s.a cümleten bende konuyu bir süredir takipteydim haydi mesaj yazıyım dedim ve sanırım calibre 250 almaya karar verdım fakat sonpol yardıımına ihtiyacım var .ben izmir karşıyakada oturuyorum bahçelievlerde alaybey diye geçer. eger müsait oldugun birgün görüşmek istiyormum fakat ben celal bayar ünideyim manisada kalıyorum hafta sonları izmire geliyorum. bende şuan mct 250 va honda cbr 2011mi ve hyosung 250 gtramı sattım... faceden arattım seni fakat bulamadım cem aracı diye yazarsan eklersen sevinirim sadece calibre için degil gezilerinize katılmak istiyorum kabul ederseniz. calibre mevzusuda şöyle nakit ne yazıkki 7 bin lira param yok. fakat aylık elime 700-800 geçiyor. ben manisadaki yaşantımdan kısıp ailemin bana gönderdigi paradan 400-500 tl taksiyle calibre almaya düşünüyorum bahsettgin özgül motor bu şekilde satıyormu.? sahibindende aylık 400 tl taksiyle calibre satan magazalar var. finans bank kredi kartına 18 ay vade farksız satan magazalarda var belki onlarıda düşünebilrim. özgül motor kredi kartına taksit yapıyormu yapıyorsa 18 yada 18 üstü olması lazım benim ödemem açısından ve vade farksızmı yoksa fiyat artışı varmı... istanbuldaki bazı calibre satıcısı magazlar kefilsiz koşulsuz kredili 36 ay taksitle bile calibre satıyor fakat toplamda faiz oranı yüksek olur. şimdi böyle taksitle alma imkanı varken aklıma yatıyor calibre almak eger özgül motor yapıyorsa ordan alırım yoksa ankarada birr magaza 400 tl satksitle calibre veriyor. yada 18 ay vade farksız kredi kartıyla satın alıcam. cümleten saygılar iyi bayramlar birde senın calibreyi görebilirsem izmirde çok iyi olur