Sitesinde Ankara Bayi olarak verdikleri yer bildiğim kadarıyla kapalı (Işıl Bisiklet) Ankara Bayisi neresidir arkadaşlar bu makinenin
Sitesinde Ankara Bayi olarak verdikleri yer bildiğim kadarıyla kapalı (Işıl Bisiklet) Ankara Bayisi neresidir arkadaşlar bu makinenin
ben tarif edebilriim yerini.. geçen hafta gidip baktım
4 teker bedenimi 2 teker ruhumu taşır...
Sağol kardeşim... aman servisten çıkınca makineye iyi bak zaten sedat abigil halleder onu gözün gibi bak...
Sedat Abi'mi ?
Haa bizim Sedat Abi... Pek sever beni.Bunları Küba Motor mu satıyor ?
Calibre'yi alan arkadaşlara hayırlı olsun motosikletleri. Paylaşımlarını bekliyoruz zamanla .
Önce emniyet, sonra hareket...
Ulus heykelden dışkapıya dogru gidiyosun (çankırı cad.) pawyonları az gecince ışıklar geliyor yibanın yanında hatta yapıkredi olması lazım ordan giriyosun yolun sonundan sola dönuyosun 3-4 . dükkan ışıl ticaret görürsün dostum
Teşkkurler benm makine servisde kaldı bujiyi sanırm sıcakken değiştirmişler üst kapak yalama olmuş tornada düzelticem sonra takıcaklar tekrar paylaşım yapmak zor olcak benim için :D
Küba Motoru tarif ediyosun var mı ellerinde gidip görmek istiyorum
aynen küba motorda servis yapıyolar filan ellerinde kalmadı ama benim motor var servis bölümüne girersen gösterirler
Tamam teşekkürler
Geçenlerde Küba Motora RKS 200 ü incelemek için gitmiştim ama daha sonradan gönlüm Calibre 250'ye kaydı bu seferde Calibre için gideyim bakalım. RKS için world kart almıştım ama tabiki limiti yetersiz geldi onun için biraz para biriktirip seneye aranıza katılmak istiyorum. Bir kısmını nakit verip kalanı Worlde böldürebilirim.
ikinci el temiz bir şeyde alabilirsin ben öyle yaptm iyiki sıfır almamişimda diyorum şimdi
Hareket katalım bakalım .
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Bunlarda benden Bakımlarını ışıl motorda yaptırmıştım yibanın arkasında ankaradaki arkdaşlar için söyluyorum aracın başından ayrılmayın bide bütün her şeyin ücretini baştan konuşun ben öyle yapmadım bıraktım gittim benzini cekmişler bide bana utanmadan benzinin az haberin olsun diyorlar fiyatlarıda direk gecirdiler.. benm başıma gelmez bir daha sizinde gelmesin
Kardeşim hayırlı olsunnn
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:30 ----------
Arkadaşlar hepinize selamlar calibre kullanan arkadaşlarımdan bilgi almak istiyorun sonpolun gece turlaması ile ilgili video yu izledim 150 ye kadar rahatçıktıpını gördüm şimdi benim sorunum benim motorun 4, viteae kadar9 bin devirde 130 görüyorum 5, vitese attığımda daha da gidecekken 120 düşüyo ve gaz yemiyo 6, vitese atmıyorum bile daha sizce neden olabilir.
Arkadaşlar merhaba,
Dün kız arkaşımla İzmir'den Kuşadasına kısa bir gezi yapalım dedik. Fakat motosikletim conta yaktı . Taktığımız pc fanı arızalanmış. O da contayı yakmış. Allahtan fazla zarara sebep olmadan çektik benzinliğe :/. Radyatörden su atıyordu (resmen işiyordu ) Motorumun fanı, contası değişecek. Şu anda Torbalı'da bıraktık. Haber bekliyoruz . Dün yola çıkmadan önce arkadaşımın evinden çektiğim fotoğrafı paylaşarak forumu renklendireyim .
Saygılarımla.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)