Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
49. sayfa BirinciBirinci ... 394748495051 ... SonuncuSonuncu

Bu moto calibre 250cc

Motovento
    REKLAM ALANI
    enesbingl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache 2012 kasa
    AEA bumoto calibre 250cc yi testte alıcakmış. şuan calibre 250cc yi aramakta. bulunca test ettiğinde kafamızda soru işaretleri varsa gider sanırım.
    serkangungor bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    Alıntı enesbingl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    AEA bumoto calibre 250cc yi testte alıcakmış. şuan calibre 250cc yi aramakta. bulunca test ettiğinde kafamızda soru işaretleri varsa gider sanırım.
    valla teste gerek yok bence, çin malı bir motor nasılsa buda öyle, yani son motoruma kadar hep çin kullandım zaten, calibrede de bariz çin havası vardı, hiçbişey yoktur motorda saat gibiydi ama klasik çin grenaj tıkırtıları vardı, ama güzel gidişi var, 250cc nin gücünü hissetiriyor heleki 125lik cbr den sonra acayip iyimiş hızı onu anladım, yani fiyatına göre parça sıkıntısı ve ustanın dediği bloklarda sıkıntılı değilse kesinlikle alınır binilir

yqavuzhyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yaşım 13, geceleri babam işe gidince onun bilgisayarından gizlice yazıyorum. Burası açık bir forum sitesi, muhatap istemiyorsan yazmazsın. yazarsan da başkaları altına gelip fikir beyanında bulunabilir. Tam emin değilim ama galiba facebooktan bulup eklediğim bir diğer adamda sanpol idi soner polat dı galiba ismi. İzmirde bulunuyordu kendisi. Ben sorduğum hiçbir kimseden parça tedariği sıkıntılı diye birşey duymadım, hepsi övgü ile bahsediyordu. Ama sanpol cevap verenlerden miydi yoksa vermeyenlerden mi onu hatırlamıyorum.

Yukarıya yazdıklarımı da sen dikkate al diye yazmadım açıkçası. Burası Türkiyenin en büyük motosiklet formu. Hangi marka veya modeli yazarsan google aramalarında top topic olarak çıkıyor. Calibre almak isteyen arkadaşlar google'a yazdıklarında bulup gelecekleri ilk forum burası olacak. son 15 gündür bende ciddi ciddi calibre almayı düşünmüş ve dedeiğim gibi seni görünce vazgeçmiş biri olarak, diğer arkadaşların mağdur olmasına engel olmak için burada hunharca calibre övenlere cevap vermek benim boynumun borcu olacaktır. Siz ister alının, ister alınmayın. Ben bu yazılanlar sen veya diğer motoru satılık olan arkadaş okusun diye değil, dışarıdan gelen arkadaşların mağdur olmaması için yazıyorum.

Bide boş adamsın demişssin ya, hayır ben araştırdım, öğrendim ve kendi yorumumu katarak düşüncelerimi aktaran birisiyim. Elindeki malı insanlara kaktırmak için olmadık laflar söyleyenler boş adamlar. Doğru, bu forum bizim gibi dürüst insanlar bıraksın klavyeyide bağzı arkadaşlar daha rahat cirit atsınlar

Ya sen bu motor hakkında ne biliyosun da diger insanları bilgilendireceksin ? Motordan gelecek 6.500 liraya ihtiyacım yok cok şükür. Bizim için çerez parası birader bunlar. Rahat ol sen.

Motosikleti
    Yamaha mt09
    Alıntı yqavuzhyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaşım 13, geceleri babam işe gidince onun bilgisayarından gizlice yazıyorum. Burası açık bir forum sitesi, muhatap istemiyorsan yazmazsın. yazarsan da başkaları altına gelip fikir beyanında bulunabilir. Tam emin değilim ama galiba facebooktan bulup eklediğim bir diğer adamda sanpol idi soner polat dı galiba ismi. İzmirde bulunuyordu kendisi. Ben sorduğum hiçbir kimseden parça tedariği sıkıntılı diye birşey duymadım, hepsi övgü ile bahsediyordu. Ama sanpol cevap verenlerden miydi yoksa vermeyenlerden mi onu hatırlamıyorum.

