benim aklıma bişey geldi,bu başlığı gördükten sonra sahibinden.com a koşup suzuki bölümüne saldıran kaç kişi var acaba ?
benim aklıma bişey geldi,bu başlığı gördükten sonra sahibinden.com a koşup suzuki bölümüne saldıran kaç kişi var acaba ?
hayırlı olsun. Allah kazasız belasız sürüşler nassip etsin
mondial kanuni benzerlerine inat HONDA.senle daha nice 20. yıllara ...
Hemşerim motorun hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.Fotoğraflarda ayrı bi güzel çıkmış neden acabaa
hayırlı olsun tekerin düz bassın.Darısı başıma
hyodan sonra nasıl geldi ilk izlenimini merak ediyorum? ulen bizim bindiğimizde motor değilmiş dedinmi
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
hemen bu resimleri bikepics e yüklüyosun günün fotosu köşesinde senin makinayı görelim
Mustafa Kemal Atatürk
Hayırlı olsun arkadaşım,ALLAH kaza bela göstermesin....Yeni fıstığınla beraberliğin,uyumun,adaptasyonun daim olsun....Tekerin düz bassın yoldan hiç çıkmasın...
Suzuki japonlar arasında 1 numaradır zaten...Güzel seçim olmuş....
Tşkkrler
Aynen kardeşim hyolar bize işkence çektiriyomuşta haberimiz yokmuş fren desen zımba gibi, yol tutuş harika, viraj desen bu kadarmı güvenli ve rahat alınır, aydınlatma desen bizmkiler yanında sinyal lambası gibi kalır daha ne desemki işte Barkın beyinde dediği gibi binmeyen sürmeyen anlayamaz. Hız konusunda sizden bi farkım yok şimdilik 6000 7000 rpm' i hiç geçmedim alışma dönemindeyiz :p
Bi deneyelim bakalım:p
Tşkkrler
GT! ...
allah kaza bela vermez inşallah hayırlı ugurlu olsun makine güzel duruyor
yolun daym acık olsun
Hayırlı uğurlu olsun, allah kaza bela göstertmesin. Makinenin güçlü olduğu unutup inşallah kimsenin gazına gelmezsin...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
bir ben zannediyordum herkeste mi varmış o hastalık
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
Güzel makina. Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız hayırlı sürüşler nasip eder inşaallah.
Dumanla haberleşmeye son.
Her yer DUMANSIZ HAVA SAHASI
aman hocam en iyisi başlarda temkinli sürmek ben o konuda hiç hakim olamıyorum kendimeAynen kardeşim hyolar bize işkence çektiriyomuşta haberimiz yokmuş fren desen zımba gibi, yol tutuş harika, viraj desen bu kadarmı güvenli ve rahat alınır, aydınlatma desen bizmkiler yanında sinyal lambası gibi kalır daha ne desemki işte Barkın beyinde dediği gibi binmeyen sürmeyen anlayamaz. Hız konusunda sizden bi farkım yok şimdilik 6000 7000 rpm' i hiç geçmedim alışma dönemindeyiz :p
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
hocam hayırlısı olsun. lastik havalarını hemen kontrol et önceki sahipleri önemsemiyebiliyor, sende yeni oldugu için boyle herhalde diyon tehlikeli durum olusuyor. kazasız belasız.
hayırlısı olsun ne diyelim suzuki herkez tarafından bilinmeyen fakat bilenler tarafından da çok tercih edilen bi marka dır
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
hayırlı olsun,tekerin düz bassın 125-250-600-1000-1300....nereye gider bu döngü bn daha evrimin başındayım
MT 17 ÇANAKKALE
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
Gixxerın 600 lükler arasındaki yeri hep ayrıdır gerek tasarım gerek sürüş Plaka da sanki motordan çıkan sesi yansıtıyor Tavsiyem o plakayı daha kuytu bi yere sok
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)