Dediklerinize katılıyorum. Ön yargılar bir kenara bırakılmalı artık. Fakat hala günümüz de dikkate alınmaması gereken Çin'li markalar mevcut. Bunlardan en büyüğü Arora'dır. Taklit ürünler yapması bile, nefret etmeme nedendir .
Calibre gerçekten çok güzel bir motor. Zaman geçirdikçe ne kadar doğru bir karar verdiğimi ve yanılmadığımı görüyorum. Arkadaşlarım vasıtası ile tanıştığım bir çok motosiklet ustası Calibreyi inceleyip, beğenilerini sundular. Ben açıkçası bakımları aksatılmadığı sürece, asla kullanıcısını yarı yol da bırakacak bir motosiklet olacağını düşünmüyorum.
Bu arada yazmayı unuttuğum bir konu var. Geçtiğimiz günler de motosikleti temizlemek ve yağlamak adına arka sehpaya almak istedim. Fakat, sehpayı takoza düzgün oturtamadığım ve bunu farketmediğim için motoru sağa sertçe düşürdüm. Sonuç, sağ gidon topuzun da, sağ ayna plastiğin de ve sağ sinyal plastiğin de hafif bir çizik . Motor zaten düştüğün de nasıl kaldırdım bilmiyorum .
Diyeceğim şudur ki, sert bir düşüşe rağmen motosikletime hiç bir şey olmadı. Ve bu testten de geçmiş oldu . Tabii bunlar foça gezisinden önce oluyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:22 ----------