Hyosung GT250R Diz Verme+Yere El sürtme Ve Stopie(video)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
evet. motorda orjinal çinko lastikleri olmadığı belli :D yoksa zaten stoppie değil yapışoppie yapardın :D :D... güzel hareketler pistlerde de görürüz inş
-
Görkem çok güzel haraketler bunlar Arkadaki hatun ablamız senle bir tur atmak istedi mi yine
Çoğunluğun yaptığı şey
daima yanlıştır.
-
ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
sessizsakin adlı üyeden alıntı
evet. motorda orjinal çinko lastikleri olmadığı belli :D yoksa zaten stoppie değil yapışoppie yapardın :D :D... güzel hareketler
pistlerde de görürüz inş
teşekkürler abim.. inş seneye pistlere adım atıcağım....
djan adlı üyeden alıntı
Görkem çok güzel haraketler bunlar
Arkadaki hatun ablamız senle bir tur atmak istedi mi yine
yok sadece seyirine baktı birazda arkaya binmeye yemedi galiba önünde stopie falan yapınca....
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR
Güzel evet ama lastik ve zeminn iyi olması lazım...
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
Tebrik ederim güzel hareketler,fakat fotoğraflardan gördüğüm birşeyi sormak istiyorum.
Birçok ss motosiklette plaka o şekilde garip yerlere takılıyor yada tamamen sökülüyor. Neden böyle bir şeye gerek duyuyorsunuz? Plaka kimi neden rahatsız ediyor?
---İTÜ Makina Mühendisliği 2009---
2009-2010 UYARI Model Uydu Takımı
2010- ? ITU Formula SAE Takımı
-
Vakumluyo lastik zemini dicektimki tozlu zeminde küçük bi yaramazlık yapmış. geçmiş olsun...
Son foto superbike yarışından sanki
-
maşallah allah daha iyilerini yapmayı nasip etsin çok güzel ancak paket taş olan bir zeminde okadar yan yatırmak riskli değil mi sonuçta asfalt gibi dümdüz bir zemin değil
Ben olsam o ihtimal doğrultusunda yapmaya tırsardım işin ucunda motoru düşürmek var
-
erimozel adlı üyeden alıntı
Tebrik ederim güzel hareketler,fakat fotoğraflardan gördüğüm birşeyi sormak istiyorum.
Birçok ss motosiklette plaka o şekilde garip yerlere takılıyor yada tamamen sökülüyor. Neden böyle bir şeye gerek duyuyorsunuz? Plaka kimi neden rahatsız ediyor?
şöyleki başımdan bir olay geçti bir araç tarafından gecenin bir vakti kovalandım... ozmn plakam açıktaydı ve tek istediğim plakamın o an olmamasıydı bir daha tanımaması için bu sebeten motosikletime undertail taktım ve plakayıda alta koydum....
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Vakumluyo lastik zemini dicektimki tozlu zeminde küçük bi yaramazlık yapmış. geçmiş olsun...
Son foto superbike yarışından sanki
evet tozlu yerde ufak bir yaramazlık yaptı ön teker ama tutuşu gayet güzel yaramazlığı yapması gereken yerde yaptı diyebiliriz...
ben en çok 6 ve 8 i beğeniyorum özellikle 8 ama kıvılcımlardan dolayıda 6 dan vazgeçemedim... gerçi hepsi güzel
safakk adlı üyeden alıntı
maşallah allah daha iyilerini yapmayı nasip etsin çok güzel
ancak paket taş olan bir zeminde okadar yan yatırmak riskli değil mi sonuçta asfalt gibi dümdüz bir zemin değil
Ben olsam o ihtimal doğrultusunda yapmaya tırsardım işin ucunda motoru düşürmek var
buradaki parke taş araçlar tarafından ezilmemiş üzeri pütürlü tutuşu daha çok arttırıcak bir yüzeye sahip (trafiğe Kapalı konser alanı)..bu sebepten normal parke taş ve asvalta göre daha iyi durumda bu sebepten burayı tercih ettim ve güvenle yatırdım....
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
-
Çok güzel fotoğraflar, pistlerde de görebiliriz seni umarım tozlu zemin çok sıkıntı, anında bırakıyor lastik, geçmiş olsun.
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
-
my91 adlı üyeden alıntı
Çok güzel fotoğraflar, pistlerde de görebiliriz seni umarım
tozlu zemin çok sıkıntı, anında bırakıyor lastik, geçmiş olsun.
teşekkür ederim inş. seneye pistlerde olabilirim.....Tozlu zeminlere dikkat..! ;)
-
lastik michelin olunca motoru yatırmak biraz daha kolaylaşıyor. elinize dizinize sağlık çok güzel resimler.
-
maşallah allah nazarlardan saklasın bişi sorasım geldi.
yerde duran bir bozuk parayı seyir halindeyken ala bilirmisin.
-
Çok güzel hareketler bunlar
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
Adana İl Temsilcisi
bravo dikkat ettimde,videoda da,resimlerde de hep sola çalışmışsın,sağın zayıf mı ?
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
Mersin İl Temsilcisi
helal len... neredeeeeen nereyeeee....
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Görkeme tam destek,,, aramızda yetişmiş iyi pilotlardan biri imkanlar dahilinde en iyisini yapmaya gayret ediyor tebrik ederim görkem
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
Nice keyifli sürüşlere diyeyim... Güzel fotoğraflar.
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
-
maxi97 adlı üyeden alıntı
lastik michelin olunca motoru yatırmak biraz daha kolaylaşıyor. elinize dizinize sağlık
çok güzel resimler.
evet lastiğin güzel olması lazım tabiki... fotoalrı beğenmene sevindim
yamyamaha adlı üyeden alıntı
maşallah allah nazarlardan saklasın bişi sorasım geldi.
yerde duran bir bozuk parayı seyir halindeyken ala bilirmisin.
teşekkür ederim sağolun allah hepimizi nazardan saklasın fakat bana okula giderken nazar değdi bile.. bozuk para olayınıda denemedim... fakat banknot olursa kesin alırım onu biliyorum bozuk para için eğilmeyebilirim
Felon adlı üyeden alıntı
Çok güzel hareketler bunlar
eyvallah ali...
adanalı adlı üyeden alıntı
bravo
dikkat ettimde,videoda da,resimlerde de hep sola çalışmışsın,sağın zayıf mı ?
o gün sadece solu denedim arada bir sağa yattım fakat sağa yatarken çok ufak bir sorun var bir gün çalışma ile rahatlıkla üstümden atarım tabiki sağa yatmak daha zor sola göre Dizim iyileştikten sonra sağ yönde diz vermelerde olucak..
yürekçe adlı üyeden alıntı
helal len... neredeeeeen nereyeeee....
sağolasınn teşekkürler...
jesse adlı üyeden alıntı
Görkeme tam destek,,, aramızda yetişmiş iyi pilotlardan biri imkanlar dahilinde en iyisini yapmaya gayret ediyor tebrik ederim görkem
teşekkür ederim cem abim...en iyisini yapmaya hep gayret ediyorum Motosiklette kendini geliştirmek önemli bence !
BBelt adlı üyeden alıntı
Nice keyifli sürüşlere diyeyim... Güzel fotoğraflar.
teşekkür ederimmm sizede keyifli sürüşler dilerim..
-
bygrm adlı üyeden alıntı
bozuk para olayınıda denemedim...
fakat banknot olursa kesin alırım onu biliyorum
bozuk para için eğilmeyebilirim
Allah demet demet baknotlar nasip etsin sana
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)