biraz egimli yolda 180 yapar.. sonere sevgiler saygılar vizelerle boguşuyorum bende
evet vites göstergesi ekran var var .
biraz egimli yolda 180 yapar.. sonere sevgiler saygılar vizelerle boguşuyorum bende
evet vites göstergesi ekran var var .
Denemeden bilinmez.Forumda 187 km yaptığını yazan arkadaş açıklarsa seviniriz.
MOTOSİKLET AZGIN DUYGULARI GÖSTERME VE İNSANLARI RAHATSIZ ETME VASITASI DEĞİLDİR.
250'lik motorla 180-190 yapılacaksa 600'lük motorlar niye var bırakın 160'ı geçmesin canını çıkartmayın motorun Hyosung'lar da krank kırıyor biliyorsunuz ama onu becerenler yine 180 yaptırmaya çalışanlar.
Arkadaşlar Calibre ile 180'li hızlara, hatta abartıp daha yüksek hızlara çıkmak gerçekten mümkün. Çünkü üzerinde ki orjinal dişliler buna imkan veriyor. Fakat bu imkana motosikletimizin ciğeri yetmiyor :D. Bana göre ne kadar hızlara çıkabildiği değil, hangi hızlar da stabil olduğu önemlidir. Ben bu motosiklet ile artçılı 130-140 sabit hız da yolculuklar yaptım. Tek başıma 160'lara tırmandığm hızlar da oldu. Bu 250'lik bir motosiklet için gayet tatmin edicidir. Daha fazlasını isteyen soluğu 600'lükte alsın...
Bu arada motosikletimi katalizör iptali, manet değişimi (gönlüme göre bulabilirsek) ve daha iyi bir radyatör değişimi için ustama teslim ettim. Radyatörle ilgili her hangi bir sıkıntım yoktu. Fakat hem öyle kaynaklı içime sinmemesi, hem de bu motoru benden sonra alıp, kullanacak kişinin kafasının rahat etmesi amacı ile böyle işe kalkıştım.
Gelişmeleri yeri geldiğin de paylaşacağım.
Saygılar efenim .
Önce emniyet, sonra hareket...
senpol bence sen,son hız videosu çekip tüm bu son hız tartışmalarına son verebilirsin ( nasıl bir cümle olduysa )
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
Sen hep kendini düşünüyorsun demekki maksimum hızını önemseyenler var.
-Abi geçen bi' abandım motora 175 ' i gördüm gibi bir cümle kuluğa hoş gelir
Birde şu cümle var
- Rahmetli en son 175'i görmüş
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
İyice baktım 175 kesmez seni 190'da imamın kayığındasın dikkat et
Yeni bir foto paylaşalım. Calibremle foruma renk katalım .
Beyler kimse ölmesin.Sonpolün dediği gibi,250 lik motor uzun mesafeler 140-150 rahat rahat gidebiliyorsa yeterlidir.Arabayla kaçla gidiyozki.120 130 ortalama ile.Çoğu zaman dahada düşüyor.Ben orda yapabilir istenirse babından söyledim.Yoksa yapasa bile devamlı o hızda gitmek mümkün olmaz zaten.140 iyidir iyi.
MOTOSİKLET AZGIN DUYGULARI GÖSTERME VE İNSANLARI RAHATSIZ ETME VASITASI DEĞİLDİR.
Mizahını çok iyi anladım Soner! Adamımsın :D
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
hocam hepinize teşekkür şükran borçluyum :d saatlerdir 1. sayfadan beri bir entiri bile atlamadan tek teeek, fotoğrafları teek teeek inceleyerek okudum. birazdan çıkıyorum evden kahramanlara özgül motora :d sonpol ve diğer arkadaşlara tekarar teşekkürlerimi iletiyorum. aha arkadaş da aradı şimdi çıkyıoz :D önce bi 4. sanayiye chevrolet imiz var ona bakmaya ordan kahramanlara. tüm artıları eksileri herşeyi ile aradığım motoru buldum diyebilirim. bundan önce onlarca motosiklet araştırdım. enduro veya superbike istiyordum. sonunda yakıt performans görünüm olarak ideali buldum sanırım. tekarr çok teşekkür ediyorum hepinize. sonpol hocam videolarından birinde bizim eviin yakınlarından geçmişsin :d bir gün buluşmak dileğiyle. :D tekeriniz düz bassın kazasız belasız
edit: bu arada sizin tamirciniz bizim eve yürüyerek 10 dk :D manavkuyu stayla :D
@Telike Hayırlısı olur umarım
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
Bugün araba ile yol alırken birden gözlerim yaşardı . Çünkü yolda beyaz bir calibre gördüm . Onun dışında geçen gün arkadaşım kendi mahallelerine yakın bir yer de başka bir calibre görmüş. Git gide yayılıyoruz .
Eskilerden bir kaç foto atalım .
izmirde 7 tane sattıklarını söyledi bayiideki arkadaş. 8. gelecek kısmetse
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)