selam arkadaşlar acil bir durumdan dolayı motorumu satmam gerekiyor. 6.500 km. ufak tefek grenaj hataları cizikler başka bir sıkıntısı yok bakımı yeni yapıldı ve evrakları eksiksiz. fiyat 5000 TL İstanbul Bostancı
0533 167 12 12
selam arkadaşlar acil bir durumdan dolayı motorumu satmam gerekiyor. 6.500 km. ufak tefek grenaj hataları cizikler başka bir sıkıntısı yok bakımı yeni yapıldı ve evrakları eksiksiz. fiyat 5000 TL İstanbul Bostancı
0533 167 12 12
flexible - motivated - positive
Bu motoru amcam motor tamircisi biri getirmiş. Motor dökülüyor sıfır kalite, sürekli problem çıkarması için bir çok teknik neden var dedi. Gözünüzü seveyim Piyasada Ninja CBR 250 gibi markalar varken neden 7.000 tl yi daha adı bile duyulmamış, servis desteği şüpheli, yedek parça sıkıntısı olan bir markaya bağlarsınız anlamam. Para vermeyeceğim iki isim BUMOTO ve DAELİM. Bu motorları savunmayın Allah aşkına.
Kimiside şunu der; "Eee herkesde ninja CBR var ben değişik bir şey denemek istiyorum". Dene de gör dünyanın kaç bucak olduğunu.
Megelli düşünebilirsiniz belki;
Dostum merhaba fikirlerine saygı duyuyorum ama ''para verilmeyecek iki motor BUMOTO ve DAELİM '' demişsin bu iki markayı hedef gösterip arkasından MEGELLİYİ deneyebilirsiniz demen çelişkiye sebep bende oldu çünkü neye göre megelli mesela ? resimde görünüş olarak (renginden dolayı) Megelli dikkat çekebilir fakat ikisinide yan yana koyduğun an emin olki Calibreyi seçer 10 kişiden 9'u. (ayrıca Megelli 125 cc)
ben yorumumu sadece gözlemci olarak yaptım 250 cc alarak başlangıç yapmak isteyen biriydim ve haftalarca net üzerinden araştırdım 250 cc motorlar arasında gittim ikinci el Bumoto'da gördüm Megelli'de anlyacağın boş vaktim çok kolay kolay silip atılacak bir motor değil Calibre bilgin olsun derim
herkese saygılar selamlar
Megelli bayisimisin? Boyle bir yorumu ancak megelli satan insan yapar. 2. El temiz ne cbr var ne ninja. 0 motorda neredeyse piyasada yok 12-13 bin onlara verecegime taksitle 7 liraya bumoto bedava. 1500 km de canavar gibi yolda ayak ustu devamli musteri cikiyor bana sat diye.
Şöyle bi durum var. bumoto , megelli ile yurt dışına motorla çıkmaya cesaret edebilirmisiniz?
Oldu da gözünüzü kararttınız- T.C yı terkettiniz İtalyada arıza yaptı- ne yaparsınız?
E-bay dan bumoto diye arattım; Not found dedi( )!!! Bıraksan-bırakılmaz. Satsan-satılmaz, yedek parça yok-servis yok(çünkü gerçekte böyle bi moto yok)
Halbuki bi cbr 250 yada Ninja 250 Yunan da- italyada sorun yaşasanız bile servis-y.parça......en önemlisi muhatap bulursunuz..
The Power of The Dreams.
İtalya da bumoto diye arattım-çıkmadı.....
Bildiğim kadarı ile ÇİN malı moto, oto AB üyesi ülkelerde satılmıyor(ithalatı yok)-(güvenlik şartnameleri sebebi lie)...
Yanlışım var ise lütfen düzeltin!( link vererek)...
The Power of The Dreams.
