Beni yakalayana köfte genelde Üsküdar - levent - maslak arası gidip geliyorum
Beni yakalayana köfte genelde Üsküdar - levent - maslak arası gidip geliyorum
Ankara da Ybr den gayrı motor göremiyorum pek fazla.Arada bir tek tük Cbf ve scooter.Ya da bana pek denk gelmiyor farklı modeller.1 keresinde Pcx görmüştüm
bu motorcu arkadaş aramızdan birimi acaba
NİCE İNSANLAR GÖRDÜM MOTORU YOK,NİCE MOTORLAR GÖRDÜM ÜSTÜNDE İNSAN YOK
bu konu ile ilgili şu ana kadar menfi bir yorum gelmemesi enteresan.. bence özel hayata müdahaledir yapılmaya çalışılan şey. sen kim oluyorsun da benim resmimi çekip kamuya açık bi yerde yayınlarsın derler adama. ben kişisel olarak hiç hazzetmem mesela böyle birşeyden. yakalayana da ikramım iki yumurta bi sucuk olur ki tadından yenmez yani
Hocam Vallahi Mersinde Işıklarda Bi Yamaha V MAX
Ama Nasıl gördüm bir ses geldi böle ne chooper sesi nede süpersport sesi 2 sinin karışımı bir şey Böle Cehennem Habercisi Gibi Bir şeydi Neysi Döndüm bi Baktım aaaaa Vmax aynı anda ışık bir yandı vııığğğğ Diye Bir ses Bir de baktım ki Öbür Işıklara varmıştı yanındaki araçlar daha hareket bile etmemişken o ağırlıkdaki bir Motosikletten hiç beklemezdim o hızı E dolayısı ile No Foto
Sado
en azindan artcisiyla binen motorsikletleri paylasmasak?
yakalanmasam ben de capkinlik yaparken, nasil fikir?
yok mu arşivinde hiç motosikletler çektiğiniz resimler..
98 Beygir.....
Konuyu farklı yere çekmeyelim arkadaşlar, trafikte diğer sürücülerin sizi görmesiyle burda fotoğrafınızın yayınlanmasıyla arasında bir fark göremiyorum (eğer çıplak sürmüyorsanız).Ki zaten buda bizim kriterlerimize uymuyor
Fotoğrafından rahatsız olan varsa,konuya hiç mesaj atmadan bana özel mesaj atsın,ben yönetimden rica edip kaldıracağım.(rahatsız olacağınızı sanmıyorum fakat yinede %1lik dilim içinde çözüm budur)
Güzel paylaşımlar, xx ve cbf1000 çok hoş duruyor
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Zodium olsa kesin rahatsız olurdu
Motosikletli Kaplumbağa...
bugun bende ordan geçtim, sanırım adam 4 teker sürücüsü ki 4 tekeri 2 tekere çevirmiş.
98 Beygir.....
bugün 7-8 tane gördüm telefonu cepten çıkarıncaya kadar gidiliyor üf ya :D
Beyaz cbf 600 mü 1000 mi bilmiyorum ama yeni 600RR farlarıyla ve rengiyle acayip güzel olmuş. Naked aşkım kabardı.. Güzel bir kare
hareket halinde cepten çektim mobilden yüklüyorum..boyutla oynama şansım olmuyor hatta resmi bile döndüremiyorum..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)