Arkadaşlar bu da benim mavi ejderim Breton 125
10000 km şu an 2007 model
bunlarda akşam
yorumlar için şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar bu da benim mavi ejderim Breton 125
10000 km şu an 2007 model
bunlarda akşam
yorumlar için şimdiden teşekkürler...
Ben Yaşadıkça Sen ÇıLdIrAcAksIn!!!
Kanuni Breton _Mavi Ejder_
Vedalar Zamansız olur...
maşşallah nazar deymesin....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
10 gün önce afyon merkezde buna benzer bir motor gördüm.. hatta aynısının benzeri idi...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Hayırlı Olsun BU Motorlarda Ayna Görmek Bİzi Duygulandırıyor Allah Kaza Bela Vermesin
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Geçenlerde Biraz dolaşmıştım Ortalık fena kaygandı
Buda sanat eserim
Vedalar Zamansız olur...
Keyifli ve güvenli sürüşler.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Yakışıklı motor Allah kaza bela vermesin...
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
allah kaza bela vermesin, depo kılıfın ve koltuk döşemen çok güzel olmuş tabi sanat eserinin kafası kovaya benzese de o da güzel olmuş : )
Vedalar Zamansız olur...
güzll motor kazasız belasız inş çok çigerli breton alcm 1 tanede ben 2 hafta sonra
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)