Yukarıya yazdıklarımı da sen dikkate al diye yazmadım açıkçası. Burası Türkiyenin en büyük motosiklet formu. Hangi marka veya modeli yazarsan google aramalarında top topic olarak çıkıyor. Calibre almak isteyen arkadaşlar google'a yazdıklarında bulup gelecekleri ilk forum burası olacak. son 15 gündür bende ciddi ciddi calibre almayı düşünmüş ve dedeiğim gibi seni görünce vazgeçmiş biri olarak, diğer arkadaşların mağdur olmasına engel olmak için burada hunharca calibre övenlere cevap vermek benim boynumun borcu olacaktır. Siz ister alının, ister alınmayın. Ben bu yazılanlar sen veya diğer motoru satılık olan arkadaş okusun diye değil, dışarıdan gelen arkadaşların mağdur olmaması için yazıyorum.

Bide boş adamsın demişssin ya, hayır ben araştırdım, öğrendim ve kendi yorumumu katarak düşüncelerimi aktaran birisiyim. Elindeki malı insanlara kaktırmak için olmadık laflar söyleyenler boş adamlar. Doğru, bu forum bizim gibi dürüst insanlar bıraksın klavyeyide bağzı arkadaşlar daha rahat cirit atsınlar

sen yazdıklarını başkasına mı yazıdırıyosun kardeş anlamadım ? bana demedim diyorsun bu cümlen kime merak ettim !

senin motoru alır almaz (yanlış anlamayın deyimin yeri geldi ve kullandım ) kıçına kene yapışmış gibi koşarak motoru satıp 2 kat hızla CBR 125 aramandan zaten bumoto'nun altından bir pislik çıkacağı belliydi.

ne demek bu cümle ? dostum sen burda bana resmen sen bi haltlar öğrendin iki kat hızla gittin motoru sattın cbr aldın demişsin, salakmıyım ben ? haddini bil önce kullandığın deyimlere dikkat et ! 28 yaşında adamım ben, madem o kadar iyi inceledin, ben ilk calibreyi aldığımdaki mesajlarımı niye dikkate almadın ? ilk aldığım calibreyi de 3 bilemedin 5 gün içinde sattım ben, o zaman ne yapışmıştı kıçıma merak ettim, satıp hemen iki gün sonra gidip ikinci calibreyi aldım, valla ne salak adammışım ben merak ettim, kardeş yapım bu bi mala bağlı kalmıyorum, şimdi cbr yi de satma niyetim var almak istermisin yoksa bana güvenmez misin ?

Alıntı serkangungor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya sen bu motor hakkında ne biliyosun da diger insanları bilgilendireceksin ? Motordan gelecek 6.500 liraya ihtiyacım yok cok şükür. Bizim için çerez parası birader bunlar. Rahat ol sen.
    çerez paranızı diğer insanları kandırmadan kazanınki kabukları boğazınıza durmasın.

Birini kandırdıgımı nerden cıkardın sen ya ? Ben sen miyim milleti kazıklayacak hayırdır ?

Alıntı agrasiwe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen yazdıklarını başkasına mı yazıdırıyosun kardeş anlamadım ? bana demedim diyorsun bu cümlen kime merak ettim !

ne demek bu cümle ? dostum sen burda bana resmen sen bi haltlar öğrendin iki kat hızla gittin motoru sattın cbr aldın demişsin, salakmıyım ben ? haddini bil önce kullandığın deyimlere dikkat et ! 28 yaşında adamım ben, madem o kadar iyi inceledin, ben ilk calibreyi aldığımdaki mesajlarımı niye dikkate almadın ? ilk aldığım calibreyi de 3 bilemedin 5 gün içinde sattım ben, o zaman ne yapışmıştı kıçıma merak ettim, satıp hemen iki gün sonra gidip ikinci calibreyi aldım, valla ne salak adammışım ben merak ettim, kardeş yapım bu bi mala bağlı kalmıyorum, şimdi cbr yi de satma niyetim var almak istermisin yoksa bana güvenmez misin ?
    sizin 28 yaşında olduğunuzu biliyorum arkadaşım. Bu yüzdendir ki size ithafen yazılmış mesajlarımda unutmadığım müddetçe Caner Bey diye başladım. Araya bazen parazitler karıştığı için aynı mesaj içinde hem size hemde onlara cevap verdiğimden bazı karışıklar ortaya çıktı. Yine tekrarlıyorum. Caner Bey, dediğim gibi deyimin yeri gedliği için kullandım. Yazdığım mesajların hiçbirinde size birşeyler ima etmek istemedim. Deyimi kullandığım cümlede pisliğin sizden değil, motordan kaynaklı olduğunu söyledim. Çünkü tüm calibre sahipleri elinden çıkarmak için kırk takla atıyor. Ben bütün kalbimle sizin dürüst biri olduğunuza inanıyorum. Geri kalan tüm tepkim mesajlaşma ile konuştuğum diğer calibre sahibi insanlaradır. Hatta bunlardan bir tanesi ikide bir atlayıp duruyor bu sayfada :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------

