Arkadaşlar değişiklik yapalım dedim ve jantları değiştrdim.Sizce nasıl olmuş Küçük Racing'm
Arkadaşlar değişiklik yapalım dedim ve jantları değiştrdim.Sizce nasıl olmuş Küçük Racing'm
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
güzel......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Güzel olmuş, güle güle kullan :]
güzel olmuş enes kardeş eline sağlık
Çok Güzel..Özellikle yazılar çok yakışıklı duruyor.
sağolun arkadaşlar motora renk kattı böyle olacağını tahmin etmemiştim
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
uuuuuuu super olmuş güle güle kullan :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
çok merak ettiğim bişi var.RX 135in sıfır fiyatı ne kadardı bayilerde..
2020 'Tracer 900 İcon Blue
çok yakışmış bence
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Güzel OLmus Ama Arkanı Nasıl Görüyorsun Yaw Aynaların Ne Kadar Güzel Markası ne ?
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
jantLarın güzeL oLmuş fakat : aynaLarın oLmaması bütün güzeLLiğini bozuyor :(( dikkat edeLim böyLe şeyLere . . .
cok yakısmıs gercekten.cok da temize benziyo güle güle bin
Çok güzel olmuş zengin ve spor durmuş
Sadece cantla tellerimi değiştirdin göbek aynı göbekmi?
Aprilia RS 250 GP Nº1
jantlar güzel olmuş fakat ayna da taksan senin için daha iyi olacak.
16 BH 631
göbek orjinal göbeği.motorum son derece temizdir emsallerine göre sonuçta 10 yıllık motor.
2002 deki satış fiyatı 3350 TL
Hayırlı olsun, şahane olmuş. Supermoto hastası olarak son zamanlarda gördüğüm en cici jant. Nedir maliyeti ve markası??
Çok yakışmış marka model nedir bende MZ 251 ime düşünüyorum varmıdır benimkinin ebatlarında
arkadaşlar markasını bilmiyorum ben buradan 75 tl ye aldım.akorduyla beraber 100 tl ye maal oldu.kırmızı rengide mevcut
güzel olmuş Allah kaza bela vermesin bide arka ve ön dişlilerin kaç diş acaba ?
Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!
orjinal dişli bunlar 15-37
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)