Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
25. sayfa BirinciBirinci ... 15232425262735 ... SonuncuSonuncu

Bu moto calibre 250cc

REKLAM ALANI
    Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    ben 5000 liraya buldum istanbulda 2000 km de adam memnun kalmadı diye satacakmış eylülde almış
    bende motor arıyorum diye bana sölediler.. gidip bakmadım acıkcası..
    dün biri aradı hyosung gt 250 r için
    abi askere gidicem motosikleti satıyorm dedi..
    sahibindende mesaj atmıştım
    1700 km de hyosung agustos ta almış abi gel gör fiyatta anlaşırız dedi
    söylediği fiyat 7300 resimlerde gördüğüm kadarıyla çizigi bile yok
    ama gidip bakmadan dogru bişi denmez
    demek istediğim..
    honda cbr 250 mahvetti motosiklet piyasasını
    çok sattı kurye motoru gibi, kullananlar bıkanlar fiyatı aynı çekti. satmak için 1000 tl aşagıya düşüyorlar..
    yani dün bir iki kşiyi aradım
    9000 6000 km de motosikletler var 2011 digeri 2012
    dedim ne olur en son
    biri dedi 7750 öteki 8000 en son dedi..
    honda sevdamız sürdükçe biz bu duruma alışmalıyız..
    hyosungu aldın bindin 1 ay kullanmadın km 1000 olsun çiziksiz olsun
    satmaya kalktın mı 7500 dan yukarıya satamazsınız
    piyasada 2. el hyosung kaç para dedin mi (bir takım gerizekalılar saolsunlar) 7500 başlar - 4500 kadar var diyorlar
    hondayı aldıgın paraya az bi zrarla satıyorsun..
    bunu anlamıyorum.
    bumoto da bu durumdan zararlı cıkıyor ...
    cbr 250 den önce cıksaydı
    şuanda durumu böyle olmayacaktı..

cbr 250 8 -9 dan satarken en az kayıplı motosiklet
    hyosung 7 8 gibi satılırsa iyi diyorum
    bu fiyatları da kim biçtiyse neyse agızımı bozmucam
    just4techno bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dogus2006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 400 UG
    sırf honda güveni başka bir sebebi yok bence

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı dogus2006 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sırf honda güveni başka bir sebebi yok bence
    honda güvenini gördük cb125 te
    buz gibi yedirdi millete çinde sundiro firmasına yaptırıp ürettirdiğini..
    honda daki söylenti şu
    honda alırız fiyatı kırmadan satarız..
    honda motosiklette pazarlık ederken millet 100 lira 100 lira düşüyor..
    dediğim hyosung gibi markalarda 500 er 1000 er lira düşüyor pazarlık yaparken..
    umarım anlatabilmişimdir..
    hyosungu al kontagı cevir evine git ertesi gün satıcam de
    7500 lira oluyor
    bu nasıl oluyor ben anlamıyorum...
    yazıktır ya

Motosikleti
    Bajaj Dominar 400 UG
    yedek parca fiyatları yüksek oldugu için hyo almıyolar amortisör 2 bin lira diye biliyorum ama diğer parçalarda pahalı kanuni yüzünden

SonpoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Alıntı gökhan70 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlgi ve alakandan dolayı teşekkür ederim. Ön ledlerin biraz apaçimsi görüntüsü olduğundan çalışsa bile iptal ederdim. Fakat bozulan ledler olur da şaseye neden olursa o zaman sorun teşkil eder. İptal etmek en güzeli Bulunduğun şehir İzmir'di sanırım. Oradaki ustalar bile böyle konuşuyorsa işimiz var. Burası küçük şehir olduğundan ne servis var ne bayii. En yakın Konya var o da 100 km. Motorun sahibi de bakımlarını Konya ya gidip gelerek yaptırmış. Burada motoru bi ustaya götürsem diyeceği tek şey alma parana yazık git honda al vs. Ustaya götüremeyeceğim ve motordan anlayan arkadaşım olmadığı için sana sormak istedim.

