Hyosung GT250R Sticker + Uygulama
Reklamlar
-
10 Ağustos 2011, 13:53
Reklamlar
-
10 Ağustos 2011, 14:02
arka koltuktaki çıkar ... bu arada 54 yerinde 66 olsa daha yakışıklı olurdu....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
10 Ağustos 2011, 14:05
gerçekten çok yakışıklı bi motor olmuş çalışmalarınızın devamını diliyorum
Hızlı Yaşa Genç Öl Cesedin Yakışıklı Olsn...
-
10 Ağustos 2011, 14:09
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
arka koltuktaki çıkar ... bu arada 54 yerinde 66 olsa daha yakışıklı olurdu....
arka koltukta daha önceden de ejder vardı , arkadaş ejdersiz kabul etmiyor ( laf anlamıyor :D )
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:07 ----------
baris4444 adlı üyeden alıntı
gerçekten çok yakışıklı bi motor olmuş
çalışmalarınızın devamını diliyorum
teşekkürler güzel uygulamalar yaptıkça paylaşırım
-
10 Ağustos 2011, 15:44
Gayet Güzel Olmus Ama alevler Olmasa Sanki daha bir şık olabilirdi.
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
-
10 Ağustos 2011, 16:03
Bencede çok güzel olmuş. Koltukta olmasa daha iyi olurdu.
[B][COLOR="#FF0000"]İnadına 2 Teker:[/COLOR][/B]:thumleft:
-
10 Ağustos 2011, 16:10
Alevler iyi olmuş bence,
Alevler olmasa Honda CBR 125R modelinin hormonlusu gibi...
Motorun ilk haline bakacak olursak çok başarılı tebrik ederim...
Malzeme temini, maliyeti gibi konularda daha detaylı bilgi verebilirseniz güzel olur...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
10 Ağustos 2011, 17:24
Çalışma çok iyi bana kalırsa. Yani üzerinde emek var.
Fakat şahsen ben olsam bu şekilde bir motosiklet satın almazdım.
İnsanınn aklına binbir türlü şey geliyor ikinci elde.
Umarım sıkıntı yaşamazsınız.
Fakat uygulama gayet hoş olmuş, alevler olmasa çok orjinal görünebilirdi bence.
Elinize sağlık.
Bir şey soracağım, ön dişli neden açıkta?
-
10 Ağustos 2011, 19:29
harcanan emek güzel. Ama biraz apaçilik kokuyor.. bu yüzden koltuktaki artçı ejder arkadaşı kaldır.. 54 yerinede 24 yaz
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
10 Ağustos 2011, 20:23
benim 150-23'e de güzel bişeyler planlasak bn burda yaptrsam nası olur
Hızlı Yaşa Genç Öl Cesedin Yakışıklı Olsn...
-
10 Ağustos 2011, 20:43
güzel uygulama olmuş ellerine sağlık kazasız belası ve dikkatimi çeken bişey söliyim ön janttaki ve arka janttaki sticker ler aynı renk deil sanki biraz sırıtmış güle güle kullan
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
-
10 Ağustos 2011, 21:18
Emeğine sağlık fakat çok abartılı olmuş.Bence alev figürünün altındaki gri desen çok orjinal durmuş yakışmış.Çok boğmuşsunuz motoru
-
10 Ağustos 2011, 21:22
en beğendim yeri deposu yani kanatlar oldu diyebilirim eski haline göre daha modern durmuş kazasız belasız kullanırsın inşallah
-
11 Ağustos 2011, 01:14
kujumax adlı üyeden alıntı
Gayet Güzel Olmus Ama alevler Olmasa Sanki daha bir şık olabilirdi.
yok ya alevsiz çok basit duruyo , alev geçişli renk olduğu için ayrı bir hava kattı , birçok kişi de aynı şeyi söyledi
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:57 ----------
metci adlı üyeden alıntı
Alevler iyi olmuş bence,
Alevler olmasa Honda CBR 125R modelinin hormonlusu gibi...
Motorun ilk haline bakacak olursak çok başarılı tebrik ederim...
