Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Bizde herşey Zevkine LegenD

REKLAM ALANI
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ahanda pis ybr ci de burdaymış şekerim beni tahrik etme korayla bağlarım arkama sürüye sürüye yuttururum tozumu öle gülhane maymunu gibin baka kalırsın arkamdan

dur sen dur 1 sene daha bekle şunun garantisi bi dolsun gösterecem ben sana hamsi paluğu gibin bak nasıl kıvranacan arkamda
    bak benden demesi sakın cbf nin prçaları ucuz diye benle sidik yarışına girme sonra pişman olursun benden demesi harcarım seni alırım anahtarını akıllı ol yani
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı enes_007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    irfan abi msn adresini özelden yazarmısın bi kaç soru soracağım da
    kardeşim af buyur yanlış anlama ben mesn kullanmıyorum , facebook denen siteye üyeyim fakat falanca seni dürttü, felanca şunu yaptı şeklindeki davranışlarından ötürü orayada girmiyorum ,

ama özelden telefonumu vereyim hatta buradan vereyim sıkıntı yok zaman ayırdığım tek yer burasıdır yani (MT) Mail adresime dahi ayda bir exterelerime bakmak için girerim , dur yollayayaım teli

---------- Post added at 20:13 ---------- Previous post was at 20:11 ----------

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak benden demesi sakın cbf nin prçaları ucuz diye benle sidik yarışına girme sonra pişman olursun benden demesi harcarım seni alırım anahtarını akıllı ol yani
    af buyur fatihim ben 55 kiloluk adamım ahanda sana bir ipucu anahtar meselesine gelince yarışa gerenk yok biladerim sana öylesinede veririm anahtarımı , senin şeker canın sağola...
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    vay be 2 dakka polimik yapalım dedik oda olmadı tamam tamam almıyorum anahtarını azad ettim seni ama dikkat et fazla sevinme tmm

Motosikleti
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay be 2 dakka polimik yapalım dedik oda olmadı tamam tamam almıyorum anahtarını azad ettim seni ama dikkat et fazla sevinme tmm
    tamam abi sensin tırstım

ben kaçar dostlar uyku zamanı, benim velet pc ye el koyuyor af buyurun

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    sütünü ılık iç te ağzın yanmasın zurnacı abim saygılar bizden

tamam abi sensin tırstım

ben kaçar dostlar uyku zamanı, benim velet pc ye el koyuyor af buyurun
    Abi fırıncılar sabah,hatta gecenin bir yarısı uyanıyor değil mi. İyi geceler abi.Bu arada arkadaş o rx motorunu satsın sana.Trafikte ybr'lere şaka yaparsın.Ama sesi çok garip.Zın zın...Sonra bir kopma sesi geliyor.Zzııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn...Tıtı tıtıtı.

Motosikleti
    Alıntı immortalboss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi fýrýncýlar sabah,hatta gecenin bir yarýsý uyanýyor deðil mi. Ýyi geceler abi.Bu arada arkadaþ o rx motorunu satsýn sana.Trafikte ybr'lere þaka yaparsýn.Ama sesi çok garip.Zýn zýn...Sonra bir kopma sesi geliyor.Zzýýýýýý 3;ýýýýýýýý ýýýýýýnnnnnnnnnnnn.. .Týtýtýtýtý.
    aynen kardesim su an hepiniz misil misil uyuyorsunuz rx meselesi tarzi seyler yeminle aklimdan gecmiyor degil .

bisiklet gorunumlu bir yirtik canavar yapacaksin aslinda. toplayip degisik bir sey yapacaksin

Hoplayip ziplayacaksin ))

Buda bi hastalik iste. dogru ve uyumlu malzemeyle sinirlari zorlayan bi oyuncak yapmak lazim)

berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    enes ben aslında mobiletlerin modfiyesini hiç beğnmem ama senin yaptığın çok hoşuma gitti kendine has bir tarzı olmuş diğer mobietler gibi olmamış ayna sinyal konusuna girmeyeceğim çünkü modifiye bu zevk işi sen yakıştıramazsın ama başkası yakıştırır o yüzden birşey diyemem açıkcası ama yine de güzel olmuş tekerin düz bassın
    welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/

scooboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xj6N 2013
    al vitrine koy eline sağlık çok güzel oyuncak gibi bişey olmuş.

