güzel güzel...
Allah kaza bela vermesin
güzel güzel...
Allah kaza bela vermesin
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Özelden görüşelim bu konuyu , burada herkesin önünde olmaz :p :p :p
---------- Post added at 12:37 ---------- Previous post was at 12:33 ----------
Gaz verme adama pis SS ci , birkaçınızı ipe çekseler herşey düzelir bu memlekette o derece kötüsünüz.
Yeni Sloganım : Tüm SS ler piste , yollarda SS görmek istemiyoruz ......
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
ne yani buna para mı verdin cruiserden buna mı geçilir olmamış sen sat onu ( kıskançlık içerisinde)
hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah
İkincilik kaybedenler içindir...
Yaf ben baktım motora, çocuk kırılmasın diye bişi demedim ama çok dandik be. Kazıklamışlar bunu. Mesela ön tarafa böyle sap gibi, saplanmış gibi bişi takmışlar. Nedir bu dedim, gidon amortisörüymüş. De get len, gidonda amortisör mü olurmuş? Hiç amortisör görmesek yiyecez... Sonra baktım, egzoz diye böyle yoşi mi hoşi mi bişi takmışlar. Çok pis geçirmişler buna. Bizim Topkapı oto sanayide bi Haydar usta var on kat iyisini yapar bunun şerefsizim. Böyle disklere bi şekil filan yapmışlar, çiçek böcek. Lan olm, bunun erkek motoru olduğuna emin misin dedim ama üstelemedim. Sonra motorun her tarafı plastik be. Neymiş hafifmiş, güvenliymiş feşman. Çocuk mu kandırıyonuz yahu, plastikten teyyare motor işte...
Mundar bu ciğer bak. Demedi deme...
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
Hayırlı olsun. Allah kazasız, belasız, hayırlı sürüşler nasip eder inşallah.
Hiç kimse şu motordan şu motora geçilirmi demez. Benim gibi düşünenler "ABİ BEN MOTOR SÜRMEYİ BİLMİYORUM. SS LER HOŞUMA GİDİYOR HANGİSİNİ ALAYIM" diyenlere sadece aklını başına al öğrende gel derler...
Dumanla haberleşmeye son.
Her yer DUMANSIZ HAVA SAHASI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)