Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
27. sayfa BirinciBirinci ... 17252627282937 ... SonuncuSonuncu

Bu moto calibre 250cc

REKLAM ALANI
    agilty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    iste bu kotu. satarken fazla zarar etmemek gerek kimse parayi kolay kazanmiyor ki dusunun ben suanda afganistan sinirindayim çölde calisiyorum sirf motor alabilmek icin para biriktiriyorum sartlar o kadar kotuki tek tesellim alacagim motor. satarken zarar edersem bu beni kotu etkiler cunku bende bumoto alsam en az sizin kadar masraf yapardim. fakat ben olsam satarken fiyat fazla gelirse alacak olan arkadasa xenon fari,egzost u ve para eden extralari cikarip oyle satabilecegimi soylerdim alacak kiside akilli biriyse ustundekilerle alirdi zaten. bence fiyati dusuk yazmayin en az 8000 eder satilacagi zaman o motor ve 8700 den fiyat acilabilir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SonpoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Alıntı agilty adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iste bu kotu. satarken fazla zarar etmemek gerek kimse parayi kolay kazanmiyor ki dusunun ben suanda afganistan sinirindayim çölde calisiyorum sirf motor alabilmek icin para biriktiriyorum sartlar o kadar kotuki tek tesellim alacagim motor. satarken zarar edersem bu beni kotu etkiler cunku bende bumoto alsam en az sizin kadar masraf yapardim. fakat ben olsam satarken fiyat fazla gelirse alacak olan arkadasa xenon fari,egzost u ve para eden extralari cikarip oyle satabilecegimi soylerdim alacak kiside akilli biriyse ustundekilerle alirdi zaten. bence fiyati dusuk yazmayin en az 8000 eder satilacagi zaman o motor ve 8700 den fiyat acilabilir.
    Aslında bir ürünü satarken illa zarar edilecek diye bir kaide yok. Sonuçta arz talep meselesi. Her markanın kendine göre artı ve eksileri mevcut. Tabii bazı merzarcı dediğimiz tipler marka bilinirliğini bahane ederek fiyatı olması gerekenin altına çekmeye çalışabilir. Satacağım sıralarda zaten 8.000 TL altı çok zor. Tabii ne olursa olsun, bu işler için henüz erken . Zamanı geldiğin de fiyat konusu iyicene netleşecektir.

Bu arada kolay gelsin. Dikkat edin kendinize oralar da.
    Önce emniyet, sonra hareket...

Sel0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R6 - 2007 Kawasaki Zx-6r 636 - 2013
    netten baktımda fiyat 5.500- 7.000 arasında zaten çok motorda yok. km düşük, sıfır gibi hepsi. ama tabiki zamanla motorun tutulup tutulmamasına göre tam belli olur ikinci el fiyatları...

Motosikleti
    -
    Sinema etkinliğimiz (Cem Yılmaz).

Bu da sasalı civarlarından..

leons, hellboys, speed_dream ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Saolasin soner. Adini yanlis hatirlamiyorsam bu devirde 600 e binmek zor benzin fiyati 5 tl olmusken param olsa bile binmem.yani ben aktif olarak kullanacagim icin 250 cc bisey dusunuyorum. Yeri gelince agresif kullanimlardada beni uzmeyecek uzun yolda sacma sapan sorunlar cikarmicak bi motor ariyorum. Hondayi cbf150 den biliriz yillardir sorunsuz binerler fakat bumoto yuda deneyecegim sonunu dusunen kahraman olamaz diyip alip bi o kadar masraf bende yapabilirim. Hic belli olmaz kararlari cok cabuk degisen biriyim.

Motosikleti
    -
    Saolasin soner. Adini yanlis hatirlamiyorsam bu devirde 600 e binmek zor benzin fiyati 5 tl olmusken param olsa bile binmem.yani ben aktif olarak kullanacagim icin 250 cc bisey dusunuyorum. Yeri gelince agresif kullanimlardada beni uzmeyecek uzun yolda sacma sapan sorunlar cikarmicak bi motor ariyorum. Hondayi cbf150 den biliriz yillardir sorunsuz binerler fakat bumoto yuda deneyecegim sonunu dusunen kahraman olamaz diyip alip bi o kadar masraf bende yapabilirim. Hic belli olmaz kararlari cok cabuk degisen biriyim.
    Hakkında hayırlısı olsun. Kesinlikle Calibre'ye bir göz at. Arazi koşulları dışında her türlü yol şartların da ayak uydurabilirsin. Fırsat buldukça uzun yol da yaptık benim motorumla. Hiç bir negatif yönünü görmedim. Uzun yolculuklar da tek eksiği artçılı yolculuklar olur o kadar. Eğer artçılı yolculuk daha çok olacaksa, daha farklı alternatiflere yönelebilirsin. Oturuş pozisyonu malum, sürücü odaklı bir motosiklet. Tabii bu, aynı tarz da olan tüm modeller için geçerli.

