honda bu kez çok sade ve güzel bi motor yapmış hayırlı olsun cümleten...
;
umarım ilerde benimde olur bunlardan bir tane:S
Yamaha YBR-125 2008/Honda DYLAN 2008/Honda CBF-150 2011/Kawasaki ER-5 2005/Yamaha fazer8 2011/YAMAHA YZF R1 2010/YAMAHA YZF R1 2014/HONDA CBR 1000RR 2014+YAMAHA YBR-125 2012
bu ne şimdi
cbr600f aldım diye başlık acsaydın konuyu anlardıkda motorumu tanıttın şimdi pek anlıyamadım
Mustafa Kemal Atatürk
alan var alamayan var görgüsüzlük oluyor bence.
önemli değil ne olduğu motor varmı sonuçta ona bak, motor olmayan ne yapsın.
şu arka mono kapak mevzusunu bizim eski f'ler içinde aksesuar satsalar keşke...
ebayde var sadece
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
motor aldık aksesuarlar için 4 ay bekledim sayılı üretmişler heralde iyi geçirdiler aksesuarlardan 24000 3000 tl aksesuar tuttu.
hayırlı ugurrlu olsun . Allah kazasız belasız bol keyifli sürüşler nasip etsin
mondial kanuni benzerlerine inat HONDA.senle daha nice 20. yıllara ...
Hayırlı olsun, Allah kaza bela göstermesin.
Çok şık motor, arada bir youtube'a girer videolarına bakarım
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
rr da gözüm kalmadı değil.kısmet değilmiş ilerde alırsam kawasaki zx1000 olabilir.
güzel makina 3color dışında başka rengine bakmam açıkcası
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Bu motor giydirilmiş hornet olduğundan Dünya pazarında 600RR den baya düşük fiyatlı ama Türkiyede kimse uyanmaz diye yüksek fiyattan açtılar kapıyı
dostum merhaba motorun güzelmiş.
İzmir yükseliş hondada yeni kasa 600f i olan birisiyle tanışmıştım o gün, hugger taktırıyordu sendin sanırım
büyük ihtimal bendim erdemin dediğine göre bir ben almışım
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:37 ----------
aynen alırken biliyordum granajlı hornet olduğunu ama rr arasında özellik olarak fazla uçurum yok beygir olarak düşük olması bana cazip geldi biraz daha rahat rr göre.
hondanın en beğendiğim modeli hem hızlı hem oturaklı hemde çılgınlık yapmaya müsait her türlü şarta uygun ne istersen yapabilinecek bi model olduğu için beğeniyorum endoru ya alternatif olabilecek bi model bence..
sana da hayırlı olsun allah kaza bela vermesin keyfini çıkar
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)