yaaa ben bu motoru youtubeden görmüştüm benim sevdiğim dl v strom 650 nin içine etmişler offfffffffffff offfff
iğrenç etmişler yazık günahhhhhhhhhhh
ayıp değil mi bu tasarım şimdi daha mı iyi yan grenaja bakın !! şu kafanın şekilsizliğine bakın birde eskisine bakın
Mustafa Kemal Atatürk
Suzuki kendi kendine bacağına sıkmayı becermiş. Tebrik ediyorum kendilerini. Akıcı çizgiler yapalım, agresiflikten uzaklaşalım mantığına kurbağa ya çevirmişler canım motoru. Eskileri gibi imkanı yok satmaz türkiye de bu tasarımla
YOU WILL NEVER WALK ALONE
tek sıkıntı far dizaynı bence...motora saçma sapan bir ifade vermiş...onun dışındaki detaylar bence hoş...
tek sıkıntının sadece far dizaynı olduğuna eminmisiniz?
yan grenajda çok beter olmuş
yenisi yukarda eskiside burda
birtek arka plakalığın tasarımı hoş
Mustafa Kemal Atatürk
Kocaman ön farları ve kaba görüntüsü çok daha güzeldi.Kendine has tasarımı vardı.
İçine etmişler güzelim motosikletin.
Bu motorun eski tasarımınıda sevmemiştim.
Bunuda sevmedim.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
biraz daha enduro havası vermeye çalışmışlar ama eskisinden iyi olmamış çok berbatta olamış.
Biz türkler kalıplı motor seviriz bize uymadı kesinlikle ufak karenajlar
Teknik verilere bakmadım ama fotoğrafları görünce dl nin içine etmişler dedim.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
motor eskiye göre çok cılız kalmış
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Motor eskiden de tipsizdi, şimdi de tipsiz. Bunda şaşılacak bir şey yok. Adamlar çizgileri yenilemişler, yakında buna da gözlerimiz alışır. Motoru sağlam olsun da, tipini sonra düşünürüz.
F650Cs ye benzeten bunu bir tek ben miyim ?
YOU WILL NEVER WALK ALONE
Bence güzel olmuş ...çok sevdim bu modelini..eskisini hiç sevmezdim..çok kaba görünüyordu..
2020 'Tracer 900 İcon Blue
anladığım kadarıyla ön amortisörü yükseltmişler yani yerden daha yüksek gibi yeni modeli
Aslında bize kötü gelen bir yanı da bu amotrisör çubuklarının ortaya çıkması ve çamurluğun arkasındaki görüntü
eskiden koca kafası be büyük gözleri ile EŞEĞE benzerdi, şimdikinin kafası küçülüp boymu uzamış LAMA ya dönmüş.
(Lama=Güney amerikanın tüküren hayvanı)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)