Merhaba beyler. Resimler farklı cihazlarla, farklı zamanlarda, farklı yerlerde çekildi. Tek ortak noktaları ise; çekimi yapan ben'im. )
Umarım hoşunuza gider.
Bunu fotoğrafçılık yaparken tekne turunda çekmiştim. Adamın dümeninin koptuğunu söylemişti bizim kaptan, şanssızmış galiba birazcık
Sabah kahvaltımı aldım, bir tepeye gittim motoru parkedip oturdum. Bi miyavlama var zayıf zayıf tepe de çok ücra bir yerde diyebilirim. Baktım bi tane kedicik ağaçta kalmış. Dayanamadım tırmandım kurtardım. Sabah kahvaltısına da ortak ettim elemanı. Kıyamadım orda bırakmaya çarşıya kadar getirip te bıraktım. Çok şeker ufak bişeydi eve de alırdım ama kedim felaket kıskanç.
Yine fotoğrafçıyken denk gelmişti burası. Buraya bi çadır kurup kimse tarafından rahatsız edilmeden ölüp gitmek istiyorum.
Burası köyceğizden marmaris'e gelirkenki yol. Tam neresi bilemiyorum.
Bunu ise bugün çektim. Selimiye'ye giderken böyle bir manzara var Grand Canyon'a benziyor valla.
Burası ise Marmaris'e 10 km uzakta olan, Yalancıboğaz.
Ve bence en güzelini en sona saklamış bulunuyorum. Bugün yine selimiyeye giderken çektim bunu yolda. Gidiyorken bi baktım güneş batıyor vizörde siyah bişey göremedim. Bi duriyim dedim, karşımda aynen bu manzara var.
Hoşunuza gitmesi dileklerimle..