Dyavol onceki sayfalari oku aradigini bulacaksin eger interneti kullanmayi bilmiyorsan bulamazsin. Her gelene ayni seyler soyleniyor. Dunyada cin malinin girmedigi yer varmi? Cehaletin bu kadari pes dogrusu. http://zjjiajue.en.alibaba.com/produ..._NOV_2011.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:29 ----------
Bu resim italyadaki motosiklet fuarindan en sagdaki motor ne acaba?http://i00.i.aliimg.com/img/pb/301/4...482301_247.JPG
ARkadaslar noldu şu tasınma davası fabrıka artık telefonları acıyomu calıbrenın 2013 unu getırcekler mı
Dostum taşınma durumu sadece taşınma değil öğrendiğim kadarı ile distribütör değişiyor aynı zamanda Re-Grup adlı bir firma bünyelerine aldığı için süreç uzadı diye tahmin ediyorum.
Re-grup yeri ikitelli(basın ekspres yolu 212 Outlet AVM arkasında yer alıyor) tel ile ulaşamadım (Beylikdüzü'ndeki eski fabrikaya giderken çevirmeye yakalandığım için :( gidip bakamıyorum ders oldu bir iki haftaya ehliyet elime geçmiş olacak ) o sebepten net durumu öğrenemedim hala ürün varmı boşaltılmış mı? bilmiyorum .
Yakında kokusu çıkar umarım yeni distribütör eskisi gibi motor yenileme gibi durumlarda yardımcı olacak bir firmadır . Çünkü gerek eski fabrikanın servisindeki çalışan arkadaşlar gerekise Sonpol arkadaşımızın paylaşımları eğer mekanikte sıkıntı var ise ürün benim diyerek motora sahip çıkıyordu
arkadaşlar (Gerçi kimse yok ama ben yinede bilgilendirme yapmış olayım
dün (19.08.2013 pazartesi) tesadüf eseri olsada Re-Grup binasının önünden geçtim motrolar hala stok durumda kamyonlarla yükleme yapılıyordu ve kasaların içinde muhafaza ediliyordu showrum ise hazır değildi yerleşme sürecinin ekstra bir çalışma yapılmazsa en az 1 hafta daha sürecek gibi duruyordu umarım bir an önce aktif hale gelirler açılır açılmaz gidip bilgi almaya çalışıcam .
Beni Bilerek sıkıştıran Hıyarın! Trafikteki çilesine hastayım...
beyler bu motoru almaya karar verdim alayımmı? :D sorun şuki istanbulda uygun fiyatta az kilometreli birtane buldum ama ben izmirde oturuyorum bununla istanbuldan izmire gelinirmi?
dostum buralarda pek kimseyi bulamazsın benden çok daha fazla teknik bilgi ve tecrübeye sahip arakdaşlar var fakat bu topik ilgisini kaybetmiş durumda..
önceki sayfalarda motorun bütün artıları eksileri mevcut en iyi paylaşımlar SonPol arkadaşa ait teknik detayları önceki sayfalardan öğrenebilirsin.
onun dışında hararet yapmadığın sürece ki bu en çok karşılaşılan sorun redline girmediğin takdirde trafikte karşılaşacağın bir sorun değil
Onun dışında benim diyeceğim şudur ki;
distribütör değişimi söz konusu bu ne demek oluyor motor tırt ettiği vakit kamyonete yükleyip yola devam edip bir kaç ay beklemen gerek, çünkü Budaklar otomotiv ile RE-Grup ortaklılarını bitirdikleri için şuan adli safhada bekleme devam ediyor. ve piyasadan uyumlu parça bulman nerde ise imkansız silindir kapağı hiç motorunki ile uyuşmuyor :( ama herşeye rağmen insanın alası var :D
Severek Aldığım Calibremi CC Yükseltmek İçin Satıyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6496615/detay/
[QUOTE=korba;3146237]Severek Aldığım Calibremi CC Yükseltmek İçin Satıyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6496615/detay/[/QUOTE
hayırlı satışlarrr.
Herkeze günaydın arkadaşlar. Ben de iki hafta önce calibre almış bulunmaktayım
Foruma yeni üye oldum bir eksiğim olursa şimdiden affola.
Birkaç gün içerisinde fotoğraf yükleyeceğim, motorum şuan ustada..
(ya arkadaşlar avatar resmi yüklerken hata oluştu diyor bu neden anlıyamadım)
Bu motordan almak istiyorum ancak yenileri farklı demişler yardımıc olabilirmisiniz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)