peki 4 zamanlı yamaha ybr 125 10 bg 120 km sürat yapıyorsa nede 2 zmanlı 18.5 beygir bir motor o hızlara çıkmSIN BİNEN BİRİNE DANIŞIRIN DERİM
peki 4 zamanlı yamaha ybr 125 10 bg 120 km sürat yapıyorsa nede 2 zmanlı 18.5 beygir bir motor o hızlara çıkmSIN BİNEN BİRİNE DANIŞIRIN DERİM
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
daha foruma düzgün yazı yazmayı bimiyorsun enes bir küçük bir büyük ne öyle kardeş sanmıyorum bende o süratleri göreceğini emin misiniz
şuan minibuktan yazıyorum oraya takılmayın.hem bahsettiğim motordan arayıp tarasanız 5 den fazla bulamazsınız genelde gaziantep antalya kastamonu adana mersin civarında bulunur.kimseye ispat etme gereğinde bulunmuyorum dediğim gibi sadece bilen ve binen anlar rx 135 king farkını
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Ya yine aynı tartışmalara girmek güzel olmayacak ama, yanılma payını düşüyormusunuz? Yoksa YBR nin kadranında okuduğunuzu mu söylüyorsunuz? 10~11 bg bir motorun 120 km/h yapmasını ben oldukça uzak buluyorum(oldukça da düzgün cevap vermeye çalıştım, tartışmaya dönmesin diye ) RX 135 görmedim de, bilmem de ama...
Burayı kasaba ilan ettim, istediğiniz kadar misafirim olabilirsiniz. Ben de köyün ağası, yok muhtarı yoksa delisi mi desem
#sürenadam
Oynanmışsa 200'de yapar, mesele güvenli seyredebilmesi ve güvenli durabilmesi
www.motorumla.net
Sevgili Kardeşim ,
İsmimin altında BMW yi görenler ömrüm boyunca BMW kullandığımı düşünmek gibi bir hata yapıyorlar. RX 135 king nedir gayet iyi bilirim , 2 zamanlı motoru çok daha iyi bilirim . Bu abin 10 sene iki zamanlıların yağını dumanını çekti 250 cc 350 cc 14bg 24bg 28bg hertürlüsünü gördük 165 çevirenini göremedik.
Sevgilerimle
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
yahu arkadaşlar motor 2 zamanlı 4 zamanlılarla neden kıyaslıyorsunuz.derbi 2 zamanlı 125 cc 150 km/h geçiyor. rx135 yolda gördüğümüz mondiallere benzediği için aynı motor sanıyorsunuz ama çok farklı bir motor,küçümsemeyin rx hayranı da çoktur(benim tipim değil)
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
Fesat mıyın neyin sen yaaa
Ahanda bu işte...
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
enes_007 dostum bu pembe tip motoru çok iyi biliyorum bende hastasıyım bu motorun bi zamanlar bu motordan bizde toplamıştık sürmesi çok eğlenceli genelde yarış yapmak için topluyorlar tabiki şimdi bu motorlardan pek kalmadı hepsini polisler topladı pek güvenli motor değil frenleri felan pek tutmaz bu motoru bilen bilir. Yamaha rx 135 i de çok iyi bilirim dostum 150 cc ler felan peşinden yetişemez bu motorun 150 km hız yaptığınada inanırım bu iki motorda hayranı olduğum motor ALLAH kaza bela vermesin
bana katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum. yamaha rx 135 king kullananlar bu başlığa gelirlerse onlarında nasıl bir yorum yapacağını iyi biliyorum jawa gbi hantal değil.ve ivmelenmesi çok yüksek bir motor .
çok güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık enes
bu arad hıza gelirsek ben bir video izlemiştim rx135 z olması gerek 200 km hız yapıyordu diyeceksiniz ibresi bozuktur ama araba ibresiyle ölçüyorlardı araba ile yanyana gidiyordu ama adam füze gibi üzerine yatmış o videoyu izlediğimden bence 150 yapar rahat rx
yalnız bende inanmadım azıcık araştırdım şimdi nette rx135 cidden 160 falan yapıyo galiba şaşırdım gece gece
enes emeğine sağlık..ilginç şeyler çıkmış ortaya..ben de birkaç videoda 150-160 yapan rx135 ler görmüştüm ama video da yanıltıcı olabilir..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Ooooff offf gelde anlat bu çocuklara , fizik kanunları ,aerodinamik v.s. v.s. yahu kardeşlerim 2 zamanlıda olsa 4 zamanlıda olsa jet motorluda olsa 18 beygirden bahsediyoruz yapmayın etmeyin yarın öbür gün biryerlerde karşılaşırız bağlarım GPS i makinanıza mahçup olursunuz.
En son geçen pazar Apache ile önümde giderken ibresinin 135 km gösterdiğini iddia eden kardeşimin önüne GPS deki 109 km kaydını koyduğumda çok üzülmüştü aynısı sizede olmasın.
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Tamam tamam sustum
Yuhh! Afedersin, kendimi tutamadım, o kadar var mı yav gerçekten? Eh benim motor 110-111 arası gidip geliyor, kaç yapıyorum ki ben o acaba...
#sürenadam
konuyla alakalı bi kaçvideo
http://www.youtube.com/watch?v=ycdmr...eature=related
rx 135 kw ninja drag
http://www.youtube.com/watch?v=Ipkzw5SUx7E
http://www.youtube.com/watch?v=r2eV5...eature=related
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)