CBF150 görsel modifiye (Gece ve Gündüz)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
abi ışıklandırmalar olmasa ilk defa bu kadar güzel gözüken bi cbf gordum walla boya cok guzel olmus
-
doktor bu ne. o alttaki ışıklar özür dilerim ama ayaklı payvona çevirmiş motoru. illegal.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
[QUOTE=cbr125races;2361694]abi ışıklandırmalar olmasa ilk defa bu kadar güzel gözüken bi cbf gordum walla boya cok guzel olmus[/QUOT
Beğenin için teşekkür ederim,Boya dahil bütün değişiklikleri kendim yaptım,ışıklandırma konusunda da şöyle bir açıklık getireyim,bir kaç defa gece görünmemekle ilgili tehlike atlattıktan sonra bunu yapmaya karar verdim,birde sessizlik sorunu vardı oda gerçekten büyük tehlike,motora gönül vermeden önce sesli egzost takan motorculara çok kızardım,şimdi hepsine haksızlık etmişim diye düşünüyorum,adamlar haklıymış.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:49 ----------
Ayrıca beğenen yada beğenmeyen bütün arkadaşlara da teşekkür ederim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:52 ----------
İlk defa video eklemeye çalışıyorum umarım beceririm,video kaliteside biraz düşük ama idare edicez artık..
http://img805.imageshack.us/img805/7586/xzc.mp4
-
motorun rengi on numara olmuş. ışıklandırma biraz abartılı olmuş okadar
"Son gün olmasın dostum, çelengim top arabam;
Alıp beni götürsün tam dört inanmış adam!”
-
abi hızlı ve öfkeli filmindeki otomobillere benzemiş renkli renkli ışıklar. hoş olmuş. hiç görünmemekten daha iyidir
-
amauri adlı üyeden alıntı
abi hızlı ve öfkeli filmindeki otomobillere benzemiş renkli renkli ışıklar. hoş olmuş. hiç görünmemekten daha iyidir
Yorumun için teşekkür ederim,(zaten niyetimiz pavyon yapmak değildi,) sadece görünmekti..
-
Güle güle kullanın güzel olmuş.
Sürekli yakmanız diğer araçlar için dikkat dağıtıcı olabilir.
Yani tam tersi güvensiz bir durumla karşılaşabilirsiniz.
Farın üzerindeki lambaları koruma demirinin aşağısına takmanız daha şık olacaktır bence.
-
Görünüsü fena degilde bu motorla sadece Türkiyede gezebilirsiniz...
Burada sizi böyle gören ilk Polis hemen saga ceker..
Ve hemen cekiciyi cagirir..
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
-
17 Haziran 2011, 12:16
çok güzel olmuş ama tek renk olsa turkuaz renk olan daha iyi şık gösterir gibi ?
-
17 Haziran 2011, 12:24
gördüğümde cbr 250 sandm :D
-
17 Haziran 2011, 13:19
muhteşem olmuş
akü yetiyormu bu kadar ışığa?
-
16 Temmuz 2011, 17:13
Ben de beğendim, güzel olmuş. Ekstra ışıkları bir anahtara takarsanız gerektiğinde kullanırsınız.
Sis lambaları ise daha ufak olabilirdi ya da altta.
Ama sonuç olarak çok güzel olmuş.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
16 Temmuz 2011, 17:26
bence kırmızı beyaz mükemmel olmuş,ben kendi kafamdakki fikri de söyliyim motosiklet düz beyaz ve mavi ışık çok güzel olabilirdi ama bu hak, de mükemmel
-
16 Temmuz 2011, 17:56
-
16 Temmuz 2011, 18:04
Renk olarak cok guzel olmus arkadaslarin dedigi gibi isikli biraz modifiye edilmise benziyor..
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)