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    fatihim komserim şekspirim kulakların çınladımı ?

bu gün bolca andık seni (gaccal -yunus) (mezit) ve (lucas-erdem )ile birlikte kesin çınlamıştır sana taaaa ankaralara özellikle selam yoladım karamürsel kocaeliden...
    aleyküm selam abilerin abisi
    ulan bende diyorum bu çınnn çınnn ne sabahtan beri, motorun piston etek vuruyo zannettim bi ara
    yiğenimi bi pavyona mavyona götüreydiniz, az alem görsün genc, ankarada evden çıkamıyo
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Motosikleti
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aleyküm selam abilerin abisi
    ulan bende diyorum bu çınnn çınnn ne sabahtan beri, motorun piston etek vuruyo zannettim bi ara
    yiğenimi bi pavyona mavyona götüreydiniz, az alem görsün genc, ankarada evden çıkamıyo
    agam vallaha zaman müsait değildi ama enteresan kareler yakaladık konuyu açar paylaşır yarın bir gün beklemedeyiz , güzel bir fot. makinası çıkarınca bizde davranmadık belimizdeki telefon ve fot. makinalarına

dedik şöle yunuscum piksellice bi karelesin ama merak etme küfteleri senin yerinede götürdük valla keyifli gündü allah hepsinden razı olsun

tabi değerli dostları da andık tabiki bu arada bir gün ankaraya geleceğim motürle , ben kopuk uçurtma sağım solum belli olmaz izini bi kaparsam çat kapı gelmek istiyorum sessizcenek

bY_aLp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMAX250 ABS
    Alıntı oocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Görüntü ve estetik çok güzel , kullanılma amacı saçma .

RX135 ile 150 km. hız . ???? Paraşütsüz olarak uçurumdan aşağı bile atsanız mümkün değil.
    benim ck 125 ile 148 yapıyorum hatta bu sabah alarmın sesine uyanmasam hedefim 180 di
    bu kawasaki bir başka dostummm

Motosikleti
    Alıntı bY_aLp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim ck 125 ile 148 yapıyorum hatta bu sabah alarmın sesine uyanmasam hedefim 180 di
    sırtını fazla açıkta bırakma kardeşim aman haaaaaa

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    tabi değerli dostları da andık tabiki bu arada bir gün ankaraya geleceğim motürle , ben kopuk uçurtma sağım solum belli olmaz izini bi kaparsam çat kapı gelmek istiyorum sessizcenek
    yolun düşerse burdayız başkan

LegenD nedir bu arada? grubun adı mı enes?
    tartışmaları da takip ediyorum.
    150-160 filan akıl ürünü hızlar değil, girmeseniz daha iyi o işlere.
    ha modifiyenin hastasıyız ayrı konu
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

aynen kardesim su an hepiniz misil misil uyuyorsunuz rx meselesi tarzi seyler yeminle aklimdan gecmiyor degil .

bisiklet gorunumlu bir yirtik canavar yapacaksin aslinda. toplayip degisik bir sey yapacaksin

Hoplayip ziplayacaksin ))

Buda bi hastalik iste. dogru ve uyumlu malzemeyle sinirlari zorlayan bi oyuncak yapmak lazim)
    İrfan abi aklıma daha deli birşey geldi. Kaynak işinde bayağı iyisin sanırım.Bir tane cub şasesi alalım.(Mobylette şasesi alçak ve zayıf olur diye diyorum.)Üzerine rx motoru. Arkadaşın topladığı gibi. Sadece gerekli olan malzemeler.Sonrasını sen düşün.Arkaya paraşüt açarız abi durdurmak için.

necatik35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda xrv 750 Africa Twin,Mondial cub
    Başarılı bir çalışma olmuş.Bende bir çift silindir yapmak niyetindeyim.Maksat APAÇİ lik olsun Bazı kişilere inat
    Ancak binmek için değil,seyredip silmek için yapacağım.
    Bu konuda senden fikir olarak yardım isteyebilirim.
    Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
    Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.

