Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
37. sayfa BirinciBirinci ... 27353637383947 ... SonuncuSonuncu

Bu moto calibre 250cc

Motovento
    REKLAM ALANI
    SonpoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Alıntı korba adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Paylaşım yapmaya devam sorusu olan arkadaşlar sorabilir - facebook üzerinden de yardımcı olabilirim : https://www.facebook.com/KorbaTRTR

Hava şartlarından dolayı calibreme binemiyorum bu beni üzüyor tabi, daha tadını cıkartamadım öylece balkondan izliyorum

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...54138295_o.jpg
    Dostum motosikletini görüldüğü gibi dışarı da bırakıyorsun sanırım?

Sana tavsiyem öncelikle branda alman yönünde. Daha sonra kalın ve uzun bir zincir alarak, şu görülen ağaç'a motosikletinin jantıdan bağlaman olacaktır .
    Önce emniyet, sonra hareket...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    korba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Calibre 250RR
    Alıntı SonpoL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum motosikletini görüldüğü gibi dışarı da bırakıyorsun sanırım?

Sana tavsiyem öncelikle branda alman yönünde. Daha sonra kalın ve uzun bir zincir alarak, şu görülen ağaç'a motosikletinin jantıdan bağlaman olacaktır .
    Yok hocam dışarıda bırakmıyorum. İlk aldığım gün heyecan, işten geldim kapıya bıraktım. Şuan brandalı şekilde diğer evin bahçesinde yatıyor havaların ısınmasını bekliyor

Motosikleti
    Bumuto Calibre 250R düşünüyorum...
    http://www.jiajue.com/product.aspx?id=14

Bu olabilir mi acaba çünkü bu moto ismiyle yeni modelleri göremiyoruz.Bence olası gelebilecek modelleri göstermek istemiştim.

Motosikleti
    calibre 250rr
    Alıntı eren özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bendende 5000 Peşin 1000 TL de 2 en geç 3 taksitle 6.000 tl ye alayım Motorunu Hocam
    Şimdi hesap ediyorum Mersinden oraya gelip gitmem 500 tl tutuyor Yani Oraya kadar gelmemim Avantajı sıfıra düşüyor O yüzden bu bütçeden yukarı çıkamıyorum :( hatta bunuda çıkamıyomda Zorluyorum Yoksa peşin 4.500 aslında
    kardeşim ben onu düşünebilirim 05325774303
    2012 model 3600 kmde benım motor beyaz calibre

Biraz canlandırın şu topiği ya

herkeze merhaba bende calibre almayi dusunuyorum ama konuyu bastan sona okummamA ragmen top speed hakkinda gic deneyen duymadim.yokmu top speede deneyen 0-150 hizlanmasi nasil motorun bi bilgilendirin beni lutfen

Alıntı a.duman38 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkeze merhaba bende calibre almayi dusunuyorum ama konuyu bastan sona okummamA ragmen top speed hakkinda gic deneyen duymadim.yokmu top speede deneyen 0-150 hizlanmasi nasil motorun bi bilgilendirin beni lutfen
    Arada eğer videoları izlediysen gayet yeterli olduğunu görürsün.

Ayrıca 250'lik bir makinada top speede ne gerek var.

Ortalama 160 km yapıyor yetmez mi?

Bende bu motordan yok daha doğrusu motorum yok kısmetse bu motordan almaya niyetliyim.

Tabiki şimdilik beklemede kalmak zorundayım para toparlıyorum.

160 km nasıl yapıyor bumotor ? öyleyse çok iyiymiş

Motosikleti
    -
    Arkadaşlar gerekli tüm bilgiler forum da mevcut . Topspeed ortalama 160'dır. Bu koşullara göre değişebilir.

Herkese merhaba ben motora gayet yabancı biri olarak ilk motorsiklet tecrübemi BM calibre 250RR ile yapmak istiyorum, tip olarak gayet hoş bi model, Soner kardeşiminde yazdığı üzere Fiyat/Performans oranıda gayet iyi, yanlış anlaşılmalara mahal vermek istemiyorum ama Soner kardeşim eğer motoru satma niyetine girersen ilk benim haberimin olmasını isterim sonuçta bilinçli bir kullanıcının kullandığı motoru almak bana avantajlı geldi ki, sizin motorunuzun üstünde ekstradan gerekli birçok parça var, sözümü fazla uzatmadan herkese, özellikle benim bu motoru bu kardar sevmemi sağlayan soner kardeşime iyi forumlar dilerim. Tekeriniz düz bassın
    SonpoL bunu beğendi.

Motosikleti
    -
    Alıntı Daft Punk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhaba ben motora gayet yabancı biri olarak ilk motorsiklet tecrübemi BM calibre 250RR ile yapmak istiyorum, tip olarak gayet hoş bi model, Soner kardeşiminde yazdığı üzere Fiyat/Performans oranıda gayet iyi, yanlış anlaşılmalara mahal vermek istemiyorum ama Soner kardeşim eğer motoru satma niyetine girersen ilk benim haberimin olmasını isterim sonuçta bilinçli bir kullanıcının kullandığı motoru almak bana avantajlı geldi ki, sizin motorunuzun üstünde ekstradan gerekli birçok parça var, sözümü fazla uzatmadan herkese, özellikle benim bu motoru bu kardar sevmemi sağlayan soner kardeşime iyi forumlar dilerim. Tekeriniz düz bassın
    Calibre çok yakın bir arkadaşıma gidecek yakın bir zamanda. Eğer durumda değişiklik olursa sizi bilgilendiririm. İyi dilekleriniz için teşekkürler..

