hayırlı olsun kardesim...bende okul kapandıından beri otelde calısıyorum bayagıda para biriktırdım ama ailemin sıkıntısı olduğundan motor almadm.inşallah gelecek sezon
hayırlı olsun böle fotoları görünce 250gtr ilgim geliyor..tarz olarak sevmemde ss leri..)
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Hayırlı olsun motorun Allah kazadan korusun, nazarlık takma nazarlık diye birşey yok, Allah korur sadece, motoruna başkalarınıda bindir gezdir...
Aprilia RS 250 GP Nº1
kardeşim Allah kaza bela vermesin tekerin hep düz bassın inşallah :D
Allah daha iyisini nasip etsin inşallah :D
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Bende kredi çekip YBR aldım Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin herkese
Saygılarımla...:)
Hayırlı olsun
Biz ne tavşanlar gördük... ::gazla::
Kendin kazanıp almak gibisi yok, Maşallah, Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullan İnşallah
HONDACBR125RAPRİLİARS125YAMAHAR6
Hayırlı ugurlu olsun güle güle bin inşallah.Benimde hayalim :( inş Allah banada nasip eder...
hayırlı ugurlu olsun.allah kaza beladan korusun. inşallah bende askerligim bitsin. hyosung GT650 COMET modelini almayı planlıyorum
------------------------------------------------------------------------------CBR 250R (HRC)------------------------------------------------------------------------------
hayılı olsun kardeş.. alınteri bambaşkadır
---------- Post added at 20:51 ---------- Previous post was at 20:48 ----------
bende ilk motorumu böyle almıştım aylık maaş:600 aylık motorun taksidi: 500 (ehh tabi biraz yardımda aldık )
Dostum seni ve motorunu bugün altın elbiseli adamda gördüm güzel bir çalişma olmuş tebrikler hayırlı olsun bu arada motorun.
Aynen bende anladım bu motosiklet olduğunu hemen.Hayırlı uğurlu olsun dostum.
hangi bölümdü merak ettim şimdi
bu kawasaki bir başka dostummm
Teşekkür ederim arkadaşlar bu hafta cbf 150 yayımlanıcak dediler o yüzden haber vermedim kimseye fakat Hyosung u koymuşlar
En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.
maşallah... baba parası değil alın teri...inşallah kazasız belasız binersin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)