Fan sorunu da ilk nesillerde oluyordu yanlış hatırlamıyorsam ? ama bu motora çift fan takılmış nedenini bilmiyorum... İkinci nesil olduğunu siyah şeritlerden başka nereden anlayabiliriz ? Olur ya doğan görünümlü şahin havası vermişlerdir
    Rica ederim. Benim ilk ve ikinci nesiller de bildiğim tek fark,fan ve ortadan geçen siyah şerittir. Senin baktığın motosiklette iki fan olduğunu söylemişsin. Acaba orjinal fanı iptal edip, daha ufak ebatta çift fan mı taktı? Bunu sormak lazım.

Ben de tek fan var. Hala da öyle ve orjinal. Daha önce anlattığım gibi, hiç bir şekilde sıkıntı yaşamamıştım. Tabi ön dişli değişimi vs. başıma iş açmıştı fakat, orjinal hali ile senin de sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.

Alıntı dogus2006 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tek takıldıgım detay devir kesici.
    Doğuş kardeşim merhaba.

Elimin ayarı yok diyorsan, Calibre'den uzak durmanı tavsiye ederim. Honda Cbr'da bile devir kesici olmasına rağmen, motoru indirenler oldu. Calibre ne yapsın?
    Önce emniyet, sonra hareket...

Sarper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT 250R 2013
    Şimdiden ufak tefek şeyler bakmaya başladım
    Trafikte frene bastığımda dikkat çekmek adına bu linkteki modülü almayı düşünüyorum led olduğu için bir problem çıkaracağınıda düşünmüyorum. Acaba yasak mı bu tür şeyler?

Motosikleti
    Bajaj Dominar 400 UG
    Otomatik şanzıman yüzünden. Bu sene ehliyeti alıyorum. Calibre düşünüyorum cbryi itici buluyorum calibrede cekici bir özellik var anlamadım bileğe hakim olacağız alırsam.

gökhan70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Borelli Ledow 250
    Ne yazık ki motor satılmış. Uygun fiyatlı başkada yok.. Tsubasa yukarda çok güzel açıklamış bu motorların piyasa durumunu. Sonpol motorun sana yaklaşık 11 bin liraya falan geldi öyle tahmin ediyorum. Satmaya kalksan ciddi zararlar edebilirsin.. CBR 250 ile calibre arasında ki farklardanda bahsettin calibrenin aşağı kalır yanı yok ama tanınmadığı için piyasa durumu felç durumda. Geçiş motoru olduğu için illa ki satılmak istenecek ve aldığımda zarar etmekte istemem. CBR de hoşuma gitmiyor zaten. Bu yüzden SS motorlara bi süre ara verip CBF 150 almayı düşünüyorum. 20-30 bin KM sonra bütçe el verirse 600 SS' e geçmek daha mantıklı..

serdar37100 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150
    abi bu motor nerede ınternette ılanı falan varmı gorme sansımız varmı bende 2. el calibre arıyorum da

Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben 5000 liraya buldum istanbulda 2000 km de adam memnun kalmadı diye satacakmış eylülde almış
    bende motor arıyorum diye bana sölediler.. gidip bakmadım acıkcası..
    dün biri aradı hyosung gt 250 r için
    abi askere gidicem motosikleti satıyorm dedi..
    sahibindende mesaj atmıştım
    1700 km de hyosung agustos ta almış abi gel gör fiyatta anlaşırız dedi
    söylediği fiyat 7300 resimlerde gördüğüm kadarıyla çizigi bile yok
    ama gidip bakmadan dogru bişi denmez
    demek istediğim..
    honda cbr 250 mahvetti motosiklet piyasasını
    çok sattı kurye motoru gibi, kullananlar bıkanlar fiyatı aynı çekti. satmak için 1000 tl aşagıya düşüyorlar..
    yani dün bir iki kşiyi aradım
    9000 6000 km de motosikletler var 2011 digeri 2012
    dedim ne olur en son
    biri dedi 7750 öteki 8000 en son dedi..
    honda sevdamız sürdükçe biz bu duruma alışmalıyız..
    hyosungu aldın bindin 1 ay kullanmadın km 1000 olsun çiziksiz olsun
    satmaya kalktın mı 7500 dan yukarıya satamazsınız
    piyasada 2. el hyosung kaç para dedin mi (bir takım gerizekalılar saolsunlar) 7500 başlar - 4500 kadar var diyorlar
    hondayı aldıgın paraya az bi zrarla satıyorsun..
    bunu anlamıyorum.
    bumoto da bu durumdan zararlı cıkıyor ...
    cbr 250 den önce cıksaydı
    şuanda durumu böyle olmayacaktı..

cbr 250 8 -9 dan satarken en az kayıplı motosiklet
    hyosung 7 8 gibi satılırsa iyi diyorum
    bu fiyatları da kim biçtiyse neyse agızımı bozmucam

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:18 ----------

SonpoL
    Soner Polat Kardeşime çok teşekkür etmek lazım bu motosıklet ile herşeyini bizlerle paylatığı için hiç bir zahmetten kaçmadan gerek videoları için gerek buradaki paylaşımları için hatta ve hatta benim onu özel mesajlarla sıkıtmalarıma dahi katlandığı için çok çom teşekkür ediyorum emeğine yüreğine sağlık

Motosikleti
    -
    Alıntı gökhan70 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne yazık ki motor satılmış. Uygun fiyatlı başkada yok.. Tsubasa yukarda çok güzel açıklamış bu motorların piyasa durumunu. Sonpol motorun sana yaklaşık 11 bin liraya falan geldi öyle tahmin ediyorum. Satmaya kalksan ciddi zararlar edebilirsin.. CBR 250 ile calibre arasında ki farklardanda bahsettin calibrenin aşağı kalır yanı yok ama tanınmadığı için piyasa durumu felç durumda. Geçiş motoru olduğu için illa ki satılmak istenecek ve aldığımda zarar etmekte istemem. CBR de hoşuma gitmiyor zaten. Bu yüzden SS motorlara bi süre ara verip CBF 150 almayı düşünüyorum. 20-30 bin KM sonra bütçe el verirse 600 SS' e geçmek daha mantıklı..
    Sağlık olsun. Eğer beklenirse, illa ki güzel bir ilan yine denk gelecektir. Bu arada dediğin gibi, calibre bir geçiş motosikleti ve kullanıcılar zamanı geldiğin de satıp, büyütmek isteyeceklerdir. Bunlardan biri de benim. Ben yazın motosikleti mi büyütmeyi düşünüyorum. Yaptığım masrafı dediğin gibi de alamayacağım. Fakat önemli değil . Zaten o düşünce ile hareket etmedim hiç bir zaman. Kendi zevklerime göre yaptım. Önemli olan, benim motosikletimi benden sonra alacak kişinin de, memnuniyet ile kullanmasıdır. Fakat tahmin edileceği gibi, piyasa da ki calibre fiyatlarına da verecek değilim .

Alıntı serdar37100 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

SonpoL
    Soner Polat Kardeşime çok teşekkür etmek lazım bu motosıklet ile herşeyini bizlerle paylatığı için hiç bir zahmetten kaçmadan gerek videoları için gerek buradaki paylaşımları için hatta ve hatta benim onu özel mesajlarla sıkıtmalarıma dahi katlandığı için çok çom teşekkür ediyorum emeğine yüreğine sağlık
    Rica ederim Serdar kardeşim . Ben her zaman yardımcı olmaya çalışırım. Lafı bile olmaz.
    serdar37100 bunu beğendi.

