Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bu da benim canavar...

REKLAM ALANI
    draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Çok güzel, gerçekten temizmiş
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Suzuki Marauder 800
    Alıntı seckin_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha iyileri sizlerin olur inşallah, 15bin TL'ye aldım Bursa Gemlikten süre süre geldim 2006 model.
    Harbiden çok güzel yaaa. Benim şuan ki hayalim bu ama malesef fiyat yüksek geliyor biraz. Güzel fiyata almışsın hocam. Allah kaza bela vermesin

seckin_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw R1150GS Adv
    Tşk ederim dostum. Bunlar daha boş hali motorun. İlk aldığım zamanlar çektiğim resimler. Şimdi gırtlağına kadar aksesuar doldu heryeri
    FOR THE HORDE...

Motosikleti
    Suzuki Marauder 800
    Alıntı seckin_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tşk ederim dostum. Bunlar daha boş hali motorun. İlk aldığım zamanlar çektiğim resimler. Şimdi gırtlağına kadar aksesuar doldu heryeri
    Vala görmek isterdim şimdiki halini...Bende yeni aldım regalimi Şimdi modifiye ile uğraşıyorum. Ne yapsam ne etsem kime yaptırsam diye düşünüyorum. Bende istanbuldayım.

seckin_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw R1150GS Adv
    Alıntı telkarinn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vala görmek isterdim şimdiki halini...Bende yeni aldım regalimi Şimdi modifiye ile uğraşıyorum. Ne yapsam ne etsem kime yaptırsam diye düşünüyorum. Bende istanbuldayım.
    Custom aksesuarla hiç uğraşmadım, gidip highway hawk aldım hepsini cuk oturdu. Ama tabi regale gore aksesuar üreten firma var mıdır pek bilmiyorum. Akşam yeni resimleri çeker koyarım
    FOR THE HORDE...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)