Okullar kapanır kapanmaz dominosta işe girdim .Çok çalıştım çok tırmaladım sonunda Allah bana en güzelini nasip etti.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Maşallahlarınız eksik etmeyin
Okullar kapanır kapanmaz dominosta işe girdim .Çok çalıştım çok tırmaladım sonunda Allah bana en güzelini nasip etti.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Maşallahlarınız eksik etmeyin
En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.
hayırlı olsun güle güle kullan..tekerin düz bassın..bol bilği bol yedek parça ..güzel seçim..
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
Maşşallah, nazarlık tak birşeyler yap
Hayırlı olsun
Tekerin düz bassın hayırlı yolculuklara
*İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
*Ön sezilerini dikkate almayı öğren.Bir gün hayatını kurtarabilir.
Hayirli olsun, kazasiz belasiz kullan (: Alin teri ile aldigin icin cok kiymetli olur, ona gore de kullanirsin umarim.
Çok teşekkür ederim
Motor redline a girip titreyince içim acıyo.
hayırlı ugurlu olsun allah nazardan korusun allah kaza beladan korusun allah banada böyle temiz bir motosiklet nasip etsin :D
Düş peşindeysen Düş peşime
İnş en güzelinden isteyenlere nasip etsin inş.
Maşallah. Çok düzgün gerçekten. Allah iyi günlerde binmeyi nasip etsin. Umarım herşey gönlünüzce olur.
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
Hayırlı olsn darısı başımıza...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Hayırlı olsun, Allah kaza bela göstermesin. Çok güzel duruyo MAŞALLAH
[B][COLOR="#FF0000"]İnadına 2 Teker:[/COLOR][/B]:thumleft:
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Allah isteyen herkese nasip etsin.
dominosta maaşlar 1500 lira galiba... hayırlı uğurlu olsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Metehan abi.Cbf in parası + aldıgım aylıgın hepsi. + abimden borç aldım.Şimdi o borcu kapatmaya çalışıyorum Teşekkür ederim.
abiye borç borçtan sayılmaz...fasülye borç o...çamura yat...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Bakıcaz artık bi çaresine
Abi bide dedin ya 1.500 lira maaş heralde diye.Her götürdüğün pizza başına 30 krş para alıyorsun.7 tane eleman wardı ben 690 tane götürmüşüm.oda ilk ayda adresleri filan çözme derdi varken.Çok pis kastırdım bi aralar
harbiden yardırmışın...yani bu makina alın teri...aman dikkat et sağa sola yatırma grenajları deli paraymış...hatta 60 ı geçme bir süre diyeceğim ama sahilde Bostancı otel düzlüğünde sende bi 160 vurursun...
Gelirken E-5 te ufaktan bir baktım öyle işte Tam alışmadan sakat bir motor.1. ve 2. vitesleri tehlike.
Sticker yaptırıcam zaten.Ben çalışırken tatil yapan arkadaşlarım şimdi bana zengin diyo.Ele inat Baba parası değil Alın teri
Hayırlı Olsun Allah Kaza ßela Vermesin...
Bende Cbr125'imi Pizzacıda Paket Dağıtarak Almıştım Maaşı yemeyip içmeyip cbr125 aldım biraz kasıo ama değio...
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)