Hyosung GT250R Diz Verme+Yere El sürtme Ve Stopie(video)
Reklamlar
-
yamyamaha adlı üyeden alıntı
Allah demet demet baknotlar nasip etsin sana
hepimize nasip etsin inş...
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
Reklamlar
-
sessizsakin adlı üyeden alıntı
evet. motorda orjinal çinko lastikleri olmadığı belli :D yoksa zaten stoppie değil yapışoppie yapardın :D :D... güzel hareketler
pistlerde de görürüz inş
yapışoppie koptum
-
maşallaah :D gerçekten çok güzel fotolar bu arada lastiklerini nereden kaça aldın ebnde onlardan aradım ama arka tekerleğe göre bulamadım 170 den aşşağısı yok 150 li lik lazım
welcome to my world
https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
-
berk_cglr adlı üyeden alıntı
maşallaah :D gerçekten çok güzel fotolar bu arada lastiklerini nereden kaça aldın ebnde onlardan aradım ama arka tekerleğe göre bulamadım 170 den aşşağısı yok 150 li lik lazım
150 liği ikinci el pendikte birisinden aldım 100 Tl ye daha sıfır ayarında gördüğünüz üzere gayet iyi
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
-
Tebrikler güzel resimler
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
tebrikler...
yalnız birşey dikkatimi çekti hep soluna yatmışsın biraz da sağına yat...
küçükken hocalar iki kulaktan eşit çekerdi biri büyük biri küçük kalmasın diye
harley is making love with
davidson
-
metci adlı üyeden alıntı
Tebrikler güzel resimler
teşekkür ederimm
jackonbir adlı üyeden alıntı
tebrikler...
yalnız birşey dikkatimi çekti hep soluna yatmışsın biraz da sağına yat...
küçükken hocalar iki kulaktan eşit çekerdi biri büyük biri küçük kalmasın diye
dizim iyileşsin sonra sağ tarafada çalışıcam... sağada aynı şekilde yatabiliyorum fakat soldan biraz daha az bu yüzden bir günümüde sağ taraf için harcıyıcağım
-
tek kelime ile TEBRİKLER VE BRAVO. Çok beğendim kardeş. İnsan imreniyor. Aynı lastiklerden alsakmı ne.
Selamlar
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
-
tt Adnan adlı üyeden alıntı
tek kelime ile TEBRİKLER VE BRAVO. Çok beğendim kardeş. İnsan imreniyor. Aynı lastiklerden alsakmı ne.
Selamlar
teşekkürler adnan abi... bu arada lastikleri tavsiye ederim...
-
çok güzel kareler yalnız kaskı yere degdirme metodunu göremedik?
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
bygrm adlı üyeden alıntı
teşekkürler adnan abi... bu arada lastikleri tavsiye ederim...
Evet, görülen o ki, lastikler boş değil. Değer yani. Bu arada, havalarda bozdu artık, buluşma olurmu daha? Veya olunca duysak.
Selamlar
Kendine iyi bak
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
-
Arkadaşlar Hyosung'un yeni fiyatları aşağıdaki gibi. Tabiki bu fiyatlara plaka ruhsat bedeli için ortalama + 350 Tl eklenecek!
Sportbike
GT250 8.975 TL
GT250 R 9.856 TL
GT650 16.274 TL
GT650 R 18.495 TL
GT650 R W/D 16.606 TL
Cruiser
GV250 8.367 TL
GV650 20.232 TL
GV650 TTC 17.430 TL
Ayrıca bir daha zamlanma ihtimali de yüksek!
Bu arada benim motorun çok özel yeni uygulamalar yapılmış haliyle fotolarını ekleyeceğim buraya.
*** 2013 Model Hyosung Gt250r EFI Full Kırmızı Racing ***
-
GT650 R 18.495 TL
GT650 R W/D 16.606 TL
bu W/D olayı nedir. ? ? ? ? ? ilk defa duydum.. :S
-
Arkadaşım seni nasıl tebrik etsem bilemiyorum zamanlaman süper saatlerdir forumu didik didik ettim bu konuyu arıyordum aradın mı bulamazsın ya o hesap bulamadım, yorumun konuyu güncelledi de gördüm sağolasın bu arada o w/d mevzusunu ben de merak ediyorum
-
çok gzel hareketler bunlar..sanada bu yakışır....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
sedici adlı üyeden alıntı
Arkadaşım seni nasıl tebrik etsem bilemiyorum zamanlaman süper saatlerdir forumu didik didik ettim bu konuyu arıyordum aradın mı bulamazsın ya o hesap bulamadım, yorumun konuyu güncelledi de gördüm sağolasın
bu arada o w/d mevzusunu ben de merak ediyorum
hehe tam zamanında yazmışım ozaman...bu arada konuyu tekrardan neden aradın acaba merak ettim
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
çok gzel hareketler bunlar..sanada bu yakışır....
sağolasıınnnn ))
-
tt Adnan adlı üyeden alıntı
Evet, görülen o ki, lastikler boş değil. Değer yani. Bu arada, havalarda bozdu artık, buluşma olurmu daha? Veya olunca duysak.
Selamlar
Kendine iyi bak
evet adnan abi lastikler iyidi fakat ön şuan eskidi yeni pist lastiği hediye olarak aldım onlarla devam edicem çalışmalara... havalar soğudu fakat ben özel sebeplerden buluşmalara katılmıyorum mümkün olduğunca...
-
-
Fotolar güzeldi cidden
-
Lastiklerin markasını sorabilir miyim Bu arada maşallah motosikletin bebek gibiymiş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)