Arkadaşlar merhaba bende 3 gün önce calibre aldım ve İstanbul Bostancıdan aranizdayım artık : )
2012 / 5000 km de aldım ve gerçekten cok temiz kullanılmış.
ilk izlenimlerim:
tork ve son sürat tatmin edici fakat cok vibrasyon var...
amortisörlerden gıcır gıcır diye ses geliyor.. acıkcası beni rahatsız etti.
Görüntüsü çoğunluğunda katıldığı gibi gerçekten cok dikkat çekici.
Hararet konusunda bir sıkıntı yaşamadım.. ibre ortadan yukarıya çıkmadı ki Bostancı - Riva (Yaklaşık 45 km) arası birkaç kere gittim geldim ve trafiğe de denk geldim.
3 günümü test etmek ile geçirdim yaklaşık 600 km.
pazartesi ilk işim servise gidip detaylı bir kontrol yapmak olucak..
bu konuda tavsiyeleriniz olursa sevinirim.
teşekkürler,
motoru Ataşehirde bir arkadaşımdan aldım.
5-6 bin seviyesinde bir motor arıyordum. bu klasmanda en mantıklı seçim bence calibre .
flexible - motivated - positive
Selamlar , calibre ile bostanci - tekirdag ararsi gittim geldim. Sorunsuz bir yolculuk yaptim. Calibreyi guzelce sikistirdim.. Sabah saat 5 de yola ciktigim icin yol cok rahati. Hic mola vermedim. Bostancidan yola cikarken benzini fulledim.. Dondugumde kirmizi cizgiye geldi. Max. Hiz 158 i gordum, ortalama hizim 118 .hararet yarinin uzerine hic cikmadi. Ama yolda dalgalanma oldugunda hep bir gicirdama geliyor motordan, titresim bir hayli fazla cok rahatsiz edici.. Genel olarak Ben calibrenin vermis oldugu performansdan memnun kaldim. Bu fiyata ciddi bir hizmet Verdi bana. Gercek bir FP
Arkadaşlar zaten firma piyasada hızlı yükseliyor bırakıp gitmez merak etmeyin ) Ben 167 flan gördüm yokuş aşağıydı gerci ) hayırlı olsun alanlara allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin..
arkadaşlar bende de bumoto 250 rr var ama fan motorum bozuldu kaç gündür bayi telefonlara cevap vermiyor acaba nasıl hallederim yardımcı olur musunuz
Arkadaşlar Ankaradayım ve bu motordan almak istiyoum hem çok uygun hemde kullananlar fp olarak çok iyi diyor Ankarada olan bi yardım sever arkadaş varsa birgün benimle buluşup vakit geçirebilir mi ?? :D
:D yardım sever oldgm pek söylenemez kardeş ama cidden toplanalım ankaradakiler bir ara
SIFIR AYARINDA CALİBRE ÇOK AZ BİNİLDİ
Calibre 250RR Motorumu cc yükseltmek için satıyorum. Çalışmaktan dolayı fırsat bulup fazla binemedim 2.254 km'de
Performans egzozlu. Alıp gideceksiniz.
Eksisi yok artısı var
İlana Gitmek İçin Tıkla
arkadaşlar bumotodan yetkili bildiğiniz birinin numarası varsa verebilir misiniz 1 aydır oyalıyolar beni napabilirim bilmiyorum şimdi de telefonlara bakmıyolar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)