Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

yeni ybr'em

REKLAM ALANI
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    arkadaşlar zamanın da öyle idareten bi çinli cub almıştım fakat ne konforu nede sağlamlığı beni tahmin ettiğimden çok hayal kırıklığına uğrattı ve sattım gitti.... bazen düşünüyordum bu cub çok kahrımı çekti diye düşünüyordum fakat ybr yi aldıktan sonra anladım ki aslında ben onun kahrını çok çekmişim mübarek bi titriyordu anlatamam yani bu da yeni motorum!!! 2008 model 15300 km de çok güzel bakılmış çizik yok diyebilirim gerisini fotoğraflar anlatır..........
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    hayırlı olsun allah kaza bela vermesin....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

CygnusBursa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 ESD 2013
    hayırlı olsun güle güle kullan allah kazabela vermesin
    Düş peşindeysen Düş peşime

cepcell_apo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 HONDA CBF 250
    ahyrlı olsun güle güle kullan benimde vardı aynı renk model motorum çok güzel bu seri benm hoşuma gidiyoo 2011 den güzel geliyo bana ne yapsan yakışır bu motoraa
    sevgi eylem gerektirir.. ee ne duruyorsunn bass gazaa...

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı cepcell_apo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ahyrlı olsun güle güle kullan benimde vardı aynı renk model motorum çok güzel bu seri benm hoşuma gidiyoo 2011 den güzel geliyo bana ne yapsan yakışır bu motoraa
    açıkçası ben de yeni kasaları beğenmiyorum güzel olabilir başkasına göre ama ben beğenmiyorum ondan alacaktım fakat üzerine oturunca içime sinmedi birde mavi rengini almak istemedim önceki motorum mavi di ömür boyu mavi motora binmek istemedim o yüzden kırmızı veya siyah almak daha mantıklı geldi

sarıdev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    hayırlı olsun allah uzun km ler nasip etsin gerçekten çok temiz motor almışsın

Motosikleti
    honda cg 125 ' 91 | Honda cbr 125 r ' 2012
    hayırlı olsun.Allah kazasız belasız bol keyifli sürüşler nasip etsin
    mondial kanuni benzerlerine inat HONDA.senle daha nice 20. yıllara ...

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayırlı günlerde kullanmanız dileği ile servisin yolunu unutacağınızı düşünüyorum

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı safakk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı günlerde kullanmanız dileği ile servisin yolunu unutacağınızı düşünüyorum
    ben zaten servise hayatım boyunca gitmedim çünkü servislerde bence çok büyük kar marjı ile iş yapmaya çalışıyorlar bugün koruma demiri almak için gittim 70 tl fiyat çekti bende hayır lı işler dedim lastik sordum yok ee ne biçim servis honda servisi ne gittim onda lastik var allahtan güzel montlarda vardı birde mont lazım ee sakarya da tek servis olunca millet kucağına oturtmaya çalışan adamlar çok yani....... herkeze güzel dilekleri için tşk kazasız sürüşler herkeze

kaça aLdım motoru sıfır mı 2. el mi

Motosikleti
    Hyosung GT250R '11-Vespa ET4 '01-Mondial 150ZC '09
    Alıntı EşmeLee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaça aLdım motoru sıfır mı 2. el mi
    15300kmde 2008 model demiş nasıl sıfır olabilir hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela göstermesin
    ::tutkuy:: ::thanks: ::cheeeeer

GÖKTUĞ TÜREL

yazıyı okumamıştım

selçuk sezer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym hd2
    hayırlı olsun
    Sıdkın hakikatı seni yalandan başka bir şeyin kurtaramayacağı bir yerde gerçeği söylemendir"Cüneyd i Bağdadi"

kaça aLdın

alosyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    klx250
    hayırlı olsun.güzel motosıklet.
    Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayırlı olsun gerçektem temize benziyo iyi kullanmış sahibi helal olsun
    farın etrafına takılan rüzgarlıkmıdır nedir o hiç yakışmıyo ybr lere bence, yinede senin seçimin tabi
    Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık

durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    arkadaşlar bu ybr bu akşam anamı vay arkadaş motoru gören çok temiz boşuna sıfır almamışsın dedi ve en son babam gördü dedi ki ulan araba almayıpta bende bundan mı alsam çok güzelmiş koruma demiri tak dedi bende bugün aradım ama sakaryada 70 tl di rialli den sipariş verdim babam aşşağıda ben balkonda neyse babam kahveye çıktı bende içeri girdim neyse akşam oldu indim motoru çalıştırıp eve gelecem( babamlar la aynı evde yaşamıyorum ) motorun kontağını çevirdim elektrikler gitti ve çalışmadı neyse ustayı aradım akşam saat 9 olmuş abisi ben evdeyim yarın gelir alırız balkarız neyi var neyi yok bakarız dedi sen kontağın oradaki kablolarla oyna dedi ama malum karanlık birşey gözükmüyor neyse eve kadar iterek geldim tam 5km dedim kafa korumalığını çıkardım farı da söktüm kablolar yerinden çıkmış kabloları taktım pır diye çalıştı ne kadar küfür ettim allah bilir donuma kadar ıslandım terden vay arkadaş ne şans dedim kendi kendime yarın motorcuya gidip adam gibi kablolara baktırıp tamir ettireceğim akşam akşam çok yoruldum kol kası yaptım desem az yalan olmaz

---------- Post added at 22:53 ---------- Previous post was at 22:50 ----------

Alıntı EşmeLee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaça aLdın
    2900 anlaşmıştık motorun yanına gidince arka lastik akünün bitik olduğunu da anladım ve 2750 ye anlaştık aldım

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben zaten servise hayatım boyunca gitmedim çünkü servislerde bence çok büyük kar marjı ile iş yapmaya çalışıyorlar bugün koruma demiri almak için gittim 70 tl fiyat çekti bende hayır lı işler dedim lastik sordum yok ee ne biçim servis honda servisi ne gittim onda lastik var allahtan güzel montlarda vardı birde mont lazım ee sakarya da tek servis olunca millet kucağına oturtmaya çalışan adamlar çok yani....... herkeze güzel dilekleri için tşk kazasız sürüşler herkeze
    Doğru söylüyorsunuz zamanında bi çinli için kampana fren sorduk servis 80tl dedi işçilik hariç internetten yedek parça fiyatlarına baktık 30tl idi dedim allahınızdan bulun! Küçük yer gerçekdende bu açıdan çok sıkıntılı

Elinizden tamirat geliyorsa ne mutlu

_halil_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba XY100-E 2011
    Hayırlı olsun.. Siyah bi başka ya (:
    - Yanlış Bir Hayat Doğru Yaşanmaz..

- Yanlış Yapmadan Doğru Bulunmaz..

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)