Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
bu makineyi kullanan bir kurye olarak nelere sebeb olabileceğini bir efsane olduğunu senle defalarca konuşmuştuk.. makinen hayırlı olsun... çok güzel çok deli bir makine... çok deli eser yolda...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
cevap için saol cüneyt. ışıklarda falan bilmeyen adamlarla denk geldiğinde bu kingi diğer 10 hp lik mondial uagler gibi sanacakları için çok fena dumura uğratırsın düşünsene yanına bizim cbr125 gibi bir motor denk geliyor ve genelde cbr 125 kullananlar motorunu olduğundan fazla sanan tayfadan oluştuğu için çok fena rezil olurlar
aynen öyle s.e.c kardeş.dışardan bu ne olacak len normal motor deyip geçiyorlar
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
motorun güzel gülegüle kullan da bidaha pizza reklamının önüne çekme yeni yemek yediğim halde canımı istettin
Motosikletini çalınmalara karşı iyi koru her an yürütebilirler
Hayırlı olsun
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
hayırlı uğurlu olsun kardeşim. cıncık gibi makina
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
sağolun arkadaşlar. Antalyada düşmanı çok ne yazıkki parçalarını çalıyor şerefsizler.
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Güle güle kullan hocam.Gerçekten çok güzel alet.Bir video çekebilirseniz çok güzel olur.Şöyle hızlanma videosu olabilir.
Adam king beyler dağılın
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
arkadaş canım nasıl pizza çekti ya..o koca dilimin önünde çektirilir mi arkadaşım fotoğraf...
güle güle kullan...
hayırlı olsun öncelikle Allah kaza bela vermesin makina çil çil yanıyo
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
bu cibirlar ne benim cbf'in nede maxi'min yanina bile yaklasamiyor abartmayin o kadarda
CBF 150 mi 4. viteste her türlü Stop lambamı izlersin Zodium
bigün çevre yolundayız 250 twisterlı arkadaş var çin malı 200 lükleri geçiyor işte bana dedi kingle denesek ne olur dedi Farketmez kaldıralım dedim bende çocukla yan yana durduk 1 2 3 dedik kalktk ben tek yarışıyorum sanki çocuk arkamda kayboldu tabi bilmiyoki 3 km de benim kingin 175 i gördüğünü yani 125 cc den tutun 250 cc lik şehir içi kullanılan orjinal motorlar içinde 2 zamanlı aprılla filan hariç geçecek motor varmı bilmiyorum...
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah. Arkadaki pizzadan da etkilendim ama baya .D
Aynen cüneyt ustam bizde Ninja 250 ile kaldırdık sadece önde 17 dişli vardı yaklaşık 20 metre fark attık
2 zamanlı 125 lik aprilia da zor dnek gelir,gelirse de 125-250 cc sınıfında harcayamayacağı makina yok,kullanıcıya da bağlı bir durum.
Bazen rx lere denk geliyorum lambada bende ybr var full koruma biniyorum rx tayfada çoğunluğu apaçidir baldırı çıplak korumasız sizi kastetmiyorum tabi neyse yeşil yanana kadar ara gazlar motoru süzmeler garip bakışlar ben uzaylıymışım gibi sonra yeşil yanıyor çocuk tüm varını yoğunu ortaya koyuyor kalkışta bende tın tın rolantide kalkıyorum öyle kendi kendine uzamasını istiyorum egosu tatmin olsun bir ybr tokatladım diye anlatsın arkadaşlarına Hiç gerek yok.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)