her noktasında kendi emeklerimiz olan motorları sunuyorum beğenende olur beğenmeyende bu bizim zevkimiz zevkler ve renkler tartışılmaz
her noktasında kendi emeklerimiz olan motorları sunuyorum beğenende olur beğenmeyende bu bizim zevkimiz zevkler ve renkler tartışılmaz
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Hocam harika olmuş
sağolun teşekkürler
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Valla süper elinize sağlık.
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
alt motor krank birleşririlmesi manisada toplandı .Nikelaj parçalar iskenderunda nikelajlandı boyası ise antalya-demre ilçesinde yapıldı.Arkadaşımn göz nurudur kendisi
hocam valla şahane olmuş emeği geçenlerin ellerine sağlık ağız suyu akıtan cinsten
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Çok güzel bir alet.Bir an yerde fren diski görünce disk frenli yaptınız sandım.Ben de manisalıyım.Burada bir tane çift silindir vardı.Arka dişliyi normalden büyük yapmışlardı.Kalkarken patinaj çekiyordu.
arkadaşlar bende yamaha rx 135 var ben 150 km hızla giderken bu motor yaklaşık 1 direk önümdeydi ortalama 160-165 yapıyor
bende bilirim 2 zamanlı moped leri bende vardı çift sekman glardoni mercedes ibresi ile 140 neti vardı titan ybr cg hepsi arkadan toz yutardı sakaryada da çok meşhur du bunlar ama hiç silindir motorum olmadı
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Görüntü ve estetik çok güzel , kullanılma amacı saçma .
RX135 ile 150 km. hız . ???? Paraşütsüz olarak uçurumdan aşağı bile atsanız mümkün değil.
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Üstad forum jandarması gibisin
Huzur kalmadı
Makina çok estetik kardeşim eline sağlık-motor sevgisi budur
eminmisiniz ben 165 kmde gördüm 2 zmanlı ve seriliği çok iyi ibr makina herkez bilir bunu 18.5 beygir ve 100 kg olunca gayet normal bilen ve binen bilir rx 135i
zaten binmek için değil zevkine toplandı.sadece zevkine
Renk de alt motorda on numara eline sağlık....
çok tatlı olmuş üzerine yatıpda otabanda gitmedikçe.
Asayiş berkemal
buralarda değil otoban uzun yol bile pek yok antalya demre ilçesi sahil kenarı olduğu için epey bi virajlı
güle güle kullanın çok güzel olmuş
Facebook SYM Türkiye: facebook.com/photo.php?v=10150404954988509#!/groups/255250534521200/
Gayet güzel. Tertemiz. Duvara asmalık
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)