Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Bu da Benim Pehlivan :) (motosikletimin resimleri)

REKLAM ALANI
    glock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    teşekkür ederim arkadaşlar çok sağolun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Superbike'ların en tatlısını (ve en güçlüsünü) almışsınız. Güle güle kullanın.
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

yashukawa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250r
    başkan naptın ya one öle :D
    geçenlerde bi e2'de bi dizide denk gelmiştim adam bunu salonun girişine koymuş heralde 2007-2008 model felandı dizinin bölümleri eskiydi çünki :D manyak duruyo yanlız kazasız belasız sürüşler dilerim :D

teşekkür ederim sn. GorkeM suan zx10r en güçlüsü diye biliniyo ardından bm s1rr geliyo fakat f4 ü de yabana atmamak lazım oda rr versiyonuyla gelecek 200 hp olarak. o kadar detay ayrıntıda anca pistte anlaşılıp keşfedilir, sonucta ben cadde de kullanıyorum amatör sayılır. rr versiyonu 300 ü görmüyo euro5 ten dolayı mıdır artık nedir bi sınırlama getirildi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:19 ----------

sn. yashukawa teşekkür ederim batman ve irobotta vardı will smith kullanıyordu spr modeli bende belki nürburgring pistinin stickerını bulursam ufak çapta belli belirsiz tonlardaki renklerden yapıştırmak istiyorum

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

cbr1100 xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ HAYABUSA 2021 BLACK EDİTİON
    Hayırlı olsun kardeşim allah kaza bela vermesin....ne zaman gazlıyoruz......
    Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....

teşekkür ederim cbr11xx

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    nur topu gibi maşaallah ,
    hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    yav bu pehlivan değil sumo güreşcisi mübarek... hayırlı olsun kaç gayme bayıldın bu alete...birde şey dicem bu kadar parayı motora nasıl bağladın... demek ki fazla ...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

teocan94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    En Fazla CBF 150 Çıkar Diye Girdiğim Bir Başlıkta İlk Defa Dibim Düşerek Öyle Kala Kaldım Baktım Baktım Ve Sitesindeki Resimlerden Birini Masaüstü Resmim Yaptım

İstanbula Gelirsem Bu Motoru Görmek İsterim Tabi Sizin İçin Bir Sorun Olmazssa
    Bu Makina Benim İçin Hayalden Öteye Gidemez Çünki En Fazla S1000RR a Giderim Galiba
    Allah Kaza Bela Vermesin Hocam.
    Selamlar.

Tesekkur ediyorum sağolun, s1000rr la pek fiyat farki yok (bikaç bin) pek insallah kismet bu arada istanbula gelirseniz... Sn. Metehan gercekten bedeli tr sartlarinda ağır, fiyat söylemeyeyim zaten belli aşşa yukari.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı glock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tesekkur ediyorum sağolun, s1000rr la pek fiyat farki yok (bikaç bin) pek insallah kismet bu arada istanbula gelirseniz... Sn. Metehan gercekten bedeli tr sartlarinda ağır, fiyat söylemeyeyim zaten belli aşşa yukari.
    hehe... ben 5500 gaymelik pcx aldım ortalığı yıktım malım vaarr malımm vaaarr diye cingenler gibi reklamını yaptım... görmemişlik bu olsa gerek... sen demek görmüş geçirmiş olgun birisin...valla 55 euroya motörüme kappa cam alamadığım bir dönemde fiyatı söylememiş olman gayet isabetli olmuş...demek Allah baba bize ondan mal mülk para vermiyor...ya da parayı kime vereceğini biliyor...param olsa .ötüm başım oynar huyum suyum değişir galiba...

hayırlı uğurlu olsun...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

syn022 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok sattım Cbf'yi Maxi arıyorum.
    Maşallah çok güzel motor. Kutuyu gördüm yetti bana. Güle güle kullanın. Pehlivanı kırkpınarlara getirin de er meydanı görsün
    ~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~

Motosikleti
    xciting250i
    hayırlı olsun motorun garajındaki resimlerden de bu motoru çok istediğiniz belli oluyor güle güle kullanın

Rica ederim sn. Metehan estafurullah... Görgüsüzlük zaman zaman hepimizde var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:44 ----------

Tesekkur ederim arkadaslar ) sağolun, garajdaki resimler onlar sadece, odamda kücük boy mv agusta f4 oyuncaklarida biblo olarak cesitli modellerle susledim odamdaki raflari ;))

SARP AY52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC700X
    Motoya bakarken farkında olmadan salyalarım akmış klavyenin üstüne. Böyle makine fotosu konurmu mu be ? Alıştıra alıştıra koyun bari önce teker sonra gidon gibi. Böyle kutusunda fırlayan gıcır kalp çarpıntısı yapıyor. Allah sahibine bağışlasın kazasız belasız sürüşler. Nazar boncuğu ister.

SARP AY52 )) teşekkür ederim.

kingcüneyt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ---
    ben ilk çinli motor dur diye girmedim sonra bi gireyim dedim ve şok oldum Allah daha iyilerini nasip etsin kaza bela vermesin bu arada pehlivanla top speed yaptığınızda kaçı gördünüz en son Gerçekten merak ettiğim için sordum
    Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn

sn. kingcüneyt öncelikle teşekkür ederim, km kadranın da 310-308-302-298-292 gibi sayıları gördüm.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Kazasız,belasız hep iyi günlerde kullanmanız dileğiyle,hayırlı,uğurlu olsun...

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)