Alıntı serkangungor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birini kandırdıgımı nerden cıkardın sen ya ? Ben sen miyim milleti kazıklayacak hayırdır ?
    Bön sön möyöm mölletö kazıklöyöcök !
    serkangungor bunu beğendi.

:D güldüm ya la ahahahaha

Do1uNaYy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Calibre 250 gitti ZX-6R GELDİ
    Agresive birader ben senin samimiyetine inanmıyorum kardeş.
    Söylemim söylemim diyorum dayanamadım, ne zaman girsem baksam hangi dalda oynadığın belli değil.

Bir ara çıktın motoru bir övdün savundun, sonra yine döndün.
    Sen iki calibre alıp binmişsin ya Allah aşkına söylesene kaç bin km devirdin?

Yok ustası öyle demiş de blok dağıtıyor vs vs ben kaç aydır kullanıyorum mekanik de daha sorun yaşamadık nasıl olacak bu iş.
    Senin o konuştuğun usta da nasıl bir ustaysa artık.

Ve calibre hakkın da bilgi sahibi olduğunu düşünmüyorum çünkü sen resmen iki calibreyi de al sat yapıp para kazanmaya çalışmışsın.

BIRAK SAĞDAN SOLDAN DUYDUKLARINI BURDAN PAYLAŞMAYI DA, KM'leri DEVİREN calibre SAHİBİ BİZLER KONUŞALIM !!!
    Calibreyi alıp hemen ilan koymak ile milletten duydukların ile bu motordan anladığını söylemek İMKANSIZ.
    Ata eyer gerek, eyere er gerek.
    Motora er gerek, ere ful koruma gerek

Alıntı Do1uNaYy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Söylemim söylemim diyorum dayanamadım, ne zaman girsem baksam hangi dalda oynadığın belli değil.

Yok ustası öyle demiş de blok dağıtıyor vs vs ben kaç aydır kullanıyorum mekanik de daha sorun yaşamadık nasıl olacak bu iş.

Ve calibre hakkın da bilgi sahibi olduğunu düşünmüyorum çünkü sen resmen iki calibreyi de al sat yapıp para kazanmaya çalışmışsın.

BIRAK SAĞDAN SOLDAN DUYDUKLARINI BURDAN PAYLAŞMAYI DA, KM'leri DEVİREN calibre SAHİBİ BİZLER KONUŞALIM !!!
    Calibreyi alıp hemen ilan koymak ile milletten duydukların ile bu motordan anladığını söylemek İMKANSIZ.
    İlk dağtılan serinin hemen hepsinde hararet problemi olduğu için bir ara ya sadece motor kısmına değişim vermişler yada motoru dağıtıp bazı işlemlerden geçirip tekrar toplamışlar. Bunları sorduğum diğer kullanıcılar söyledi. zaten radyatör fan değişimini hesaba katmıyorum. Siz motoru sıfır km mi aldınız? Muhtemelen, hatta garanti ediyorum motoru 2. el aldınız :D Sizden önceki kullanıcını tanıyoru musunuz ? yani bu tarz işlemlerden sizin motorda geçmiş olabilir mi ? yedek parça işini motor aksamı hariç sizde yukiden mi hallediyorsunuz.

Siz acaba motorla kaç bin km devirdiniz ? bence 2500 km bile yapmadınız daha. Sizde kalkıp atarlı ergen gibi çıkış yapmayın lütfen, amacım sizin yalanlarınızı ifşa etmek yada sizi sorgulamak değil, kullanıcıların yorumlarını toplamak. 250 cc bir motor arayışı içerisindeyim, her gün boşver calibreyi diyorum ama hyosung yada cbr'a 9.0000 tl vermek istemiyorum. 5000-5500 arası bi tane calibre kapatmak geçiyor aklımdan hep ama kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu safkan apaçi olduğu için ve kronık böbrek yetmezliği çektiği için motor, 2. eline veya sıfırına güvenemeyip gidip 30000 km yapmış, günde 5 kere secdeye yatmış honda yada hyo lara 8-9 bin de vermek istemiyorum.