Calibrenin aerodinamisi çok güzel. Uzun yol da filan savrulmuyorsun. Ben de cbr varken inanılmaz etkileniyordum rüzgardan. O zamanlar kendimizi avutuyorduk çok rüzgar var diye. Fakat aynı yolları Calibre ile yapınca alakası olmadığını gördüm. Calibre sürüş tarzı olarak daha sportif. Sana spor bir motosiklet sürdüğünü hisettiriyor ve ister istemez kıvraklaşıyorsun. Denge filan da çok iyi motor da. Zaten önceki yazılarım da bu konuların üstünde bolca durmuştum. Kısacası şans tanımaya değer. Kafana takılan şeyler olursa sorarsın buradan...

Saygılar.
    lonqston bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı SonpoL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hakkında hayırlısı olsun. Kesinlikle Calibre'ye bir göz at. Arazi koşulları dışında her türlü yol şartların da ayak uydurabilirsin. Fırsat buldukça uzun yol da yaptık benim motorumla. Hiç bir negatif yönünü görmedim. Uzun yolculuklar da tek eksiği artçılı yolculuklar olur o kadar. Eğer artçılı yolculuk daha çok olacaksa, daha farklı alternatiflere yönelebilirsin. Oturuş pozisyonu malum, sürücü odaklı bir motosiklet. Tabii bu, aynı tarz da olan tüm modeller için geçerli.

Calibrenin aerodinamisi çok güzel. Uzun yol da filan savrulmuyorsun. Ben de cbr varken inanılmaz etkileniyordum rüzgardan. O zamanlar kendimizi avutuyorduk çok rüzgar var diye. Fakat aynı yolları Calibre ile yapınca alakası olmadığını gördüm. Calibre sürüş tarzı olarak daha sportif. Sana spor bir motosiklet sürdüğünü hisettiriyor ve ister istemez kıvraklaşıyorsun. Denge filan da çok iyi motor da. Zaten önceki yazılarım da bu konuların üstünde bolca durmuştum. Kısacası şans tanımaya değer. Kafana takılan şeyler olursa sorarsın buradan...

Saygılar.
    Bugün daelim in sayfasına baktım insanlar daelim in daha iyi olduğunu söylüyorlar ama ben kesinlikle bumoto diyorum. bi kere daha iyi olsa bile görüntü berbat. yan grenajlar sanki puzzle gibi emanet duruyor. hele o göstergesi yokmu. benim 21 vites bisikletimteki 5 tl lik gösterge daha iyiydi diyesim geldi ama insanlar bu kadar açık konuşmaya gelemiyorlar sanırım

Ben az önce aldım bumotoyu.22 yıllık motorcuyum.ilk izlenimlerim olumlu.daha sonra detaylı bilgi veririm.
    hellboys ve wolrath bunu beğendiler.

Motosikleti
    -
    Alıntı hunkar28 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben az önce aldım bumotoyu.22 yıllık motorcuyum.ilk izlenimlerim olumlu.daha sonra detaylı bilgi veririm.
    Yeni motorunuz hayırlı olsun. Gelişmeleri bekliyoruz.
    hunkar28 bunu beğendi.

hellboys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600FA 2013
    hayırlı olsun yeni motorunuz

İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    soner bizim fotoları eklemıssın cok iyi olmus ellerine saglık
    SonpoL bunu beğendi.

Sağolun Arkadaşlar.hele plaka ruhsat işini halledim.biraz gıdıklama yapıcam.Espiye-Giresun arası

Motosikleti
    calibre 250rr
    hayırlı olsun abi

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------

fotoğraf nasıl yukluyoruz bende bır kac foto yuklemek ıstıyorum ??

Yeni motorunuz hayırlı olsun.
    Kazasız belasız kullanın inşallah.

