Pazar pazar dedik sıcakta dolaşmaktansa temizlenelim paklanalım 2.5 saat kadar heryerine girdik çıktık motorların ama güzel oldu umarım beğenirsiniz.
Başlamadan önce .
Pis çocuk
Cilala Parlat
Mutlu son..
Pazar pazar dedik sıcakta dolaşmaktansa temizlenelim paklanalım 2.5 saat kadar heryerine girdik çıktık motorların ama güzel oldu umarım beğenirsiniz.
Başlamadan önce .
Pis çocuk
Cilala Parlat
Mutlu son..
En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.
eline sağlık kardeş.bu arada spirelin ucundaki malzemenin adı ney bende alacam ama adını bilmiyorum
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Spiral değil o. Direk pasta makinası diye geçiyo. spiralin ucuna uyan sünger başlık warmıdır bilmiyorum.sormak lazm.
Ellerinize sağlık şıkır şıkır olmuşlar. Siyah Cbf lastiklerin markası nedir. Michlen pilot sport gibi geldi bana eğer öyleyse memnuniyet derecesi nedir.?
Evet michlen. Yumuşak bir lastik. yer tutuşu viraj kabiliyeti vs çok memnun oldugunu söylüyor arkadaşım. 4 bin km oldu alalı hala çok memnun.
---İTÜ Makina Mühendisliği 2009---
2009-2010 UYARI Model Uydu Takımı
2010- ? ITU Formula SAE Takımı
güzel olmuşlar buda benim oğlan seninkinin dedesi sayılır:http://www.motosiklet.net/forum/moto...lmadi-%3B.html
güzel olmuşlar ellerinize sağlık...
banada lazım pasta makinesi...
Takip etmiştim konuyu. Maşallahı var makinanın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)