Motosikleti
    Yamaha mt09

kardeşim, sana hak veriyorum, inanmayabilirsin, ama ayıp edersin çünkü söylediklerinde bana ait olmayan şeyler var ! neymiş dersen söylim.

-- hangi dalda oynadığım derken, ben hiçbir zaman motoru kötülemedim, kötülediğime dair bir mesajımı bulamazsın, ben neyse onu yazdım her mesajımda söylediğim şeyi yine söylüyorum, calibrenin fabrikası arkasında dursa yeminle alınıp yıllarca binilir, herkesede söylüyorum bu 1.

-- iki calibre aldım, istersen ikisininde sana satış evraklarını gönderbilirim, kaç bin km yaptığım konusuna gelince dostum niye bunu sorduğunu merak ettim, niye dersen ben motor bende iken şu sorunu çıkardı bu sorunu çıkardı dedim mi hiç ? yine söylediklerimi yanlış anlıyorsunuz, iki motorda bende hiç sorun çıkarmadığını söyledim, motor bende hatta hiç sorun çıkarmadığı için parça ile servis ile hiç ilgim olmadı, kaç km yaptığıma gelicek olursak eğer, cbr honda kullanıyorum eğer birazcık hatrım varsa inanmanı rica ediyorum, bugün 1 gün içinde 110 km yol yaptım, yani iki motorda bende birer hafta kalsa sen tahmin et, ama tekrar söylüyorum bu söylediklerimin motoru kullandım motor böyle sorun çıkardı böyle sorun çıkardı ile kesinlikle alaksı yoktur, ben motor böyle şöyle demedim,

-- dostum, konuştuğum usta istersen gidip kendinden danışabilirsin, İstanbulda 212 alışveriş merkezinin arkasında EandR gruptu sanırım fabrikası var, şimdi konuştuğum usta bu motorun fabrikasındaki usta olunca, birde tüm samimiyetimle burda dile getirdiğim sorunlardan bahsedince, ben sadece uyarmak istedim, çünkü ciddi manada şeyler bunlar, ama yine konuşmalarımda belirttiğim gibi kardeşim, bunlar iki ortaklarmış bak altını çizerek söylüyorum, iki, ortaklarmış asıl bumoto yetkilisi olan kadıköye taşınmış, ben ustaya sordum siz neden ilgilisiniz dedim, ayrılsalar bile belli bir süre sorumlulukları var felan dedi... usta nasıl usta bilemem ama ister samimiyetime inan ister inanma noktasına kadar budur...

-- iki calibreyide al sat yaptığım konusunda, ben yeni evliyim kardeşim, ilk calibremi kredi çekip izmitten bir arkadaştan aldım, gittim oraya alıp geldim, satış masrafım, gelince yetkili servisinde bakımda yaptırdım, 150 lira verdim, gidon sertti onu düzeltti, ön düzen yalpalama vardı onu giderdi, Allah yukarda şaittir, bilmiyorum ne kadar inanırsın ama 30 lira kar ile iş yerimin orda tanıtığım bir arkadaşıma sattım, ve yemin olsunki izmite gidip geldiğim masraflar dahil değil ve halen görüyorum kullanıyor... ikinci calibremde de şurdan çıkmiyim ki, 300 lira zarar ile sattım, ben düsürtlüğümden asla taviz vermedim, en korktuğum şeyde yanlış anlaşılmaktır... maalesef onuda en sevdiğim üye arkadaşımdan gördüm.

not: forumdaki kanarya57 nikli savaş abimden aldım ilk vitesli mondial drift' imi, eylül ayında aldım, bir buçuk ay kullanıp sattım, aldığım fiyat istersen kendisinede sorabilirsin, 1800 liradır, motor 2012 model 6000 kmde idi, ama bir haftalık çalınmış, ve parçaları boyanmış bir motor olduğundan, uyguna almıştım, bir buçuk ay sonra satarken, istersen kendi bölümündeki mesajlarımada bakabilirsin, eğer dediğin gibi biri olsam, oradaki üyelere motoru satmak istediğimi söyledim, 1750 lira fiyat dedim, o zamanda fiyatları uçmuştu, istersen şimdide bakabilirsin, ben asla kar amacı gütmedim motor alıp satarken, ve ilanımda da açık seçik 1 haftalık çalıntın olduğunu belirttim, istesem belirtmez keyfi boyadım fiyat 2000 lira der, karla satardım, ilana koyduğum ertesi günü 1700 liraya sattım, ama sanırım dürüstlük para etmiyor sizin açınızdan.

