Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
38. sayfa BirinciBirinci ... 28363738394048 ... SonuncuSonuncu

Bu moto calibre 250cc

Motovento
    REKLAM ALANI

Sitesinde Ankara Bayi olarak verdikleri yer bildiğim kadarıyla kapalı (Işıl Bisiklet) Ankara Bayisi neresidir arkadaşlar bu makinenin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mst250R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben tarif edebilriim yerini.. geçen hafta gidip baktım
    4 teker bedenimi 2 teker ruhumu taşır...

Motosikleti
    Bumoto Calibre 250
    Alıntı saturn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aferin iyi halt etmişsin. Rodajı bitmemiş motoru zorla bakalım nereye kadar zorlayacaksın
    motoru ikinci el aldım, 4500 km de. hem size ne, hemen tersliyorsunuz insanı bilip bilmeden. Rodajı bitmemiş motorların avukatımısınız, yada motordan tek anlayan siz mi var olduğunuzu zannediyorsunuz.

Motosikleti
    Calibre 250cc
    Alıntı yasinim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlarım bugün itibari ile calibremi almış bulunuyorum... Ailemin yoğun yoğun baskısı üzerine turuncu rengini aldım pişmanmıyım asla çünkü felaket dikkat çekiyo. müsadenizle ilk izlenimlerimi paylaşmak istiyorum. Motor gerçekten çok heybetli tipi gerçekten on numara çekişi çok çok güzel bunlar iyi yönleri ama birasda kötü yönleri var mesala hissedilir derecede titreşim var ama hak verirsiniz ki motoru aldığımda 1.2 km deydi bu giderek azalacak motor tam anlamıyla düzene girdiğinde geçecek die düşünüyorum birde karanejları yani baya baya 2. kalite bununda kolayı var çok cuzi miktarlara istediğin karenajı değiştirebiliyosun yani aman çizildi bu kaç para gibi polemiğe girmiyosun bence bu çok güzel bişey.

arkdaşlar motosiklet.net bir ailedir. İlk motorun olan tvs apacheyi ben burda yazılanlarla rodajını yaptım neyin nerde olduğunu ne zaman ne yapmam gerektiğini anladım. Şüphesiz tecrübeli arkadaşlar olduğu gibi yeni ve bu işe yeni başlayan arkadaşlarda vardır aramızda. Demem o ki herkez birbirine yardımcı olsun ki ailemiz büyüsün ankarada oturan arkadaşlarım varsada tanışmak isterim sağlıcakla kalın Saygılar..
    Senin motoru ben alıyodm başta dün bende servise gelen beyaz motorun sahibiyim baktıysan eğer hayırlı olsun arkdaşım

Alıntı mst250R adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben tarif edebilriim yerini.. geçen hafta gidip baktım
    Ee neresi :D

yasinim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Daelim Roadwin 250r
    Sağol kardeşim... aman servisten çıkınca makineye iyi bak zaten sedat abigil halleder onu gözün gibi bak...

Sedat Abi'mi ?
    Haa bizim Sedat Abi... Pek sever beni.Bunları Küba Motor mu satıyor ?

SonpoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Calibre'yi alan arkadaşlara hayırlı olsun motosikletleri. Paylaşımlarını bekliyoruz zamanla .
    Önce emniyet, sonra hareket...

Motosikleti
    Calibre 250cc
    Alıntı agustosbocuu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sitesinde Ankara Bayi olarak verdikleri yer bildiğim kadarıyla kapalı (Işıl Bisiklet) Ankara Bayisi neresidir arkadaşlar bu makinenin

Ulus heykelden dışkapıya dogru gidiyosun (çankırı cad.) pawyonları az gecince ışıklar geliyor yibanın yanında hatta yapıkredi olması lazım ordan giriyosun yolun sonundan sola dönuyosun 3-4 . dükkan ışıl ticaret görürsün dostum

Alıntı SonpoL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Calibre'yi alan arkadaşlara hayırlı olsun motosikletleri. Paylaşımlarını bekliyoruz zamanla .

Teşkkurler benm makine servisde kaldı bujiyi sanırm sıcakken değiştirmişler üst kapak yalama olmuş tornada düzelticem sonra takıcaklar tekrar paylaşım yapmak zor olcak benim için :D

Küba Motoru tarif ediyosun var mı ellerinde gidip görmek istiyorum

Motosikleti
    Calibre 250cc
    aynen küba motorda servis yapıyolar filan ellerinde kalmadı ama benim motor var servis bölümüne girersen gösterirler

Tamam teşekkürler

Geçenlerde Küba Motora RKS 200 ü incelemek için gitmiştim ama daha sonradan gönlüm Calibre 250'ye kaydı bu seferde Calibre için gideyim bakalım. RKS için world kart almıştım ama tabiki limiti yetersiz geldi onun için biraz para biriktirip seneye aranıza katılmak istiyorum. Bir kısmını nakit verip kalanı Worlde böldürebilirim.

Motosikleti
    Calibre 250cc
    ikinci el temiz bir şeyde alabilirsin ben öyle yaptm iyiki sıfır almamişimda diyorum şimdi

Motosikleti
    -
    Hareket katalım bakalım .

Motosikleti
    yakındır
    Alıntı SonpoL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    calibre ni sattın sanırım sen varken hayat vardı...
    :queen:Ne yapmak istediğin önemli önce düşün sonra UYGULA:queen:

Motosikleti
    -
    Alıntı MR.bikoko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    calibre ni sattın sanırım sen varken hayat vardı...
    ahahah )). Yok satmadım daha. Ama yakında vereceğim . Bir iki paylaşım daha yapalım o zaman. Gönlünüzü edelim :D.

agustosbocuu bunu beğendi.

Motosikleti
    Calibre 250cc
    [IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Bunlarda benden Bakımlarını ışıl motorda yaptırmıştım yibanın arkasında ankaradaki arkdaşlar için söyluyorum aracın başından ayrılmayın bide bütün her şeyin ücretini baştan konuşun ben öyle yapmadım bıraktım gittim benzini cekmişler bide bana utanmadan benzinin az haberin olsun diyorlar fiyatlarıda direk gecirdiler.. benm başıma gelmez bir daha sizinde gelmesin

yasinim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Daelim Roadwin 250r
    Kardeşim hayırlı olsunnn

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:30 ----------

Arkadaşlar hepinize selamlar calibre kullanan arkadaşlarımdan bilgi almak istiyorun sonpolun gece turlaması ile ilgili video yu izledim 150 ye kadar rahatçıktıpını gördüm şimdi benim sorunum benim motorun 4, viteae kadar9 bin devirde 130 görüyorum 5, vitese attığımda daha da gidecekken 120 düşüyo ve gaz yemiyo 6, vitese atmıyorum bile daha sizce neden olabilir.

Motosikleti
    -
    Arkadaşlar merhaba,

Dün kız arkaşımla İzmir'den Kuşadasına kısa bir gezi yapalım dedik. Fakat motosikletim conta yaktı . Taktığımız pc fanı arızalanmış. O da contayı yakmış. Allahtan fazla zarara sebep olmadan çektik benzinliğe :/. Radyatörden su atıyordu (resmen işiyordu ) Motorumun fanı, contası değişecek. Şu anda Torbalı'da bıraktık. Haber bekliyoruz . Dün yola çıkmadan önce arkadaşımın evinden çektiğim fotoğrafı paylaşarak forumu renklendireyim .

Saygılarımla.

REKLAM ALANI
38. sayfa BirinciBirinci ... 28363738394048 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)