Benim calibrenin bugün ne yaktığı hesapladın 17.9 kr zorlu kullanmam da yani baya baya bastım sakin kullanımda 16 krş a düşer gibi sanki
Benim calibrenin bugün ne yaktığı hesapladın 17.9 kr zorlu kullanmam da yani baya baya bastım sakin kullanımda 16 krş a düşer gibi sanki
bende merak saldım adanada bayi açılırsa almayı planlıyorum servis bayisi ile görüştüm şu ana kadar adanada 4 kişide var dedi herhangi bi sıkıntı çıkarmamışlar sorunlu olsada teknik serviste bizde görsek şu motoru dedi beklemedeyim .)
Video gayet başarılı olmuş kim yaptıysa ellerine sağlık.
http://youtu.be/6mwek84iFIY
Benzine zirt pirt zam geliyor, tuketimi litre olarak hesaplamak gerekiyor
selamın aleyküm öncelikle bu başlıktaki tüm kullanıcı yorumu yapan arkadaşlara teşekkür ederim elimden geldigince okumaya çalıştım 1 saattir şu başlıktayım ben motorumu satıyorum kısmetse bu aksam ve bitane race motor dusunuyorum aslında cbr 250ydi kafamdakı düne kadar fakat cbr250 ön kafasını sevmiyorum rr kafa yapsalarmış gözüm akapalı alırdım ama yapmamışlar işte ne düşünerek yapmadılarsa bilmiyorum neyse bu sabah bi abim bana Yuki YK250R die bi motor gösterdi aslında motorun tipi görünümü mükemmeldi fakat kafamda yine soru işaretleri dönmeye başladı sonuçta yuki ne olabilirki diyo insan kendi kendine sonra gezerken bu moto calibreye rastladm ve rüzgar beni bu başlığa kadar getirdi yukinin tipi calibreye göre daha güzel ama ciğeri nasıldır bilinmez daha bu kadar ayrıntılı yorum yazana rastlamadım neyse benim size soracagım bu kadar yorum yazılımş çizilmiş sonuç olarak bu motor yani calibre 250r alınırmı alınmaz mı ? soner arkadasımız kasım da açmış başlıgı ozamandan beri kullanıyor sanırım o zamandan bu zamana kadar ne değişti nası problemler cıkarttı yürüründe cok masraf cıkarttımı bunu bılmek ıstıyorum ilgilenen arkadaşlara cok tesekkür ederim.
Aradağın bütün yanıtlar önceki sayfalarda var
biliyorum okduucm bi çoğunu ama o zamandan bu zamana kadar olan kullanışları merak ediyorum hala bi problem çıkartıp cıkartmadıgını aklımda yuki yk 250 spritzer da var kıyaslama yapmak istiyorum
Arkadaşlar Kocaeli'de yaşayan Calibre 250 kullanıcısı var mı aranızda?
Müsaitse buluşup makineyi görmek istiyorum.
bende almak istiyorum ama güncel sorunlar nelerdir yardımcı olun ? Alınır mı
Arkadaşlar radyotoru tutan parçalar çk kötü ve Direk motorun şaseye bağlandığından titreşimle kendini bırakıyo buna dikkat edin ve haftada bir bütün parçaların yani vidaların kontrolunu yapın
Alınır. Ben aldım çok ta memnunum. Çok çabuk hızlanıyor. Vites aralıkları kısa yani. Bi kötülüğünü göremedim şuana kadar. Sadece Çin damgası var üzerinde. 1-2 sene içerisinde motorun 3 tane modeli çıktı. 2013 modeli ne zaman gelir Türkiye ye bilen var mı? Çin min farketmez. Öğrenmek için 1-1 bence. Parçasıda ucuz. Sonuçta 1 yıl kullanacaksın çok pahalı bir şey almaya gerek yok bence.
Servisine güveniyor musun? Titreşim bende de var ama vidaları 1 defa sıktırdım, düzeldi yani
Reis yanlış a nladın ne kadar sıkarsan titreşimden yine düşüyo demek istedim serwisle bi alakası yok durumun sadece kontrol etmekde fayda var diyorum
Arkadaşlar dün itibari ile Calibrenin satışını yakın bir arkadaşıma vermiş bulunuyorum. Calibre'nin yeri gerçekten ayrı benim için. Bu kadar sayfa paylaşımdan sonra hala calibre nasıl? Alınır mı? gibi sorular eksik olmuyor. Arkadaşlar bir zahmet okuyun lütfen geçmiş sayfaları .
Saygılar herkese.
Hayırlı olsun reis arkadaşları bilginlendirmek adına bence bu saatten sonra dikkat edilmesi gerekenleri yazalım mesela ön amartisor ayarı ben aldığım ilk günü kırmıştım çamurluğu tutan siyah parçaları
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:13 ----------
Ayrıca 2013 modelleri bu seneye yetişmemiş daha test aşaması bitmemiş.
Arkadaşlar bi el atın..
Bumoto regnum 250 scooter i sahibinden.com da gördüm ve çok beğendim ve fiyatıda makul sayılır.almayı düşünüyorum.bu konuya ve yazılanlara hızlıca baktım bu scooteri kullanan görmedim..ayrıca belirtim benim sorduğum model 3 tekerlekli olan modeli diil..bu regnum modelini kullanan varmı hiç yada canlı canlı gören..alınırmı,binilirmi..?? Performansı sürüşü yakıtı filan nası acaba..???
Bi el atarsanız sevinirim..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)