250 cc arayan arkadaş lar yuki spitzer e bakmalarini öneririm. Forum ds sayfası var seçenek olarak değerlendirilir.

Motosikleti
    İlk dağtılan serinin hemen hepsinde hararet problemi olduğu için bir ara ya sadece motor kısmına değişim vermişler yada motoru dağıtıp bazı işlemlerden geçirip tekrar toplamışlar. Bunları sorduğum diğer kullanıcılar söyledi. zaten radyatör fan değişimini hesaba katmıyorum. Siz motoru sıfır km mi aldınız? Muhtemelen, hatta garanti ediyorum motoru 2. el aldınız :D Sizden önceki kullanıcını tanıyoru musunuz ? yani bu tarz işlemlerden sizin motorda geçmiş olabilir mi ? yedek parça işini motor aksamı hariç sizde yukiden mi hallediyorsunuz.

Siz acaba motorla kaç bin km devirdiniz ? bence 2500 km bile yapmadınız daha. Sizde kalkıp atarlı ergen gibi çıkış yapmayın lütfen, amacım sizin yalanlarınızı ifşa etmek yada sizi sorgulamak değil, kullanıcıların yorumlarını toplamak. 250 cc bir motor arayışı içerisindeyim, her gün boşver calibreyi diyorum ama hyosung yada cbr'a 9.0000 tl vermek istemiyorum. 5000-5500 arası bi tane calibre kapatmak geçiyor aklımdan hep ama kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu safkan apaçi olduğu için ve kronık böbrek yetmezliği çektiği için motor, 2. eline veya sıfırına güvenemeyip gidip 30000 km yapmış, günde 5 kere secdeye yatmış honda yada hyo lara 8-9 bin de vermek istemiyorum.
    Motorum ikinci el değil kardeş.
    Motorum yuki değil BuMoto!! yuki ye niçin gidim sağdan soldan bir iki kişi gitti diye benim de mi gitmem lazım ?
    3700 km deyiz, radyatör falan değişmedi.
    Madem çok zekisin 1. sayfadan başlar tüm kullanıcı artı ve eksi yorumlarını okuma zahmetini gösterebilirsin.

Hararet ile motor kısmının değişiminin ne alakası var?
    Madem kullanıcılar söyledi o kısımların ismini de yazın.
    ''Bazıların da da motoru dağıtıp bazı işlemlerden geçmiş'' çok merak ettim ne yapmışlar

Şurda 50 ye yakın sayfa var, bir kullanıcı bile böyle birşiden bahsetmedi sen ilksin.
    Ki calibreyi de burda ki kullanıcı yorumlarını okuyup yaladıktan sonra almıştım.

Bak dostum motor, hararet yapmasına rağmen çoğu kullanıcı buna binmeye devam etti buna dayalı olarak
    silindir contasını da yaktı çoğunluk tabi sonrasın da herkes ustasına ve ya servisine olay bu..

Hem kullanıcılar dan duydum diyorsun net surası değişmiş burası değişmiş söylediğin yok..[COLOR="Silver

[/COLOR][IMG][/IMG]
    Ata eyer gerek, eyere er gerek.
    Motora er gerek, ere ful koruma gerek

Motosikleti
    Hyosung GV650
    arkadaşlar bu motorun yedek parça sıkıntısı vardı bir ara yanılmıyorsam. ithalatçısımı ne değişiyordu. ne oldu o iş bilen varmı?

Motosikleti
    Yamaha mt09
    Alıntı nines adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu motorun yedek parça sıkıntısı vardı bir ara yanılmıyorsam. ithalatçısımı ne değişiyordu. ne oldu o iş bilen varmı?
    internetten firmaya gir, telefonlarını ara, açarlarsa sor, açmazlarsa devam ediyor demektir.

