yukarida halatlara tirmanan arabanin oldugu fotograf, bir kac sene once okul cocuklarinin hayatini kaybettigi tramvay kazasi olan yer. yeni onlemlerle yol cok daraliyor, mudahale sart.
yukarida halatlara tirmanan arabanin oldugu fotograf, bir kac sene once okul cocuklarinin hayatini kaybettigi tramvay kazasi olan yer. yeni onlemlerle yol cok daraliyor, mudahale sart.
Bugün Pozcu Cebir dershanesi (Eski Test-Teknik) önünde gördüğüm plakasız CBF 150. Üstünde kimse yoktu ama her yerinde sticker vardı. Kesin buralardadır.
undefined
İlk mesajı okusak..
Motosiklet yolda seyir halinde olmalı, park halindeki resimleri eklemeyelim.Trafikteki motosikletlerden sadece korumalıklarına önem gösteren kişilerin fotoğraflarını yayınlayalım.Kaskı olmayan motorcu fotoğrafı paylaşmayalım.
yüklenilen fotoğrafların boyutlarının 600x800ü geçmemesine dikkat edelim eğer birbirini bulan arkadaşlar olursa, fotoğrafların yüksek çözünürlüklü halleri için pm yoluyla iletişim kurabilirler.
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Üstteki motor yoğun trafikte seyir halinde ve çok hızlı gitmekte,,, sanırım
#sürenadam
çektiğim resimler istanbul içindendir, semt veya yer olarak bilmiyorum, beylikdüzü ile kartal arası heryer olabilir, sabah 8 akşam 6 istanbulun heryerindeyim ben, her an sizide çekebiliirm,
tik yaptı bu olay bana, önceden cep telefonu ile çekmeye çalışıyordum ama kılıftan çıkarana kadar motosikletli gidiyordu,
şimdi fotoğraf makınamı hemen yanımda bulunduruyorum, aynadan veya karşıdan görür görmez çekiyorum,
zevkli olmaya başladı valla..
şimdi burda bu konuyu diger üyelerinde takip etmesi lazım ki çekilip çekilmediğini görmesi lazım...
benden birkaç resim.
98 Beygir.....
Süper,paylaşıma devam bende fotoğraf makinamdan uzak kaldım biraz, yakında yeni fotoğraflar ekleyeceğim
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
motoru olan çekiyo...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
tek teker yapan kuryeleri videoya cekmek olsun yeni hedeflerimizden birisi de ayni gun icerisinde iki denk geldim gecen gun.
arabayla giderken duyduğum ses üzerine elim direk telefona gitti : )
sercan o Cbf150 başlığında da var fotoğrafları..
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2602469
Bu fotoğraflarda plakaları da belli olacak yer alan arkadaşlar fotoğraflarının çekilmesine ve bu foruma konulmasına onay vermişler miydi..?
Böyle bir onay yoksa Asliye Hukuk Mahkemesi'nde buluşabilirsiniz kendileriyle...
plaka ha trafikte görülmüş ha burda görülmüş ne değişir ki ?,
Bugün tafikta çok motor gördüm ama bir iki tanesi yedi bitirdi beni
Bir tane Husquvarna supermoto gördüm eridim bittim,süpermoto alasım geldi
2-3 tane hayabusa gördüm (birtanesi bakırköydeydi,aynası yok zannettim ama daha önce görmediğim mermi şeklinde aynası vardı oda çok hoşuma gitti)
cbf 600 ler gördüm bi 5-6 tane sayamadım,yeni kasa eski kasa ortaya karışıktı valla
birkaçtane scooterci gördüm ,emektar aklıma geldi duygulandım biran
Bir tane ninja 250 gördüm yeşil, hemen yanında mv agusta f4 vardı ama bildiğin paramparça olmuş, aynayı tutan tek şey siyal kablosuydu adam fena düşmüş
Bir adet beyaz f800gs vardı,
Bir tane cbr 1100 xx gördüm adam arkaya topcase taktırmıştı ben pek beğenmedim
ve trafiğin olmazsa olmazı yüzlerce cbf gördüm illaki birtanesi burdandır
topu topu 3-4 tane resim çekebildim,ben telefonun kamerasını açana kadar adamlar uçuverdi gitti zaten,bir ara yanımdan bişey geçti silüetini bile göremedim heralde vardı bi 160 falan fotoları yarın yükliyicem.
resimlerini çekemedim fakat ataşehir hatarında mavi bi 600 rr gördüm aynı gün 2 defa
bide kadıköyde cbf 500 gördüm kızıl renk hatta sürücü de kızıl saçlı bi bayandı
ben düzcede yaşıyorum kuçuk motor kullanaların hiç biri kask koruyucu takmıyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)