hayırlı olsun....
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Yeni Forum profilinden hiçbişey anlamıyorum :/ Üyeliği verimde yap şekilli bişeyler
En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.
sayfanın en üstünde kontrol paneli yazan kısım var giriş yaptığımız yerin orada.. ona tıkla ardından sol taraftan profili düzenle de ve aşağı inip motosikleti sekmesini silerek yeni motorunu yazıp kaydedebilirisn... hepsi bu...
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
masallah masallah :d domınos ne kadar maas verıyorda altına hemen hyoyu cekdın =)))
Nazar boncuğu şart... Maşallah motor sıfır gibi... Tekerin düz bassın. Kaskın Asfalt görmesin. birde egzoz'u değiştirdinmi tadından yenmez. Darısı yeniden başıma
cbr125R (32,000 km) gt250R (20,000 km) mct250(5,000 km) gt250(4,000km) gt250R (1000km) cb125(1500km) NS200 (2.000km )
Hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah
HONDA
Allah kaza bela vermesin. Hevesini engüzel şekilde al. motor 0 galiba?
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
htmetin: motor 2008 model 7 bin km de.
teşekkür ederim arkadaşlar.
Hayırlı olsun güle güle kullan. İnci gibi duruyor nazar değmesin (maşşallah)
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Teşekkür ederim
[QUOTE=yesilius2;2427784]Okullar kapanır kapanmaz dominosta işe girdim .Çok çalıştım çok tırmaladım sonunda Allah bana en güzelini nasip etti.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Amiiinnn valla cıncık gbi motor çok iyii bu.Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.ha bide maşallah)
Allah kaza bela vermesin...maşallah çok güzel motor önce kendinin sonra motorunun değerini bil alın teri bilirsin gerçi
tekerin düz bassın...
Yaratan rabbinin ismi ile oku!
hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah.yalnız tek önerim,red line a çok fazla girmeyin,onun haricinde çok keyifli motor olduğunu söylüyorlar..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Maşallah,çalışıp kendı emegınle bırseylere sahıp olmak herhalde dünyadaki en büyük haz...Güzel bi örneksın arkadasım
Bir adet 250 cc ye hyosung gt250 r ebat güzel , kenarlar güzel , malzeme dağılımı güzel teşekkürlerr make line , teşekkürler cut table
ve bide motorcu 4 dakika gt 250 r ile içer de teşekkürler motorcu
dominos deyince alkıma geldi :D
3bin küsür km arka frensiz kullandım motoru shinko lastiklerlede birleşince ölüm tehlikesi artıyor
Ön frendeki kapma problemimide çözdüm ön fren hidrolik yağını değiştik neredeyse içinden çamur çıkacaktı o derecede yani.
ilk vitesli tecrübem olduğuda bi gerçek tabiki...
Fakat yıllardır kullanan arkadaşların totosunda gidebiliyorum
şuda bi gerçekki düşerek öğrenince insan yaptığı hatayı daha iyi anlıyor
Yoksa hiç düşmemiş olmanın bi avantajı yok bi motoru 50bin km boyunca dümdüz kullanabilirsiniz ama hiçbirşey öğrenemessiniz
@yesilius
eğer motor 2yıldır olduğu yerde yatıyosa o lastikler çok tehlikeli olabilir aman dikkat et.
Ve sana tavsiyem ön-arka fren hidroliklerini değiştir yoksa motor frenajda saçma tepkiler verebiliyor
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)