maşşallh çok güzel motor nazar değdiricez die korkuyorum :D
maşşallh çok güzel motor nazar değdiricez die korkuyorum :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
sonunda çok şükür imageshack da ya bir sorun var ya da belli bir limitten sonra para istiyo, sonunda yükledim vespamın son stickerlı hali ve ducatiyle olan ilişkim anca işte bu kadar pastasını yedik motosikletini inceledik test ettik o kadar... çok samimi ailecek görüştüğümüz sevgili kankam troy kardeşimle berabe
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:44 ----------
ilerde naship kısmet artık, bu arada alper150zc teşekkür ederim hocam sağolun.
Buna binmeye kıyabiliyor musunuz?
Hayırlı olsun, tekeriniz her daim düz bassın...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
motosikletle ilgili çeşitli kişisel eşyalarımın bir kısmı...
resmine bakıp hayal ettiğim günler...
Herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum arkadaşlar, resimleri eklememin amacı sizlerle paylaşarak sizleri eğlendirmek istedim. kazasız, belasız, keyifli sürüşler dilerim!
Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim, benim motorun kuzeni bu ..
HONDACBR125RAPRİLİARS125YAMAHAR6
oyyyyyşşşşş o ne yav:D içim gitti ... Allah kazasız belasız günler verir inşalah... gavur yapıyo ya:D
pehlıvanınızı güle güle kullanın
resimler geri geldi bu yükleme çok zor işmiş ama keyifli pastanın tadı güzeldi bu arada...
dünya superbike sampiyonu troy bayliss ve ben
1098 de yakıştı gerçi hava soğuk dükkanda baya ateşli insanı ısıtıyo
vespaya biraz sticker yapıştırmıştım, en son halinde...
konteynerı açtıktan sonra henüz askılardayken.
içimin yağları eridi hocam ne iş yapıyorsunuz sorması ayıp
ayrıca allah kaza bela ceza göstermez inşallah maşallahhhhhh maşalllahhhh
bu kawasaki bir başka dostummm
Güle güle kullan hocam. Kazasız belasız sürüşler.
Her bakandan 1 lira alsan, bir daha zengin olurdun
Adaletin bu mu dünya diye isyan edesim geldi. Güle güle kullan aga. Senin malın bizim çenemizi yorar ancak
NE YALAN SÖYLEYİM, BEN DE ÇİNGENE DONU GİBİ RENGARENK BİR APAÇİ bekliyordum...
2 sene önce istanbulda bir suzuki servisinde bunlardan bir tanesine kaza ile elim değmişti ( çaktırma ama bilerek dokunmuştum )
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin.
italya gibi taşı toprağı sanat eseri olan bi ülkede yaşayıp da böyle sanat eserleri üretmemek tuhaf olurdu zaten! ama türkiyede yaşayıp da böyle bi sanat eserini alabilmek de sağlam testis gerektirir tabi.. ne yalan söyliyim,kıskandım..
şaka bi yana hayırlı olsun,kazasız belasız..
hayırlı uğurlu olsun kardeşim. sağlık ,mutluluk ve huzurla, gönlünün dilediğince kullanman dileklerimle
[COLOR="#DAA520"][/COLOR][B]Deveye sormuşlar neren eğri diye,bir türlü öğrenemediniz ALLAH sizi bildiği gibi yapsın demiş[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)