ne güzell bi motor sahibi olmak....
ne güzell bi motor sahibi olmak....
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Allah sanada nasip etsin Çalışınca oluyor.
En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.
hayırlı olsun arkadaşım allah kaza bela vermesin inş çok güzel motor maşallah.
alın teri oldumu kıymeti bi başka oluyor bende krediyle aldım benim motoru hala ödüyorum kredisini en ufak bi yerinden ses gelse kafama takılır götürürüm servisine
maşallah tertemiz bir motor.
lastiklerde yeni sanırım.
kazasız belasız güle güle kullan.
ihmal etmeyip alarmlı disk kilidi al, yada sağlam bir halat kilit.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Maşallah çok temiz ve güzel gözüküyor. Hayırlı olsun
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
hayırlı uğurlu olsun kardeşim tekerin düz bassın kac model ve kaca aldın ? benimde gözümde bir hyo var ama bakalım artık
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
Alın teri bambaşka bişey ya
Motor 2008 model ilk sahibinden aldım.7 bin km binmiş daha sonra 600 RR almış.2 yıl yatmış motor.Zinciri filan paslanmış o derece.5.750 gibi aldım. Satış filan 6 gibi geldi.Tamamen orjinal lastiklerine kadar Üzerindeki ipler duruyo daha lastikler.Maşallah diyin nolur.Çok tırsıyorum nazardan gözden.
Geçen bizim Garaj'a gelmiştin, son fotoğrafı görünce hatırladım. Hadi bakalım hayırlı olsun, kazasız belasız mutlu mesut binersin inşallah.
www.motorumla.net
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Motorun güzel hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.
ama en güzelide ne biliyomusun ALIN TERİ
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
güle güle kullan maşallah çok güzel allah daha iyilerini nasip etsin
Birbirinize çok yakışmışsınız, hayırlı olsun. Teçhizat seçimi de harika.
Hayat aldığın nefeslerin toplamı değil, nefesini kesen anların toplamıdır.
Mete abi. 600 F le 1.500 km deneyimim var.Tabiki oldum demiyorum ama Allaha şükür şaka olmadıgını çoktan benimsedim.Allah göstermesin öyle bişey.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kardeşim koyma şu fotoalrı aman nazara gelicek maşallahı var piyasa arasan tarasan böylesini zor bulursun yani... milleti temiz motor arayanları çatlatıcaksın vallahi :D
bu arada felon a büyük haksızlık ediosunuz ali okadar abarttığınız gibide kullanmıyor herkezin düşüp kalkmaları illaki var ama yeterki ali gibi hafif olsun..
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
Görkem : Direk nazar duasını koydum motora zaten bundan sonrada dua etmekten başka çaremiz yok
hayırlı olsun kazasız belasız kullanımlar,fazla redline'a girme sen yinede ama
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)