kardeşim af buyur yanlış anlama ben mesn kullanmıyorum , facebook denen siteye üyeyim fakat falanca seni dürttü, felanca şunu yaptı şeklindeki davranışlarından ötürü orayada girmiyorum ,
ama özelden telefonumu vereyim hatta buradan vereyim sıkıntı yok zaman ayırdığım tek yer burasıdır yani (MT) Mail adresime dahi ayda bir exterelerime bakmak için girerim , dur yollayayaım teli
---------- Post added at 20:13 ---------- Previous post was at 20:11 ----------
af buyur fatihim ben 55 kiloluk adamım ahanda sana bir ipucu anahtar meselesine gelince yarışa gerenk yok biladerim sana öylesinede veririm anahtarımı , senin şeker canın sağola...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
vay be 2 dakka polimik yapalım dedik oda olmadı tamam tamam almıyorum anahtarını azad ettim seni ama dikkat et fazla sevinme tmm
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
sütünü ılık iç te ağzın yanmasın zurnacı abim saygılar bizden
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
aynen kardesim su an hepiniz misil misil uyuyorsunuz rx meselesi tarzi seyler yeminle aklimdan gecmiyor degil .
bisiklet gorunumlu bir yirtik canavar yapacaksin aslinda. toplayip degisik bir sey yapacaksin
Hoplayip ziplayacaksin ))
Buda bi hastalik iste. dogru ve uyumlu malzemeyle sinirlari zorlayan bi oyuncak yapmak lazim)
enes ben aslında mobiletlerin modfiyesini hiç beğnmem ama senin yaptığın çok hoşuma gitti kendine has bir tarzı olmuş diğer mobietler gibi olmamış ayna sinyal konusuna girmeyeceğim çünkü modifiye bu zevk işi sen yakıştıramazsın ama başkası yakıştırır o yüzden birşey diyemem açıkcası ama yine de güzel olmuş tekerin düz bassın
welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
al vitrine koy eline sağlık çok güzel oyuncak gibi bişey olmuş.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
agam vallaha zaman müsait değildi ama enteresan kareler yakaladık konuyu açar paylaşır yarın bir gün beklemedeyiz , güzel bir fot. makinası çıkarınca bizde davranmadık belimizdeki telefon ve fot. makinalarına
dedik şöle yunuscum piksellice bi karelesin ama merak etme küfteleri senin yerinede götürdük valla keyifli gündü allah hepsinden razı olsun
tabi değerli dostları da andık tabiki bu arada bir gün ankaraya geleceğim motürle , ben kopuk uçurtma sağım solum belli olmaz izini bi kaparsam çat kapı gelmek istiyorum sessizcenek
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
İrfan abi aklıma daha deli birşey geldi. Kaynak işinde bayağı iyisin sanırım.Bir tane cub şasesi alalım.(Mobylette şasesi alçak ve zayıf olur diye diyorum.)Üzerine rx motoru. Arkadaşın topladığı gibi. Sadece gerekli olan malzemeler.Sonrasını sen düşün.Arkaya paraşüt açarız abi durdurmak için.
Başarılı bir çalışma olmuş.Bende bir çift silindir yapmak niyetindeyim.Maksat APAÇİ lik olsun Bazı kişilere inat
Ancak binmek için değil,seyredip silmek için yapacağım.
Bu konuda senden fikir olarak yardım isteyebilirim.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
fatihçim ben hazır şasi değilde komplesini kendim tasarlamak isterdim aslında o noktada bazı kısımlarda,(gidon vs.) torna işin içine giriyor , şasi dizaynını motor ve kendi zevkime yönelik fazla hız yapmayacak, hoplayıp zıplayabileceğim , arı gibin bi alat
ulem yeminle şöyle masa üstü 1 mt lik bir tornam olsa geriye bişey kalmadı arkadaşlara hep sölerim sonra aradığınız kişiye ulaşamayacaksınızda ah şu imkanlar yokmu
---------- Post added at 12:07 ---------- Previous post was at 12:01 ----------
abim apaçilik başka kulvar bu işlere gönül vermek bambaşka tabiki hastasıyız bu işlerin bu arada alıntı yapsaydın kimden bahsettiğini anlardık ustacım...
legend efsane demek.grup sorarsanız antalyada 10 kadar grup var ne yaptıklarını sizlerde biliyorsunuz
bu cryptonda aynı arakadaşın motoru türkiyede tek diyoruz
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Güzel bi çalışma olmuş enes kardeşim. Bu arada ehliyetteki foto yakıyor
Enes kardeşim,hani şu televizyondaki megane reklamı gibi,kapatın ışıkları kaldırın özel efektleri,diyesim geldi breton için
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:14 ----------
İrfan cığım isim vermiyeyim.o kişi kendini bilir.Apaçiliğin başka kulvar olduğunu biliyorum ancak bazı çok bilenler bunu bilmiyorlar.Bu çok bilenlerinde klavyesi kuvetli maşallahŞimdi sabaha kadar yazışmayalım bu abilerle
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)