Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Marmaris çevresinden seçmece. :)

REKLAM ALANI
    onuRRtas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Merhaba beyler. Resimler farklı cihazlarla, farklı zamanlarda, farklı yerlerde çekildi. Tek ortak noktaları ise; çekimi yapan ben'im. )

Umarım hoşunuza gider.

Bunu fotoğrafçılık yaparken tekne turunda çekmiştim. Adamın dümeninin koptuğunu söylemişti bizim kaptan, şanssızmış galiba birazcık

Sabah kahvaltımı aldım, bir tepeye gittim motoru parkedip oturdum. Bi miyavlama var zayıf zayıf tepe de çok ücra bir yerde diyebilirim. Baktım bi tane kedicik ağaçta kalmış. Dayanamadım tırmandım kurtardım. Sabah kahvaltısına da ortak ettim elemanı. Kıyamadım orda bırakmaya çarşıya kadar getirip te bıraktım. Çok şeker ufak bişeydi eve de alırdım ama kedim felaket kıskanç.

Yine fotoğrafçıyken denk gelmişti burası. Buraya bi çadır kurup kimse tarafından rahatsız edilmeden ölüp gitmek istiyorum.

Burası köyceğizden marmaris'e gelirkenki yol. Tam neresi bilemiyorum.

Bunu ise bugün çektim. Selimiye'ye giderken böyle bir manzara var Grand Canyon'a benziyor valla.

Burası ise Marmaris'e 10 km uzakta olan, Yalancıboğaz.

Ve bence en güzelini en sona saklamış bulunuyorum. Bugün yine selimiyeye giderken çektim bunu yolda. Gidiyorken bi baktım güneş batıyor vizörde siyah bişey göremedim. Bi duriyim dedim, karşımda aynen bu manzara var.

Hoşunuza gitmesi dileklerimle..
    Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    tvs apache rtr150 gri (2011)
    güzel fotolar eline sağlık. şu marmariste yaşayanlar şöyle bi toplanıpta bişiler yapamadık

Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Geçen benim selamı zor aldın hocam ))) Ls2 kask kırmızı siyah vizörlü Kırmızı ck 125 depoda file falan hatırladın mı )
    Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    valla çıkarakamadım özür dilerim. ben normalde şehir içinde değilde şehir dışında tanıdık tanımadık her motora selam veririm. seninle nerde karşılaştık bilmiyorum ama inan son anda farketmişimdir.

uygun bi ara tanışalım isterim.

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    güzel kareler...
    emeğinize sağlık....

Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Bende isterim inşallah. Zaten selam verdin ) Ama birazcık geç farketmiştin. Sezon bitsinde bütün muğla illeri olarak toplanalım bişeyler yapalım mangal olsun balıkekmek olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı onuRRtas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende isterim inşallah. Zaten selam verdin ) Ama birazcık geç farketmiştin. Sezon bitsinde bütün muğla illeri olarak toplanalım bişeyler yapalım mangal olsun balıkekmek olsun
    cennet gibi yerlerimiz var bi gün toplanır gideriz gezeriz çokta güzel olur. şuanlık duruyoruz ama unutturmayalım birbirimize ayrıca sen beni tanıyorsun herhalde (gerçi benden başka gri tvs kullanan görmedim daha marmariste varmı bilmiyorum) şehir içinde denk gelir isek eğer durdur hocam beni

Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Abi diyeceğim zaten 28 yaşındaydın hocam yanılmıyorsam ben 18 ) Senin kasktan tanıyorum seni Siyah vizörlü GDR.

Gezi işini unutmayalım motorcu48 diye bi arkadaş daha falanda vardı marmaristen buluruz daha vardır mutlaka

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    olur olur inş. çok güzel olur

Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    İnşallah hocam.

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    fotoğrafçı eli deydiği belli....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Sadece 2 hafta boyunca fotoğrafçılık yaptım çok bişey bilmiyorum desem yeridir abi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)