Motorum ikinci el değil kardeş.
    Motorum yuki değil BuMoto!! yuki ye niçin gidim sağdan soldan bir iki kişi gitti diye benim de mi gitmem lazım ?
    3700 km deyiz, radyatör falan değişmedi.
    Madem çok zekisin 1. sayfadan başlar tüm kullanıcı artı ve eksi yorumlarını okuma zahmetini gösterebilirsin.

Hararet ile motor kısmının değişiminin ne alakası var?
    Madem kullanıcılar söyledi o kısımların ismini de yazın.
    ''Bazıların da da motoru dağıtıp bazı işlemlerden geçmiş'' çok merak ettim ne yapmışlar

Şurda 50 ye yakın sayfa var, bir kullanıcı bile böyle birşiden bahsetmedi sen ilksin.
    Ki calibreyi de burda ki kullanıcı yorumlarını okuyup yaladıktan sonra almıştım.

Bak dostum motor, hararet yapmasına rağmen çoğu kullanıcı buna binmeye devam etti buna dayalı olarak
    silindir contasını da yaktı çoğunluk tabi sonrasın da herkes ustasına ve ya servisine olay bu..

Hem kullanıcılar dan duydum diyorsun net surası değişmiş burası değişmiş söylediğin yok..[COLOR="Silver

[/COLOR]http://<a href="http://imageshack.co...l6.jpg</a></a>
    Motorun yuki olmadığını bumoto olduğunu biliyoruz. Boş yere yalan söyleme motorunun 2. el olduğunu biliyorum. Sadece parça sipariş edebilmek için 12 gün bekleyen ve parçayı 45 gün beklediğini de biliyorum.

Hararet ile motor kısmının hiç ama hiç alakası yok, harareti gidon yapıyor demi ?

Burdaki 50 sayfa boyunca kullanıcıların söylemediklerini ben çok rahat söylerim çünkü benim calibrem satılık değil, kaptın mı ?

Motoru ilk defa alan arkadaşı taa o zamanlarda takip etmiştim, o zamanlar maddi durumum yoktu almaya ama daha sonra bir kaç kişi kullandıktan sonra ne mal olduğunu anladık.

Değişen yerlerini sayacağım ama vaktim yok, motorda değişmemiş neresi var diye sorarlar adama.

Motor almışsın 2.el, sözümüz yok. Maddi durumun veya mantığın buna el verdiği içindir. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Ama bu motorun cacık olduğunu değiştirmez. Satana kadar herkes canavar canavar diye övüyor, sattıktan sonra da üçükbaş kurban kesiyor. TAbi satabilirse. aylardır 2013 model olup 5.000 km altında kaç tane satılık bumoto gördüm. Hepsi 6000 tl, peşin 5500 e tık demeden bırakıyor ? Hangi ustaya sorsan calibre alana kadar 103 al diyor. Sen hala benim zekamı sorguluyorsun ki çapın yetmez :D neden 2006 model bir CBR yada Hyo nun değeri 2013 model den daha yüksek diye hiç düşündün mü ? Neden adam cbr'a satılık dediği hafta satabilirken bumotoarın 2500 km de iken 2500-3000 tl değer kaybıyla satılamadığını hiç sorgulamadın mı ?

Sana son bir tavsiyem, eğer bir motor hakkında şöyle bir fikrim oluşsun diyorsan sahibinden.com'a gir ve motorların kaç tane 10-15 binden yüksek 2. elleri satılık durumda ve bu satılık motorlar sıfır fiyatlarından ne kadar kırpılmış onlara bir bak.

CBR 125,250 Hyo 250, YBR, CBF 150 bu motorların 2. el ve aksesuarlıları neredeyse sıfırıyla aynı paraya satılıyor. senin motorun 2. elinde kaç tane piyasada motor var ve kaç tanesi satabiliyor motorunu. 50 sayfa cbr, ybr hyo, cbf 2. el ilanları var orda. hepside fiyattan 3-5 lira kırptı mı alıcısını bulur.

Korumalarını eksik etme, motoruna iyi bak. Belki sen 10.000 gören ilk türk olabilisin. Hatta vergilerini düzenli bir şekilde ödersen şirinleri bile görebilirsin.
    dyavol-77 bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha mt09
    Motorun yuki olmadığını bumoto olduğunu biliyoruz. Boş yere yalan söyleme motorunun 2. el olduğunu biliyorum. Sadece parça sipariş edebilmek için 12 gün bekleyen ve parçayı 45 gün beklediğini de biliyorum.

