Honda Shadow motosikletimi sattıktan sonra yeni bir arayış içine girmiştim. Mayıs ayı sonlarında İstanbul’a eşimle birlikte gezme amaçlı gittiğimde
Borusan oto İstinye satış merkezine bilgi amaçlı uğradım. Beyaz renkli R 1200GS modeli için gerekli bilgileri alıp memlekete döndüm.
Mali işlemleri hallettikten sonra, 11.Haziran Cumartesi günü sabahı soluğu İstinye Borusan oto önünde aldım.
İstanbul’da mesai geç başlıyor galiba. Sabah 08.30 olmasına rağmen personel gelmemişti henüz. Tükanı ben açtım anlayacağınız.
Otomobillere dönüp bakmadım bile, benim derdim iki teker.
Ortamdan genel görüntü aldım. Hazır kimsecikler yokken bütün motosikletlere birer kez bindim.Hatırları kalsın istemem.
Konuyu dağıtmamak için çektiğim diğer fotoğrafları koymuyorum şu an.
Nihayet motosiklet satış sorumlusu Gökçe ARPAD Hanımefendi geldiler.
Güler yüzü ve samimiyeti için kendisine çok teşekkür ediyorum.
Aksesuar bölümüne geçerek Burak KIRANTA Beyefendiyle samimiyeti ilerlettik.
Fuarda pantolon almıştım kendisinden.Elazığ’dan yanımda getirerek üst kısmını denedim ve aldım.
Müstakbel motorumla poz vereyim şöyle. Birbirimize yakıştık gibi.
Enduro, navigasyonsuz olmasa yeridir.Garmin Zumo 660 modelini sipariş vererek Borusan oto’da Gökçe Hanım’a ulaştırılmasını istemiştim.
Emaneti benim yanımda açtı. Nezaketi için teşekkür ediyorum.
İlgili servise götürerek ön bilgi aldık. Navigasyonu kendisine emanet ederek memlekete döndüm.
Motosikleti 20 Haziran günü teslim almaya gittiğimde takılmış olacak.
Motosiklet sürücü aksesuarı sorumlusu Burak KIRANTA’nın tavsiyesiyle bir adet kask aldım.
Gerekli aparat yurt dışından geldikten sonra takılacak. Böylelikle telefon görüşmelerimi kask başımda iken yapabileceğim.
İleri birtarihte eşim için de alırsam sohbet ede ede gideriz artık.
Bu akşam Elazığ'dan İstanbul'a uçuyoruz eşimle. Nasip olursa 20.Haziran.2011 Pazartesi günü (Yarın)Borusan oto İstinye şubesinde olmayı ve motosikletimi teslim almayı hayal ediyorum.
İlk etapta Ankara'ya varıp bir gece konakladıktan sonra Elazığ'a hareket etmeyi planlıyoruz.
Kazasız belasız yolculuk etmek için Allah'a dua ediyorum.