Motosikleti
    Bumoto Calibre 250
    yaklaşık 30km hızdaki rüzgarlı bir günde (ilk aldığım gün) 150 ye kadar bastım. 140 km hızdayken hafif vibrasyon başladı. rüzgar etkisi ile daha fazla basmadım.

Alıntı epack17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaklaşık 30km hızdaki rüzgarlı bir günde (ilk aldığım gün) 150 ye kadar bastım. 140 km hızdayken hafif vibrasyon başladı. rüzgar etkisi ile daha fazla basmadım.
    Aferin iyi halt etmişsin. Rodajı bitmemiş motoru zorla bakalım nereye kadar zorlayacaksın

Alıntı epack17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben böyle sürücülerden korkuyorum işte motoru mahveder yakın zamanda böyle giderse, bi an önce toparla sen ;)

Motosikleti
    -
    Arkadaşlar merhaba,

Sonunda calibrenin öz üreticisini öğrenmiş bulunuyorum. Benim belgelerim de yazıyormuş zaten. Sadece gözüme çarpmamış .

Motosikleti Jiajue üretiyormuş. Modeli ise JJ170MM diye geçmekte. Ben siteyi incelediğim de R11 olarak görünüyor motosikletimiz.

http://www.jiajue.com/proInfo.aspx?id=294

byOzturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok :)
    Alıntı ERCA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Elde Olmayan Sebeplerden Dolayı Ortaya Çıkan Askerlik Yüzünden Motorumu Satıyorum.

Henüz 450 KM'de dir.

Tamamen Orjinaldir.

Alan Arkadaşa Hayırlı Olsun.

İlana Burdan Göz Ulaşabilirsiniz!!

Fiyat Gerçekten Uygundur.

Teşekkürler.
    Erçağ'ı bundan 1 ay önce aramıştım. 6000 TL param vardı ve 1 ay sonra geri kalanını ödeyebilirim demiştim. Erçağ da haklı olarak kabul etmedi, "6000 TL ye vereceğime yeğenlerime veririm daha iyi" deyip kırmıştı beni 7800 TL nakit para biriktirdim erçağ'ı arayacaktım satış için ama hiç canım istememişti... Açıkçası hiç motosiklet almak canım istemiyor 1 yaşında ve 2nci el sınıfında. Bunun yerine 2013 fabrikadan 7000TL plâkalı olarak alabiliyorum Eğer bir aksilik olmazsa 2012 yada 2013 CBR 125R alıp üstüne bir de tulum alacağım...
    Motosiklet kara sevda gibidir, kör bırakır!

Motosikleti
    -
    Alıntı byOzturk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Erçağ'ı bundan 1 ay önce aramıştım. 6000 TL param vardı ve 1 ay sonra geri kalanını ödeyebilirim demiştim. Erçağ da haklı olarak kabul etmedi, "6000 TL ye vereceğime yeğenlerime veririm daha iyi" deyip kırmıştı beni 7800 TL nakit para biriktirdim erçağ'ı arayacaktım satış için ama hiç canım istememişti... Açıkçası hiç motosiklet almak canım istemiyor 1 yaşında ve 2nci el sınıfında. Bunun yerine 2013 fabrikadan 7000TL plâkalı olarak alabiliyorum Eğer bir aksilik olmazsa 2012 yada 2013 CBR 125R alıp üstüne bir de tulum alacağım...
    Hakkında hayırlısı olsun ;)

Benim motor satılmıştır. Alan arkadaşa hayırlı olsun.

Motosikleti
    Calibre 250cc
    selam bende calibre 250cc aldım herkes gibi sonpolun tawsiyesi üzerine :D 2. el aldım 1 haftadır bende. Çok kullanamıyorum keyfe aldım yani kısaca ama biraz önce sürerken km gitti 30-40-60 gibi göstermiyor artık hep 0da kadranda sıkıntı yok arkdaşlar garantisi devam ediyor servisde hemen teslim ederlermiki?

yasinim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Daelim Roadwin 250r
    selam arkadaşlarım bugün itibari ile calibremi almış bulunuyorum... Ailemin yoğun yoğun baskısı üzerine turuncu rengini aldım pişmanmıyım asla çünkü felaket dikkat çekiyo. müsadenizle ilk izlenimlerimi paylaşmak istiyorum. Motor gerçekten çok heybetli tipi gerçekten on numara çekişi çok çok güzel bunlar iyi yönleri ama birasda kötü yönleri var mesala hissedilir derecede titreşim var ama hak verirsiniz ki motoru aldığımda 1.2 km deydi bu giderek azalacak motor tam anlamıyla düzene girdiğinde geçecek die düşünüyorum birde karanejları yani baya baya 2. kalite bununda kolayı var çok cuzi miktarlara istediğin karenajı değiştirebiliyosun yani aman çizildi bu kaç para gibi polemiğe girmiyosun bence bu çok güzel bişey.

arkdaşlar motosiklet.net bir ailedir. İlk motorun olan tvs apacheyi ben burda yazılanlarla rodajını yaptım neyin nerde olduğunu ne zaman ne yapmam gerektiğini anladım. Şüphesiz tecrübeli arkadaşlar olduğu gibi yeni ve bu işe yeni başlayan arkadaşlarda vardır aramızda. Demem o ki herkez birbirine yardımcı olsun ki ailemiz büyüsün ankarada oturan arkadaşlarım varsada tanışmak isterim sağlıcakla kalın Saygılar..
    Daft Punk bunu beğendi.
    Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...

REKLAM ALANI
37. sayfa BirinciBirinci ... 27353637383947 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)