Malzeme temini, maliyeti gibi konularda daha detaylı bilgi verebilirseniz güzel olur...
teşekkürler , ben zaten reklamcıyım , her türlü malzeme elimde mevcut , motosiklet ise arkadaşımın
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:59 ----------
gti_king adlı üyeden alıntı
Çalışma çok iyi bana kalırsa. Yani üzerinde emek var.
Fakat şahsen ben olsam bu şekilde bir motosiklet satın almazdım.
İnsanınn aklına binbir türlü şey geliyor ikinci elde.
Umarım sıkıntı yaşamazsınız.
Fakat uygulama gayet hoş olmuş, alevler olmasa çok orjinal görünebilirdi bence.
Elinize sağlık.
Bir şey soracağım, ön dişli neden açıkta?
öncelikle teşekkürler , motoru arkadaşım zaten 0 km aldı , alev olayı ise dediğim gibi daha ayrı bir hava kattı motora , alevsiz resimde görüldüğü gibi çok sade ön dişli kapağı değişecek şimdilik açıkta
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:01 ----------
htmetin adlı üyeden alıntı
harcanan emek güzel. Ama biraz apaçilik kokuyor.. bu yüzden koltuktaki artçı ejder arkadaşı kaldır.. 54 yerinede 24 yaz
teşekkürler ama bu biraz zevk meselesi olduğu için apaçilik kısmı kişiye göre değişir o ejder öyle böyle bir ejder değil arkadaşım için çok önemli
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------
baris4444 adlı üyeden alıntı
benim 150-23'e de güzel bişeyler planlasak bn burda yaptrsam
nası olur
bende teşekkür ederim senin motora da birşeyler yapmak isterim ama burası sakarya orası malatya :D bilgisayarda yapınca iş sadece başlıyor , uygulama kısmı asıl önemli yeri
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------
vioLence adlı üyeden alıntı
güzel uygulama olmuş ellerine sağlık kazasız belası ve dikkatimi çeken bişey söliyim ön janttaki ve arka janttaki sticker ler aynı renk deil sanki biraz sırıtmış güle güle kullan
teşekkürler , jantlar için şöyle bir bakış açısıyla bakmanı söyleyebilirim , alevler de kırmızıdan sarıya gidiyor jantlar da kırmızı önde sarı arkada birazda bu açıdan bak
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------
Zippo's adlı üyeden alıntı
Emeğine sağlık fakat çok abartılı olmuş.Bence alev figürünün altındaki gri desen çok orjinal durmuş yakışmış.Çok boğmuşsunuz motoru
belki biraz abartı olabilir ama çok abartı değil :D , gri desen çok güzel ama alevle birlikte daha da bir güzel , istediğimiz zaman istediğimiz yeri rahatça sökebiliriz şimdilik bu halde
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------
onur35 adlı üyeden alıntı
en beğendim yeri deposu yani kanatlar oldu diyebilirim eski haline göre daha modern durmuş kazasız belasız kullanırsın inşallah
teşekkürler evet depo son dakika golü oldu , daha önceden farklı bir tasarım vardı ne yapalım diye düşünürken böyle birşey aklımıza geldi ve uyguladık teşekkürler inşallah hepimiz kazasız belasız kullanırız
-
11 Ağustos 2011, 01:45
el emeğine sağlık güzel çalışma... amma o yan grenaj da ki gri yapıştırma olmasa alevler çok daha göz alıcı olur depo ve artçı koltuğunda olanlarda bence fazlalık olmuş
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
11 Ağustos 2011, 13:32
tamam ozaman hacı onayladım
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
-
12 Ağustos 2011, 12:10
F54 adlı üyeden alıntı
el emeğine sağlık güzel çalışma... amma o yan grenaj da ki gri yapıştırma olmasa alevler çok daha göz alıcı olur depo ve artçı koltuğunda olanlarda bence fazlalık olmuş
teşekkürler belki sadece yan grenajlardaki gri + alev olsa daha sade ve hoş olabilir . İşte bu bizim için bir başlangıç oldu birdahaki sefere daha derli toplu olabilir şimdilik böyle gider :D
-
13 Ağustos 2011, 22:50
önce MZ251 gitti, sonra ACTİVA....
YENİSİ CBF 150
-
14 Ağustos 2011, 02:38
teşekkürler
-
14 Ağustos 2011, 04:13
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)