Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Motorun Çin malı olduğu malum, ancak Soner kardeşimizin kıymetli paylaşımları ve deneyimleri motorun kaliteli olduğunu hissettirdi. Yinede şunu unutmamak lazım, kargaya yavrusu şahin görünürmüş. Eğer Soner kardeşimiz bizlerle paylaştıklarında motordan aldığı keyif ile orantılı olarak istem dışı bir abartı unsuru kullanmıyorsa, motora ''Sonuçta Çin Malı'' yaftasını yapıştırmak bence doğru olmaz.
Estetik noktasına gelirsek, bana göre gayet heybetli ve tatminkar. Grenajları için kağıt gibi diyenlerde var, CBR 250 kadar sağlam diyenlerde var. Bu tartışmaya kendimce bir son vermek amacıyla 28 Şubat'ta İstanbul'a Motosiklet Fuarına gidiyorum. Hem rakiplerini incelemek hem de kendisi hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için bu ziyaretimin yeterli olacağını düşünüyorum.
Motorun fiyatına gelirsek, eğer bir sürpriz yaşamazsam plaka dahil 7.000 TL'ye kendisine sahip olduğum zaman faturasını burada sizlerle paylaşacağım
Hararet, radyatör çatlaması gibi problemler günümüz otomobillerinde dahi gözden kaçabilen ufak detaylar sayesinde yaşanabiliyor. Mühim olan bunu önceden fark edip, yetkili servis vasıtasıyla sorunu çözmektir. Kaldı ki eğer yetkili servis veya firma tüketiciye bu konuda sorun çıkartıyorsa bulunduğunuz ildeki valiliğe giderek tüketici hakem heyetine bir dilekçe vermeniz, yaşadığınız sorunları en kısa ve etkili şekilde çözecektir. Size bu konuda garanti verebilirim
Benim yeni olmama gelirsek, evet bu konuda haklısınız. Foruma da Bumoto başlığında merak ettiğim konulara cevap bulabilmek için üye oldum. Yani buralarda yeniyim Ancak yaklaşık 2 yıldır motosiklet camiasında aktif olarak bulunmamla beraber Bumoto'nun teknik değerlerini ilk okuduğum andan itibaren zaten abartılar olduğunu anladım. O yüzden Soner kardeşimizin paylaşımlarına değer veriyorum ve takip ediyorum. Çünkü aramızda motorunu en iyi şekilde tanıyan ve yaşadıklarını en mantıklı şekilde paylaşan kişinin o olduğunu düşünüyorum. Ayrıca motorun 0-100 km hızlanmasının en son düşünmem gereken şey değil, ilk düşünmem gereken şey olduğunu söylemeden edemeyeceğim. Çünkü ben motoru şehir dışı yolculuk yapmak için değil, şehir içinde aktif olarak kullanmak için alacağım. Ön frenlerinde çift disk papatya kullanıldığını ve fren performansının gayet tatminkar olduğunu bildiğim için bu yüzden benim için ilk düşünmem gereken şeyler 0-100 ve ara hızlanmaları olacak tabi ki
Toparlayalım, beni aydınlatmak adına bana cevap yazdığın için teşekkür ederim. Umarım bende sizleri merakımla alakalı yeteri kadar aydınlatabilmişimdir.
Saygılar