Her ne kadar bazıları gene marka fanatikliği yapsada ben bumoto calibrenin ve daelim roadwinin cok güzel motosikletler oldugunu düşünüyorum ve piyasaları parlak olucak bu motorların ilerisi için.Herkese kazasız belasız sürüşler.

SonpoL öncelikle bizlere paylaşımda bulunduğun için teşekkür ederim.

Fakat aklıma bir soru takıldı.

Normalde arabalarda bazı tadilatları yaptırınca ruhsata falan işletmen gerekiyor yoksa muayeneden geçemiyorsun.

Gerçi motosikletteki o ledleri kaldırdığın için ruhsata işletecek birşey yok.

Fakat bugün bu motorun muayenesi gelmiş olsa ve sen gidip muayene yaptırsan direk geçebilir misin?

Yoksa sana bu motorun orjinalinde ledler vardı onlar nerde diye sorarlar mı?

Hayırlı akşamlar.

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı DarkKnight adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Her ne kadar bazıları gene marka fanatikliği yapsada ben bumoto calibrenin ve daelim roadwinin cok güzel motosikletler oldugunu düşünüyorum ve piyasaları parlak olucak bu motorların ilerisi için.Herkese kazasız belasız sürüşler.
    piyasa da bi aletin parlak olması için tipine bakmak yersiz lanet olası hyosung abile kanuni bakıyor 10 satıcaksa 5 tane satıyor asya motor güvencesiyle daelim nasıl satsın fiyatıda 1000tl daha ucuz cbr250r dan artısı varmı yok ne bg ne silindir ne bşaka bişey sırf servisi yüzünden bile 1000tl fark verip cbr250r alınabilirki 2 motoruda gördüm tercihim servis olmasada cbr250r olurdu bu moto nun bizim burda bi servisi var adam bildiğin bisikletlere bile bakıyor STKANUNİ servisinden beter servis varmı die düşünüyordum görünce varmış dedim bi aletin tutması için arkasında güvenilecek bi kurum bi servis olması lazım görüşündeyim örnek veriyorum bakınız 2011 yılında üretime başlıyan cbr250r 2006dan beri üretilen hyosungla aşa yukarı türkiyede aynı satısı yakalamıştır nereye dönsem bi cbr görüyorum istanbulda
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Alıntı Alper Kaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    piyasa da bi aletin parlak olması için tipine bakmak yersiz lanet olası hyosung abile kanuni bakıyor 10 satıcaksa 5 tane satıyor asya motor güvencesiyle daelim nasıl satsın fiyatıda 1000tl daha ucuz cbr250r dan artısı varmı yok ne bg ne silindir ne bşaka bişey sırf servisi yüzünden bile 1000tl fark verip cbr250r alınabilirki 2 motoruda gördüm tercihim servis olmasada cbr250r olurdu bu moto nun bizim burda bi servisi var adam bildiğin bisikletlere bile bakıyor STKANUNİ servisinden beter servis varmı die düşünüyordum görünce varmış dedim bi aletin tutması için arkasında güvenilecek bi kurum bi servis olması lazım görüşündeyim örnek veriyorum bakınız 2011 yılında üretime başlıyan cbr250r 2006dan beri üretilen hyosungla aşa yukarı türkiyede aynı satısı yakalamıştır nereye dönsem bi cbr görüyorum istanbulda
    Ben o kadar detaylı düşünmüyorum çünkü motosikletin parçasında sıkıntı yoksa ciddi bir servise ihtiyacı yok sadece işini bilsin yeterli motosiklet aslında cok basit sistemli çalışan bir araç öle otomobil gibi komplike olayları yok zaten tamirde yok direk sökülüp yeni parça takılyor hemen hemen her parça için ben başarılı olabileceklerini gene tekrarlıyorum tabi sizin görüşünüzede saygım var ama inanın bana bu ülkede ne kadar tutmaz dedigimiz mal varsa %99u tutuyor.Ve birde ben orta okuldayken dedemin daelim marka scooteri vardı birkere bile sıkıntı cıkarmadı bilenlerde hep aynı muhabbeti yapıyorlar.Ürün sağlam asya motor diyoruz ancak daelim adam gibi ittirirse asya motora parçasını stogunu asya motor istediği kadar agırdan alsın adamlar hertürlü yürütür.

