Cevaplarin icin cok tesekkur ederim suan gece nobetindeyim sabah uyumadan proforma fatura midir nedir o isleri halledip bankanin yolunu tutacam banka mudurunu ikna etmem lazim yuzdeyuz kredi icin zira yuzluk motorumu satmak istemiyorum herseyini kendi ellerimle yaptim boyasi aydinlatmasi o su busu daha once bu tarz motosiklet kullanmadim ins alismakta zorlanmam gerci ne kadar ayni segmentte olmasa da dayimin 32 senelik canavar jawasini kullandim dehset keyif verici :p
Beyler acaba bu sizin motordan olabilir mi ?
http://www.asiawing.com/english/EAGLE250.html
#sürenadam
Syanur , aynen verdiğin linkteki motor "bu-moto" modelinin bire bir aynısı. artık Türkiye'ye mi başka isimle geliyor yoksa bu Asiawings motorun alt markası olarak mı piyasaya sürdüğü motor bilemedim :D
Bugün bayiiye gidip Calibre 250rr için konuştum proforma fatura ile kredi başvurusu yaptık adam baya ilgilendi inş. en yakın zamanda motoruma kavuşacam. Konya belediyesi anlaşma yapmış 2013 senesi için trafik zabıtalar kullansın diye 20 tane sipariş geçmişler. ve Konyada 4 şahısa satmışlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:14 ----------
syanur, senin linktenbulduğum başka bi model CBR150 hondanın birebiri.
http://www.asiawing.com/english/CBR150.html
İki teker şeytan işidir dediler, şeytana işini öğretelim dedik ! EnYayLa :)
O sitede ne modeller var bilmem farkettin mi asiawings hepsinin üreticisi değil, olamaz da zaten. Birçok kaliteli fabrika ile anlaşmış birçok modeli kendi markası altında satıyor. Var böyle durumlar.
Yanlız orada 450 likler mi 500 lükler mi 250lik ler mi dersin. Çinliler bildiğin yapmış, bizim haberimiz yok....
#sürenadam
Arkadaşlar bugün yeni lastiklerimi taktırdım. Metzeler M5. İçine normal hava değil, nitrojen bastırdım. Böylelikle lastik içindeki hava genleşmeyecek. Bir güzel de rotbalans çektirdim. Deymeyin keyfime . Önceden pirelli diablo rosso 2 siparişi vermiştim fakat, daha sonra fikrimi değiştirerek metzeler m5'in benim için daha iyi olacağını düşündüm. Orjinal ebatlara sadık kaldım elbette . Bunun yanında jant şeritlerimi de taktırmış oldum. Geriye bir tek xenon kaldı. Onu da bir ara halledeceğim. Bayramdan sonra etkinliklerimiz devam edecek...
Gece garaj da çektiğim için resimler çok iyi değil. Daha sonra kaliteli resimler atarım...
Saygılarımla.
Önce emniyet, sonra hareket...
Gordum tum modelerine baktim yalniz bu-moto markasi bunlarla baglantili mi degil mi cozmedim arkadasin dedigi gibi kazakistan markasi ise asiawings bence bu-motoya benzeyen model onlarin tasari mi degildir cinlilerden aldiklari bi modeldir. Tipki cbr gibi.. Benm gorustugum bayii de saticinin sirt satma amacli olmasindan mi yoksa gercekten samimiyetinden mi soyledi pek emin olamadim ama bu motorun turkiyeye bu fiyatla girmesi sadece tanitim amacli imis. İleride tanitim modeli gelistirilip haliyle fiyatida artirilacakmis. Ben saticinin yalancisiyim
İki teker şeytan işidir dediler, şeytana işini öğretelim dedik ! EnYayLa :)
Dün elime ulaşan stickerları motoruma ve kasklarıma yapıştırdım. Gayet iyi oldu. Lastikler hakkında bir şey söylemek gerekirse, şimdiden bile mükemmel. Özellikle bugün su birikintisine girdim, hiç salma yapmadı. Gidişi de sanki değişdi motorun. Yani daha kıvrak oldum . Daha diz vermezsekte, lastikler ipucu veriyor kullanıcısına . Metzeler M5 şiddetle tavsiye edilir...
Sonercim Gerçekten Motosikletin Çok Güzel Olmuş.
Bende yavaş yavaş aksesuarlandırıyorum
Az önce tank pad yapıştırdım
Artık Motorumun Üstündeyken Motorumla Göz Göze Gelebiliyoruz
Otoparkta Çektiğim İçin Güzel Çıkmadı Resimler
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:37 ----------
Biraz Daha Resim Paylaşayım
Biraz Eskiler
Hele şükür benden başka paylaşım yapan var artık. Daha çok resim bekliyoruz Erçağcım. Bu arada motosiklet hakkında ki görüşlerini bildirmeyi unutma. Eline sağlık ...
maasallah kanks...
stıcker guzel olmus yaptırmak lazım aslında ;)
*yagmursuz gectı bugun :( bosuna ıptal ettık :(
Barışım sorma ya... Hava kapattı buralar da, gök filan gürledi ama yağmur düşmedi. Biz de diğer arkadaşlar ile erken ayrıldık, programı iptal ettik :(. Neyse, bayramdan sonra güzel programlar yapacağız zaten. Hem sen de olursun, daha güzel olur...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:48 ----------
Bu arada sticker için bu konudan arkadaşa ulaşabilirsin. Sen olmazsan, ben de teslim alabilirim .
Motor güzel duruyor, hele Metzeler M5'lerle kullanımı harikadır :D. Honda eğitimde bindiğim cbf1000'de o lastik vardı, ani dip gazda bile kaymıyor. Yalnız DOHC yerine DOCH yazmışlar, ah şu Çinliler .
Evet Çağdaş, gerçekten mükemmel bir lastik. Motor kısmın da doğru yazmışlar . Fabrika da kafaları çekiyorlar galiba...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:59 ----------
Kasa aynı. Fakat bir kaç ufak değişiklikler var bunda. Örneğin linkteki motor da arka lastik 140. Biz de 150. Beygir fabrika verilerine göre 25'in çok az üstün de bizim. Bizde ki calibrelerin ise 21 tork olması bana doğru gelmiyor. Tecrubelerimden yola çıkarak, max torkun rahat 25 olduğunu söyleyebilirim...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)