dün direksiyonu degiştirirken aynalarımı kırdım. yenilerini sipariş verdim.
200cc kendileri 16 bg.
ön fara takılmayın transparan siyah ve zenon var.
dün direksiyonu degiştirirken aynalarımı kırdım. yenilerini sipariş verdim.
200cc kendileri 16 bg.
ön fara takılmayın transparan siyah ve zenon var.
Eksoz açık ,aynalar yok ,plaka gözükmüyor,aydınlatmanın düşürülmesi ve silindirin işlem görmesi biraz tedirgin etti açıkçası beni ;)
www.Motosiklet.net
direk apache izlenimi verdi
bu kawasaki bir başka dostummm
motosiklet senin zevk senin böyle kişiselleştirmen senin gözüne hitap ediyor demek sen begeniyorsan bana saygı duymak düşer tekerin düz bassın
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Aynalarıda taktınmı tamamdır bu olay...
İHANET arkadaşlık zincirini karartır, fakat VEFA onu her zamankinden daha parlak yapar.
aynalarin direksiyonu degistirirken kirildigini yemedik genc (:
aynalı hali daha güzeldir... allah kaza bela vermesin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
aslında bence plaka motora bi benlik kazandırır ve aidiyetlik belirttiğinden görünür olması daha hoş olur aynalar ise daha yabani ve inatçı bi görünüm kazandırır orjinal aynalar hoşuna gitmiyorsa özel kesim yada çıkma bi ayna da gayet hoş durur sanılanın aksine aynalı motor daha dikkat çekicidir tabii zevk senin böyle mutluysan güle güle kullan tekerin herdaim düz bassın
Orjinali neye benziyoduki bunun? :S Kanuni diycem, diyemiyorum..
Bu arada, direksiyonu motoru ters çevirip mi değiştiriyodun?
Bende geçen gün yağını değiştirirken farı kırmışım, oluyo böyle şeyler. üzülme.
motor ne yahu? arora mı? yoshımura egzoz?
Şu "apaçi" etiketini yapıştıranlar tam anlamıyla duble iticiler. Adam kişisel zevkine göre yapmış bir şeyler, onu da paylaşmış.
www.motorumla.net
bana apaçi diyenlerle tanışmak isterim. yalan borcum yok aynanın tekini direksiyonu çıkartırken kolum çarptı baglantı yerinden kırıldı. sürekli zaten kasklı biniyorum aynanın yoklugu zorluyor. markası kuba cg150 sport.
Bu arada beyler yeni gelen bilgiye göre; bu arkadaş arka sinyalleride, ön fren balatasını değiştirirken kırmış. Burdan kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, mümkünse bir süre bişey değiştirmemesini öneriyorum.
Apaçi diyenlere kızanlara bu ayrıntılarada dikkat etmesini öneriyorum. Eğer aynası, sinyali olsa, farı ve stop lambası görünür biçimde olsa hiç eleştirmezdim. Ama adı ister apaçilik olsun ister maymunluk, ne derseniz deyin ama bu arkadaşa "motorcu" demeyin. Motosiklet bir kültürdür. Kültür karmaşası değil. Bu eksikleri olan bir motora binen arkadaşın, bu motor üzerinde neler yaptığını düşünmek bile istemiyorum. Ama eğer kaza yapar ölürse (temenni ederimki bu olmaz) yine manşetlerde "motorcu şöyle yaptı öldü motorcu şöyle gitti" diye haberini görürüz. Sonra ailelerimiz, arkadaşlarımız, biz her o seleye oturduğumuzda yürekleri ağızlarında gözlerler yolumuzu.
Unutmayın, motosiklet sadece bir nesnedir. Onu tehlikeli yapansa insandır. Gereken önemi göstermez, dikkat etmezseniz, amacı doğrultusunda değilde, saçma sapan bir şekilde kullanırsanız bir tencerede sizi öldürebilir. Umarım bu arkadaşta kendine bir iyilik yapar, bir çekidüzen verir ve hatasını görür.
Konu dışı, hakaret ve itham içeren mesajlar silinmiştir. Lütfen yazışmalara saygı çerçevesinde, kullanılacak kelimeleri özenle seçerek devam edelim.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Kardeşim aynalarını taktığın sürece motor bence orjinalinden çok daha güzel.Kendi zevkine göre tasarlamışsın en güzelini yapmışsın.Burdakilere takılma sen,bazıları bu foruma sadece dalga geçmek için(daha doğrusu geçmeye çalışıyorlar) giriyolar,parazitleri takma kafana.Kazasız belasız sürüşler dilerim
michelin lastikler, yoshimura egzoz... sadece farı beğenmedim.
hoşuma gitmedi...
her zaman en güzeli orjinal yada sadeliktir...
Bence hiç fena değil. Bi çift koso ayna bulabilirsen çok güzel durur ama aynasız olmaz tabi. Bu gidonu nerden ne kadara temin ettin ?
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
çok abartmışsın kardeş yaa ne işin var o kadar mod.la hem rahat gezdirmesler seni polisler dikkatli ol sen.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)