Bizde herşey Zevkine LegenD
Reklamlar
-
10 Aralık 2011, 00:59
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Reklamlar
-
10 Aralık 2011, 01:13
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
aynen meseleyi çözmüş bulunmaktayım ilhami abim
doğru dersin herkez ve özellikle meraklı arkadaşlar bir şeyler yapmaya çalışıyorlar bu çok güzel bir şey aynı sen ben ve diğer arızalar gibin
(mecazen)
arada klavyenin ardına gizlenip kelime dağarcığı sağlam olan eline tornavida almaktan aciz insanlarda olup olmadık eleştirilerde bulununca (sözüm meclisten dışarı) insan tuhaf olmuyor değil hani
lakin burası mt dir be agam 10 kişiden 9 u boş değildir burada en azından ben böyle hissediyorum ve görüyorum , herkez ektiğini biçer ...amacımız bir şeyler öğrenmek ve bildiğimizi de paylaşmaktır
hoş paylaşmayı severim ekmeğimi dahi, ancak paylaşılacak mevzuu da bitmez bende onuda hatırlatayım
saygılar sunarım ...
Yurdum insanının yaptığı bazı şeylere gülünebilir ancak dişinden tırnağından arttırdığı paralarla bir şeyler yapmaya çalışan motorcu arkadaşlarımla dalga geçilmesine asla müsade etmem.
Bir öz deyişi bu duruma uyarlıyacağım ve imzamda bundan sonra bunu görecek herkes.
Ne Motorcular Gördüm Üzerinde Elbise Yok,
Ne Elbiseler Gördüm İçinde motorcu Yok.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir
Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
-
10 Aralık 2011, 01:20
Kocaeli İl Temsilcisi
-
10 Aralık 2011, 01:32
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
abi ona biz şöyle diyelim o zaman fikir babında
ne motorlar gördüm üzerinde insan yok,
ne insanlar gördüm altında motürü yok nasıı uydumu ?
Benim kastetmek istediğim,üstlerine iki giysi birde havalı kask alanların kendilerini motorcu zannetmeleri ile ilgili.
Koruyucu ekipmana kesinlikle karşı değilim.Yanlış anlaşılmasın.
-
10 Aralık 2011, 15:43
-
10 Aralık 2011, 19:29
necatik35 adlı üyeden alıntı
İrfan cığım isim vermiyeyim.o kişi kendini bilir.Apaçiliğin başka kulvar olduğunu biliyorum ancak bazı çok bilenler bunu bilmiyorlar.Bu çok bilenlerinde klavyesi kuvetli maşallah
Şimdi sabaha kadar yazışmayalım bu abilerle
Sevgili Kel Permatik ehem pardon Necatik
Ben kimi kastettiğini gayet iyi anladım , uzun süre önceki bir muhabbetimizden beri aklımdasın seni unutmadım yolum Foçaya düştüğünde yüzyüze tanışır kimin neyi ne kadar bildiğini tartışırız canım kardeşim. Bu arada resimde görünmüyor ama kaskımın markası Schubert modeli PRO S1 ,sağladığı güven ve konfor ödenen paradan daha fazla olduğu için hiçde pahalı değil.
Benim imzamda çok manidardır (Türkçe kısmı canım kardeşim diğerini anlamazsın boşa uğraşma )
---------- Post added at 19:29 ---------- Previous post was at 19:24 ----------
Yurdum insanının yaptığı bazı şeylere gülünebilir ancak dişinden tırnağından arttırdığı paralarla bir şeyler yapmaya çalışan motorcu arkadaşlarımla dalga geçilmesine asla müsade etmem.
Yapılan motor ile değil , yapıldığı iddia edilen hız ile ilgili eleştiri var ,amaç üzüm yemek olmadığı için yaptığının sana gayet yakıştığını düşünüyorum sevgili kardeşim.
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
10 Aralık 2011, 19:30
Harika bir iş yapılmış yapanların emeğine sağlık .
-
10 Aralık 2011, 20:00
oocan adlı üyeden alıntı
Sevgili Kel Permatik ehem pardon Necatik
Ben kimi kastettiğini gayet iyi anladım , uzun süre önceki bir muhabbetimizden beri aklımdasın seni unutmadım yolum Foçaya düştüğünde yüzyüze tanışır kimin neyi ne kadar bildiğini tartışırız canım kardeşim. Bu arada resimde görünmüyor ama kaskımın markası Schubert modeli PRO S1 ,sağladığı güven ve konfor ödenen paradan daha fazla olduğu için hiçde pahalı değil.
Benim imzamda çok manidardır (Türkçe kısmı canım kardeşim diğerini anlamazsın boşa uğraşma
)
---------- Post added at 19:29 ---------- Previous post was at 19:24 ----------
Yapılan motor ile değil , yapıldığı iddia edilen hız ile ilgili eleştiri var ,amaç üzüm yemek olmadığı için yaptığının sana gayet yakıştığını düşünüyorum sevgili kardeşim.
Bizim buralarda bir laf vardır"işgilli büzük dıngıldar"derler
-
10 Aralık 2011, 20:09
Bizim buralarda bir laf vardır"işgilli büzük dıngıldar"derler
Dıngıldama o zaman kardeşim sende , açık açık isim söyle bilelim kiminle uğraştığını ?
-
10 Aralık 2011, 22:29
Kocaeli İl Temsilcisi
-
10 Aralık 2011, 22:41
Al benden de o kadar. Ne oluyor İrfan abim burada.
-
11 Aralık 2011, 15:03
ne oluyo burada voynnn
-
11 Aralık 2011, 20:28
enes_007 adlı üyeden alıntı
ne oluyo burada voynnn
Ne olacak attın kuyuya bir taş , çıkaralım diye uğraşıyoruz
Bu arada RX-135 King için 14bg diyorlar (ben internetin yalancısıyım ) varmıdır aslı ???
-
13 Aralık 2011, 00:27
aslı yok 18.5 bg
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)