidden.

Motosikleti
    calibre 250rr
    Benim calibrenin ledleri anında bzouldu garanti karşılıyormu onları birde nıye bu kadar cabuk bozuluyor ?

Motosikleti
    -
    Anladım bir şekilde halledeceğim bir calibre sahibi olmak istiyorum cidden.
    Aramıza hoş geldin Mert kardeşim. Gelişmeleri bekliyoruz. Hakkında hayırlısı olsun inşallah .

Alıntı sirvan48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim calibrenin ledleri anında bzouldu garanti karşılıyormu onları birde nıye bu kadar cabuk bozuluyor ?
    Led uzun ömürlü olsa da, son derece hassas bir teknoloji. Bu olay canınızı sıkmasın. Sokakta çok lüks otomobil markalarının bile bozulmuş led'lerine rastlamanız mümkün. Nemlenme vardır, bir sebeple su gelmiştir veya elektrik tesisatı ile bir arıza olmuştur... Yani buna bir çok şey sebep olmuş olabilir. Motosikletinizin doğal olarak bir garanti süresi var. Buna elektrik tesisatı da dahildir. En iyi cevabı yetkili servislerden alırsınız.

Benim de ledlerim de arızalar oluşmuştu. Bu arıza tam olarak ledlerin yanmaması değil de, daha çok temassızlığa sebep oluyordu. Buna sebep olan ise konjektörümdü. Bozuk akü takılması sebebi ile konjektöre fazla yük bindiğinden konjektörüm arızanlarmış, led konusunda size benzer tipte bir arıza bende de oluşmuştu. Belki üstündeki konjektör kaliteli değildir. Bilmiyorum fakat, en azından sonra yaptırdığım işlemlerden sonra böyle bir hadise ile tekrar karşılaşmadım. Ayriyeten ilk başlar led gözüme hoş görünse de, daha sonra bana sanki biraz apaçi izlenimi veriyormuş gibi gelmeye başladığından, ustamın da tavsiyesi üzere iptal ettirdim. Bence ledler iptal edildiğin de, motosiklete daha ciddi bir görünüm geliyor. En kötü ihtimal siz de öyle yaptırırsınız.

Kolay gelsin...

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Hoş bulduk, paylaşımları ihmal etme buraya baktıkça daha çok alasım geliyor calibreyi

İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    sonersiz gezilerin pek bi anlamı olmadı fakat yinede paylaşalım :D

SonpoL bunu beğendi.

Motosikleti
    -
    Kardeşim gezicez yine hep beraber, az kaldı . Yakında bir organizasyon yaparız. Soğuk bize vız gelir .

Motosikleti
    jinlun 150-5
    Herkes gıbı bende butun sayfaları okudum motoru gercekten guzel tanıttınız tebrık ederım bm gercekten tıp olarak performans olarak guzel bı motor ama bence bı gtr degıl ama aradakı fıyat farkına ragmen gtr la basabas gıdıyor goz ardı edılmıcek bır faktor ınsanı cok kararsız bırakıyor bm mı gtr mı dıye dusunmeden edemıyorum

22. sayfa BirinciBirinci ... 12202122232432 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)