Hararet ile motor kısmının hiç ama hiç alakası yok, harareti gidon yapıyor demi ?

Burdaki 50 sayfa boyunca kullanıcıların söylemediklerini ben çok rahat söylerim çünkü benim calibrem satılık değil, kaptın mı ?

Motoru ilk defa alan arkadaşı taa o zamanlarda takip etmiştim, o zamanlar maddi durumum yoktu almaya ama daha sonra bir kaç kişi kullandıktan sonra ne mal olduğunu anladık.

Değişen yerlerini sayacağım ama vaktim yok, motorda değişmemiş neresi var diye sorarlar adama.

Motor almışsın 2.el, sözümüz yok. Maddi durumun veya mantığın buna el verdiği içindir. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Ama bu motorun cacık olduğunu değiştirmez. Satana kadar herkes canavar canavar diye övüyor, sattıktan sonra da üçükbaş kurban kesiyor. TAbi satabilirse. aylardır 2013 model olup 5.000 km altında kaç tane satılık bumoto gördüm. Hepsi 6000 tl, peşin 5500 e tık demeden bırakıyor ? Hangi ustaya sorsan calibre alana kadar 103 al diyor. Sen hala benim zekamı sorguluyorsun ki çapın yetmez :D neden 2006 model bir CBR yada Hyo nun değeri 2013 model den daha yüksek diye hiç düşündün mü ? Neden adam cbr'a satılık dediği hafta satabilirken bumotoarın 2500 km de iken 2500-3000 tl değer kaybıyla satılamadığını hiç sorgulamadın mı ?

Sana son bir tavsiyem, eğer bir motor hakkında şöyle bir fikrim oluşsun diyorsan sahibinden.com'a gir ve motorların kaç tane 10-15 binden yüksek 2. elleri satılık durumda ve bu satılık motorlar sıfır fiyatlarından ne kadar kırpılmış onlara bir bak.

CBR 125,250 Hyo 250, YBR, CBF 150 bu motorların 2. el ve aksesuarlıları neredeyse sıfırıyla aynı paraya satılıyor. senin motorun 2. elinde kaç tane piyasada motor var ve kaç tanesi satabiliyor motorunu. 50 sayfa cbr, ybr hyo, cbf 2. el ilanları var orda. hepside fiyattan 3-5 lira kırptı mı alıcısını bulur.

Korumalarını eksik etme, motoruna iyi bak. Belki sen 10.000 gören ilk türk olabilisin. Hatta vergilerini düzenli bir şekilde ödersen şirinleri bile görebilirsin.
    çok değişik birisisin, bir kaç sayfa önce, deli gibi calibre alıcam diye bağırıyordun, bize motorun neyi var neyi var deyip durdun, on numara motor hemen al desek uça uça gidicektin, en son ben sattıktan sonra nedense hiç şikayet edilmediği halde motor senin için cacık oldu, neyi cacık oldu neyinden fikirlerin değişti anlamadım ? ben motorun hiç sorunlu olduğunu söylemedim, fabrikadan aldığım bilgileri aktardım, motorla 170 basıp, harareti es geçenlerin yaptığı hatadan motor yemesinden motor cacık olmaz, motorda klasik sorun fan ve radyatör bunlarda basit hallediliyor, başka sorun ne anlamadım... piyasası olmaması normal, motorun sorunlu olmasından mı piyasası yok diyosun ? kadırga 250 yi duymuşsundur, ama o motorla ilgili hiç sorun yaşayan göremezsin internette ama gir bak hiç piyasası yok, sorun düşük kmlerde satışa sunulması ise cbr cbf nin yüzlerce ilanı var 5000 i geçmemiş, neyin derdindesin anlamadım, adam motorundan memnunsa sana da satmak gibi bir amacı yoksa neden motorunu kötülemesini istiyorsun anlamadım...

Motosikleti
    yqavuzhyan ya bırak kardeş sen neyin peşindesin benim motorum daha bir defa olsun satılığa çıkmadı iki sezon da çıkmicak.
    Şuan siyah kırmızı modelinin grenajını taktırdım önümüzdeki ay da jantları sedef beyazına boyatıyorum böylelikle çift renk yapıyorum calibremi.

