Merhaba arkadaşlar.
Aslında uzun süredir burada olan, ancak aktif olarak forumu kullanmaya yeni yeni başlayan biriyim. Bundan sonra sanırım biraz fazla görüceksiniz beni
Dediğim gibi aylardır forumu ve özellikle bu başlığı takip ediyorum. Haziran ayı kısmet olursa bende bir calibre almak niyetindeyim. Bugün çok beğendiğim calibreyi yakından görmek için fuara gittim. Aklımda hep beyaz rengi vardı ama kırmızısını yakından görünce epey kafam karıştı
Herneyse... Motoru genel olarak beğendim. (Belirtmek isterim ki tecrübe ve bilgim çok kısıtlı olduğu için beğeni kıstasım görsellikti)
Oldukça heybetli ve üstüne bindiğinizde altınızda çinli falan filan ama ciddi ciddi bir makina olduğunu hissediyorsunuz. Ancak hiç beğenmediğim bir ayrıntı dikkatimi çekti. Bunu aşağıdaki fotorafta işaretleğim alanda görebilirsiniz.
http://f1303.hizliresim.com/17/3/kqdxp.jpg
Şimdi bu parça böyle bir motosiklette hiç olmuş mu sizce? Jilet gibi motosiklette tabiri caizse ... konan kelebek vari gibi durmuş orda. Dediğim gibi benim motosiklet tecrübem çok çok az. Ancak yaklaşık 5 yıl profesyonel anlamda çeşitli takım ve gruplarda bisiklet sürdüm. Genelde oradaki haznede hidrolik yağı bulunur ve frenlerdeki yağı besler. Bu parça da burada bu işlev için mi kullanılmış tam bilemiyorum. Sormak istediğim bu hazne değiştirilebilir mi? Eğer öyle ise bunu en azında siyah renkli ve biraz daha estetik duran bir hazne ile değiştirmek isterim.
Şimdilik düşündüklerim ve sormak istediklerim bunlar.
Yanıtlarsanız sevinirim