Motosikleti
    -
    Alıntı DarkKnight adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dealim'in kesin tutup, tutmayacağı hakkında yorum yapamasam da, Bumoto'nun tutacağını tahmin ediyorum. Çünkü İstanbul bölgesin de bir fabrikaları mevcut. Ayriyeten servis ağı, yeni marka olmasına rağmen tatmin edici derece de yaygın. Bu dediklerim diğer bazı Çin markaları için de geçerlidir. Ben Calibre'yi almadan evvel, Roadwin modelini de araştırmıştım. Fakat İzmir'de ne servisi, ne satış yapan bayisi vardı. Hal öyle olunca, bu markanın ülkemiz de yaygınlaşması bir hayli zor.

Alıntı McBay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SonpoL öncelikle bizlere paylaşımda bulunduğun için teşekkür ederim.

Fakat aklıma bir soru takıldı.

Normalde arabalarda bazı tadilatları yaptırınca ruhsata falan işletmen gerekiyor yoksa muayeneden geçemiyorsun.

Gerçi motosikletteki o ledleri kaldırdığın için ruhsata işletecek birşey yok.

Fakat bugün bu motorun muayenesi gelmiş olsa ve sen gidip muayene yaptırsan direk geçebilir misin?

Yoksa sana bu motorun orjinalinde ledler vardı onlar nerde diye sorarlar mı?

Hayırlı akşamlar.
    Yok yahu, öyle bir şey denilemez . Şu anki haliyle muayeneye soksam, sadece egzoz sıkıntı olur. Onu da zaten geçici olarak tekrar orjinal egzozu takar, öyle götürürüm.

Alıntı SonpoL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dealim'in kesin tutup, tutmayacağı hakkında yorum yapamasam da, Bumoto'nun tutacağını tahmin ediyorum. Çünkü İstanbul bölgesin de bir fabrikaları mevcut. Ayriyeten servis ağı, yeni marka olmasına rağmen tatmin edici derece de yaygın. Bu dediklerim diğer bazı Çin markaları için de geçerlidir. Ben Calibre'yi almadan evvel, Roadwin modelini de araştırmıştım. Fakat İzmir'de ne servisi, ne satış yapan bayisi vardı. Hal öyle olunca, bu markanın ülkemiz de yaygınlaşması bir hayli zor.

Yok yahu, öyle bir şey denilemez . Şu anki haliyle muayeneye soksam, sadece egzoz sıkıntı olur. Onu da zaten geçici olarak tekrar orjinal egzozu takar, öyle götürürüm.

Cevap için teşekkürler.

Hayırlı geceler.

Marka tutunamadı daha piyasaya sanırım ?

Motosikleti
    -
    Alıntı McBay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cevap için teşekkürler.

Hayırlı geceler.
    Rica ederim.

Alıntı ErknOzyurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Marka tutunamadı daha piyasaya sanırım ?
    Kullanıcı yorumları olumlu yönde arttıkça ve firma sattığı ürünün arkasında durdukça, marka değeri de yükselişe geçecektir. Tabi bu saydığımız iki maddenin dışında, reklam da önemli bir etken.

hellboys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600FA 2013
    bu aralar çıkmıyosun galiba eskiden her gün resim paylaşırdın

soner bey,burda cahil kalabalığa karşı tek kişi resmen mücadele veriyorsunuz bumoto çok hoşuma gidiyor şahsen kanuni hyosung veya cbr yerine bumoto alırdım,
    SonpoL bunu beğendi.

25. sayfa BirinciBirinci ... 15232425262735 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)