Motosikleti
    -
    Alıntı sirvan48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun abi

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------

fotoğraf nasıl yukluyoruz bende bır kac foto yuklemek ıstıyorum ??
    Ben tinypic kullanıyorum. Siz de orayı kullanabilirsiniz.

1)_ Öncelikle siteye girelim: http://tinypic.com/

2)_ Gözat kısmında upload edeceğimiz resimi seçelim.

3)_ Resim boyutunu Resize yazan yerden 1024&768'i seçerek işaretleyelim.

4)_ Upload diyelim.

5)_ Daha sonra bot olmadığımızı onaylamak üzere kutucukta bir yazı belirecek, oraya kutuda yazan yazıyı yazalım. Eğer bozuk yazı veya bir şey görülmez ise yazı yazacağımız kutucuğun oradan new puzzle işareti var, oraya tıklayalım. Ve gördüğümüzü kutucuğa yazıp upload now diyelim.

6)_ Resim yüklendikten sonra önümüze çeşitli linkler gelecek. Biz o linklerin içinden IMG Code for Forums & Message Boards (En üstün bir altı) içinde yazan linki kopyalayacağız.

Örnek şu olacak:

[IMG] [IMG]

O linki de bu foruma mesaj yazdığınız gibi yapıştırın. Mesajı yolladığınız da resim görülecektir. Resimleri kontrol etmek amacı ile yollamadan önce gelişmiş cevap diyerek bakabilirsiniz.

Merhaba,

Sabah Havayı Güzel Görünce,

Çıktım Biraz Turladım Gazladım

Özlemişim Motorumu

Motosikleti
    -
    Alıntı ERCA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba,

Sabah Havayı Güzel Görünce,

Çıktım Biraz Turladım Gazladım

Özlemişim Motorumu
    Erçağ'cım iyi yapmışsın. Fakat hani nerede resimler? :D Kanıt isteriz, kanıt ...

Bugün ben de kahvaltıya gittim arkadaşlar ile. Bahar gibi bir hava vardı. Fakat biz arabayla gittik. Bugün calibremle biraz turladım kahvaltıdan sonra. Vatan bilgisayar da işlerim vardı, onları halettim...

Daha sonra vidyo çekimi yapacağım. Bayağıdır çekim yapmıyorum...

Alıntı SonpoL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Erçağ'cım iyi yapmışsın. Fakat hani nerede resimler? :D Kanıt isteriz, kanıt ...

Bugün ben de kahvaltıya gittim arkadaşlar ile. Bahar gibi bir hava vardı. Fakat biz arabayla gittik. Bugün calibremle biraz turladım kahvaltıdan sonra. Vatan bilgisayar da işlerim vardı, onları halettim...

Daha sonra vidyo çekimi yapacağım. Bayağıdır çekim yapmıyorum...
    Valla Soner'cim dışarıda motorun üzerinden inemiyorum

Otoparkta Binip Otoparkta İniyorum.

Otopark Biraz karanlık Olduğu İçin Çekimlerim Güzel Olmuyor

Uzun Bir Sürüşte Çekicem

Bu Arada Msn'i Hiç Açmıyorsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:57 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=TrbXxDMpaUY

Bu Arada Bu Videoyu Gördün mü?

Benimle Alakası Yoktur!

Adapazarı/Sakarya - Çiftlikköy/Yalova - Silivri/İstanbul
    Motosikleti
    Allah nasip ederse Hyosung GT250R olacak
    Motor çok güzel hocam hayırlı olsun Allah nasip ederse ehliyeti alınca ilk motorum olacak

Merhaba , bu konuyu uzun zamandır takip ediyordum, yorum yazmak şimdi nasip oldu. Motor için para biriktiriyordum. Şimdi tamamladım. GT250R-Calibre arasinda kalmistim. Bu konudaki olumlu yorumlara dayanarak Calibreyi seçtim. Artan parayada kask mont vs. alıcam. Motorun siparişini bu hafta veriyorum fakat bu ilk 0 motorum olucak aklıma takılan sorular var,

1-Kargo ne kadar , nasıl oluyor?
    2- Ruhsat , plaka vs. ücreti ne kadar oluyor?
    3- Ben bu motorun 34 plaka olmasını istiyorum (Çorumdanım , anlarsınız ya) bunun için ne yapabilirim?

Tekeriniz , düz bassın

27. sayfa BirinciBirinci ... 17252627282937 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)