abisi artık beni kasksız montsuz yakalayamazsın ben bilinç bi motorcuyum.....
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
koray abisi tırı vırı şarkılar koyup durma her sayfaya
hadeee dükkanın önünü kapatmayalım dağılalım kankiş
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Bir nevi moto paparazilik mi yapıcaz
sevdim bu konuyu..ama ben yakalanacağımı pek sanmıyorum
Bunlarda benden..Bu yaz Altınoluk'ta tatildeyken yakalamıştım
Youtube: YOL AVCISI
sitede şuana kadar gördüm en keyif verici başlık diyebilirm...konuyu açan arkadaşıma teşekkür ediyorum bu güzel etkinliği akıl edip başlattığı için.
Süper süper süper süper
güzel olur aslında ama sonra adam benim resmimi neden koydun diyip üstümüze yürümesin, dayak yersem gelecekmisiniz yardıma
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
Guzel bi konu ama sanki biraz geyige dönmüş...
Çekin sanki ben çekip koydumda bi foto :-)
ben bu paylaşma zevkinden mahrum kalacam galiba :D korumalı gezen burda çok nadir benide çoğu zaman kurye sanıyorlar
bu kawasaki bir başka dostummm
Bence konu mükemmel olmuş.
Şu vurguyu yapmış olmana da çok sevindim doğrusu. Bence çok mantıklı ve evet, seyir halindeki motorlar olması da ayrı bir güzel.
Bence o konulara hiç girmeyelim. Kasksızlar, terlikler vs vs...Çok zevkli olacağını düşünmüyorum, böylesi daha eğlenceli olur sanki. Zaten hergün yeterince görüyoruz yollarda, sokaklarda.
Ayrıca konuyu açan arkadaş bir kriter de koymuş sonuçta, saygı göstermek gerekir diye düşünüyorum
#sürenadam
bende 2 adet cektim otobüsten bakalım burdanmı bu arkadaşlar )
cektiğim yer darulacezenin oradaki e-5 yolu
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(HZ.MEVLANA)
Biraz daha eğlenceli hale getirelim. Beni yakalayana bira veya tercihine göre çay ısmarlayacagim Genelde Anadolu Yakasi'nda, Kartal/Atasehir arasında ise gidip geliyorum. SLT 78
sevdim bu fikri bende gördükçe çekicem bundan sonra
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)