Üstler sedef beyazı altlar kırmızı çok güzel olucak inşallah ve türkiyede tek olucak diğerleri beni ilgilendirmez ben calibremi seviyorum.
    Merak edersen eğer rica et benden suanki kırmızı beyazlı halinin fotosunu yarın çeker koyarım merakını gidirebilirsin..

kısacası insanların ve ya kullanıcıların adına konuşmaktan vazgeçmelisin bence kendini küçük düşürüyorsun.
    bizlere bura da laf yetiştirmek yerine calibrenin o anlatmaya üşendiğin diğer sorunlarından bahset tartışalım..

bazılarını gerçekten anlamıyorum sorun yaşayan var yaşamayan var ilgileneni var ilgilenmeyeni var, sorunları da herkes dile getiriyor,
    elimden geldiğince de calibre ile ilgilenenlere artılı eksili anlatıyoruz bu inşallah böyle de devam edicek.

Bu arada motorumu merak eden varsa eskişehir motor tutkunları (emt) ile irtibata geçip istediğiniz kişi ile konuşabilirsiniz !!!

Hayırlı Geceler.

C&T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CbRr (Limited Edition;)
    yqavuzhyan ya bırak kardeş sen neyin peşindesin benim motorum daha bir defa olsun satılığa çıkmadı iki sezon da çıkmicak.
    Şuan siyah kırmızı modelinin grenajını taktırdım önümüzdeki ay da jantları sedef beyazına boyatıyorum böylelikle çift renk yapıyorum calibremi.

Üstler sedef beyazı altlar kırmızı çok güzel olucak inşallah ve türkiyede tek olucak diğerleri beni ilgilendirmez ben calibremi seviyorum.
    Merak edersen eğer rica et benden suanki kırmızı beyazlı halinin fotosunu yarın çeker koyarım merakını gidirebilirsin..

kısacası insanların ve ya kullanıcıların adına konuşmaktan vazgeçmelisin bence kendini küçük düşürüyorsun.
    bizlere bura da laf yetiştirmek yerine calibrenin o anlatmaya üşendiğin diğer sorunlarından bahset tartışalım..

bazılarını gerçekten anlamıyorum sorun yaşayan var yaşamayan var ilgileneni var ilgilenmeyeni var, sorunları da herkes dile getiriyor,
    elimden geldiğince de calibre ile ilgilenenlere artılı eksili anlatıyoruz bu inşallah böyle de devam edicek.

Bu arada motorumu merak eden varsa eskişehir motor tutkunları (emt) ile irtibata geçip istediğiniz kişi ile konuşabilirsiniz !!!

Hayırlı Geceler.

dostum uzun süredir istikrarlı şekilde yazıyorsun ve motorunu hala severek kullanman beni çok mutlu etti umarım uzun süre devam eder ....

bende hem fabrika hemde satışı kesen (tarafsız) bayi ziyretlerinden dolayı kullanmasam dahi araştırmalarıma dayanarak bir kaç sey söylemek isterim ..

ben yeni başlayacağım için cesaret edemedim fakat hala içimde uhde dir calibre . ilk çıktığında servis ve yedek parça o kadar iyi ve tatmin ediciydi ki insanın ömür billah kullanası gelir çünkü; kullanıcı hatası demeksizin bariz 2 motoru sıfır yaptıklarını gördüm kullanıcılardan bir tanesi 18 yaşında bile değildi (tam bir apaçi ) taki Türkiye distribütörü markayı bırakana kadar buna istinaden yenisi gelmedi anlaşmalı servisler hizmet verme ye başladı ve kaos ortamı oluştu .

Dolunay arkadaşımız istanbul dışında olduğu ve servis beklentisi olmadığı için kendi yağında kavruluyor bu sebepten memnun ben motordan teknik olarak anlasam alırdım göğsümü gere gere de binerdim o yüzden motoru karalamayın gülü seven dikenine katlanır cinseden bi durum var.

umarım distribütör sorunu çözülür çünkü büyük markaların kendine gelmesi için bu tarz alternatiflere ihtiyaç var.

herkese saygılar
    Beni Bilerek sıkıştıran Hıyarın! Trafikteki çilesine hastayım...

REKLAM ALANI
49. sayfa BirinciBirinci ... 394748495051 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)