Motosikleti
    Alıntı immortalboss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İrfan abi aklıma daha deli birşey geldi. Kaynak işinde bayağı iyisin sanırım.Bir tane cub şasesi alalım.(Mobylette şasesi alçak ve zayıf olur diye diyorum.)Üzerine rx motoru. Arkadaşın topladığı gibi. Sadece gerekli olan malzemeler.Sonrasını sen düşün.Arkaya paraşüt açarız abi durdurmak için.
    fatihçim ben hazır şasi değilde komplesini kendim tasarlamak isterdim aslında o noktada bazı kısımlarda,(gidon vs.) torna işin içine giriyor , şasi dizaynını motor ve kendi zevkime yönelik fazla hız yapmayacak, hoplayıp zıplayabileceğim , arı gibin bi alat

ulem yeminle şöyle masa üstü 1 mt lik bir tornam olsa geriye bişey kalmadı arkadaşlara hep sölerim sonra aradığınız kişiye ulaşamayacaksınızda ah şu imkanlar yokmu

---------- Post added at 12:07 ---------- Previous post was at 12:01 ----------

Alıntı necatik35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başarılı bir çalışma olmuş.Bende bir çift silindir yapmak niyetindeyim.Maksat APAÇİ lik olsun Bazı kişilere inat
    Ancak binmek için değil,seyredip silmek için yapacağım.
    Bu konuda senden fikir olarak yardım isteyebilirim.
    abim apaçilik başka kulvar bu işlere gönül vermek bambaşka tabiki hastasıyız bu işlerin bu arada alıntı yapsaydın kimden bahsettiğini anlardık ustacım...

enes_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha RX 135 KİNG(Fıghtıng Spırıt)
    legend efsane demek.grup sorarsanız antalyada 10 kadar grup var ne yaptıklarını sizlerde biliyorsunuz

bu cryptonda aynı arakadaşın motoru türkiyede tek diyoruz

Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

_w_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Breton 125
    Güzel bi çalışma olmuş enes kardeşim. Bu arada ehliyetteki foto yakıyor

necatik35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda xrv 750 Africa Twin,Mondial cub
    Enes kardeşim,hani şu televizyondaki megane reklamı gibi,kapatın ışıkları kaldırın özel efektleri,diyesim geldi breton için

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:14 ----------

fatihçim ben hazır şasi değilde komplesini kendim tasarlamak isterdim aslında o noktada bazı kısımlarda,(gidon vs.) torna işin içine giriyor , şasi dizaynını motor ve kendi zevkime yönelik fazla hız yapmayacak, hoplayıp zıplayabileceğim , arı gibin bi alat

ulem yeminle şöyle masa üstü 1 mt lik bir tornam olsa geriye bişey kalmadı arkadaşlara hep sölerim sonra aradığınız kişiye ulaşamayacaksınızda ah şu imkanlar yokmu

---------- Post added at 12:07 ---------- Previous post was at 12:01 ----------

abim apaçilik başka kulvar bu işlere gönül vermek bambaşka tabiki hastasıyız bu işlerin bu arada alıntı yapsaydın kimden bahsettiğini anlardık ustacım...
    İrfan cığım isim vermiyeyim.o kişi kendini bilir.Apaçiliğin başka kulvar olduğunu biliyorum ancak bazı çok bilenler bunu bilmiyorlar.Bu çok bilenlerinde klavyesi kuvetli maşallahŞimdi sabaha kadar yazışmayalım bu abilerle
    Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
    Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)