Evet,başlıkta da belirttiğim gibi.Ama güzel bir örnek olduğu kesin nerede olduğunu bilen varsa lütfen yazsın.
Evet,başlıkta da belirttiğim gibi.Ama güzel bir örnek olduğu kesin nerede olduğunu bilen varsa lütfen yazsın.
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
Türk Silahlı Kuvvetlerinin cezalı araçlarından biri o.
Gorevde bozulduğu için komutan ceza olarak bozulduğu yerde bu şekilde bekliyor.
Allah taksireatını affetsin
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Türkiye'de olmadığı belli burda olsa sağını solunu söker hurdacıya satarlardı
Bu,benim tahminim.Türkiye de şahsın özel bahçesindedir.
selam arkadaşlar bende ben balıı almak ıstıyorum nasıl motordur bu duyduğum kadar ıkı zamanlıymış ve ıkı zamanlılar şişme yapıyormuş.bende su işi yapıyorum ve bolge çok rampa gunde 50 kez ınıp çıkıyorum bı sıkıntı çıkartırmı bana.
İsviçre ve bir mezar arkadaşlar bu.
YOU WILL NEVER WALK ALONE
[B][COLOR="Sienna"]Cesaret korkmamak değildir.Aksine çok korkmak ama yine de ben varım diyebilmek ve harekete geçmektir...[/COLOR][/B]
Tsk,bu affetmezzzzz.
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
mezar oldugu bellı ama ne mezarı o bellı degıl bayakı hetbetlı bır mezarmış yanı o motor orda yakında küflenir
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
bence sahibi öldü kaza falan olabilir. motoruda bu şekilde hibe ettiler
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
arkadaslar böle bir mezar daha görmüştüm bmw nin 520 modelini mermer taşından yapıp mezarın üstüne dikmişlerdi buda onun gibi birşey olsa gerek. demek ölen kişinin motor hayranlığını onsuz yapamadığını herkez biliyordu çevresinde ki böyle birşey yapmayı düşünmüş olabilirler
bi ara haberlere çıkmıştı çoçuk trafik kazası geçirmiş bu şekilde mezara koymuşlardemek çoçuk pilot olsa uçakla gömcekler...
ölmeden önce vasiyeti olabilir ben ölünce üstüme racing motor koyun diye bnde scooter var bnde vasiyet yazcam üstüme scooter imi koyun diye
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)