http://www.jiajue.com/product.aspx?id=14
Bu olabilir mi acaba çünkü bu moto ismiyle yeni modelleri göremiyoruz.Bence olası gelebilecek modelleri göstermek istemiştim.
Biraz canlandırın şu topiği ya
herkeze merhaba bende calibre almayi dusunuyorum ama konuyu bastan sona okummamA ragmen top speed hakkinda gic deneyen duymadim.yokmu top speede deneyen 0-150 hizlanmasi nasil motorun bi bilgilendirin beni lutfen
Arada eğer videoları izlediysen gayet yeterli olduğunu görürsün.
Ayrıca 250'lik bir makinada top speede ne gerek var.
Ortalama 160 km yapıyor yetmez mi?
Bende bu motordan yok daha doğrusu motorum yok kısmetse bu motordan almaya niyetliyim.
Tabiki şimdilik beklemede kalmak zorundayım para toparlıyorum.
160 km nasıl yapıyor bumotor ? öyleyse çok iyiymiş
Arkadaşlar gerekli tüm bilgiler forum da mevcut . Topspeed ortalama 160'dır. Bu koşullara göre değişebilir.
Önce emniyet, sonra hareket...
Herkese merhaba ben motora gayet yabancı biri olarak ilk motorsiklet tecrübemi BM calibre 250RR ile yapmak istiyorum, tip olarak gayet hoş bi model, Soner kardeşiminde yazdığı üzere Fiyat/Performans oranıda gayet iyi, yanlış anlaşılmalara mahal vermek istemiyorum ama Soner kardeşim eğer motoru satma niyetine girersen ilk benim haberimin olmasını isterim sonuçta bilinçli bir kullanıcının kullandığı motoru almak bana avantajlı geldi ki, sizin motorunuzun üstünde ekstradan gerekli birçok parça var, sözümü fazla uzatmadan herkese, özellikle benim bu motoru bu kardar sevmemi sağlayan soner kardeşime iyi forumlar dilerim. Tekeriniz düz bassın
yaklaşık 30km hızdaki rüzgarlı bir günde (ilk aldığım gün) 150 ye kadar bastım. 140 km hızdayken hafif vibrasyon başladı. rüzgar etkisi ile daha fazla basmadım.
Arkadaşlar merhaba,
Sonunda calibrenin öz üreticisini öğrenmiş bulunuyorum. Benim belgelerim de yazıyormuş zaten. Sadece gözüme çarpmamış .
Motosikleti Jiajue üretiyormuş. Modeli ise JJ170MM diye geçmekte. Ben siteyi incelediğim de R11 olarak görünüyor motosikletimiz.
http://www.jiajue.com/proInfo.aspx?id=294
Önce emniyet, sonra hareket...
Erçağ'ı bundan 1 ay önce aramıştım. 6000 TL param vardı ve 1 ay sonra geri kalanını ödeyebilirim demiştim. Erçağ da haklı olarak kabul etmedi, "6000 TL ye vereceğime yeğenlerime veririm daha iyi" deyip kırmıştı beni 7800 TL nakit para biriktirdim erçağ'ı arayacaktım satış için ama hiç canım istememişti... Açıkçası hiç motosiklet almak canım istemiyor 1 yaşında ve 2nci el sınıfında. Bunun yerine 2013 fabrikadan 7000TL plâkalı olarak alabiliyorum Eğer bir aksilik olmazsa 2012 yada 2013 CBR 125R alıp üstüne bir de tulum alacağım...
Motosiklet kara sevda gibidir, kör bırakır!
Benim motor satılmıştır. Alan arkadaşa hayırlı olsun.
selam bende calibre 250cc aldım herkes gibi sonpolun tawsiyesi üzerine :D 2. el aldım 1 haftadır bende. Çok kullanamıyorum keyfe aldım yani kısaca ama biraz önce sürerken km gitti 30-40-60 gibi göstermiyor artık hep 0da kadranda sıkıntı yok arkdaşlar garantisi devam ediyor servisde hemen teslim ederlermiki?
selam arkadaşlarım bugün itibari ile calibremi almış bulunuyorum... Ailemin yoğun yoğun baskısı üzerine turuncu rengini aldım pişmanmıyım asla çünkü felaket dikkat çekiyo. müsadenizle ilk izlenimlerimi paylaşmak istiyorum. Motor gerçekten çok heybetli tipi gerçekten on numara çekişi çok çok güzel bunlar iyi yönleri ama birasda kötü yönleri var mesala hissedilir derecede titreşim var ama hak verirsiniz ki motoru aldığımda 1.2 km deydi bu giderek azalacak motor tam anlamıyla düzene girdiğinde geçecek die düşünüyorum birde karanejları yani baya baya 2. kalite bununda kolayı var çok cuzi miktarlara istediğin karenajı değiştirebiliyosun yani aman çizildi bu kaç para gibi polemiğe girmiyosun bence bu çok güzel bişey.
arkdaşlar motosiklet.net bir ailedir. İlk motorun olan tvs apacheyi ben burda yazılanlarla rodajını yaptım neyin nerde olduğunu ne zaman ne yapmam gerektiğini anladım. Şüphesiz tecrübeli arkadaşlar olduğu gibi yeni ve bu işe yeni başlayan arkadaşlarda vardır aramızda. Demem o ki herkez birbirine yardımcı olsun ki ailemiz büyüsün ankarada oturan arkadaşlarım varsada tanışmak isterim sağlıcakla kalın Saygılar..
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)